FM Swift 50/ P

FM Swift 50/P er en kompakt og plassbesparende rengjøringsvogn for forpreparering. Kommer med høydejusterbar og sammenleggbar avfallsmodul. For maksimal plassbesparelse i trange lagerrom.

Den kompakte og åpne rengjøringsvognen er spesielt egnet for bruk av forpreparerte mopper ved manuell rengjøring. Avfallsmodulen kan flyttes opp og ned etter behov og kan romme avfallsposer i forskjellige størrelser. Rengjøringsutstyr oppbevares trygt i de to 6-liters bøttene med fargekode etter område (blått for uproblematiske områder og rødt for rengjøringsområder med de strengeste hygienekravene, som vaskerom og toaletter). Takket være FlexiLink-koblingene som følger med, kan moppsystemer, gripere og annet utstyr integreres pent. Det følger med en krok for å feste et varselskilt, eller WVP 10 Adv. Toolflex og kroker kan festes på innsiden av FlexoMate etter behov.

Egenskaper og fordeler
Avfallsmodul med 30° justerbar høydevinkel for enkel tømming
De kompakte dimensjonene gjør vognen svært manøvrerbar og enkel å oppbevare
Toolflex-koblinger på yttersidene for feste av rengjøringsredskaper
Spesifikasjoner

Teknisk data

Program ADVANCED
Antall (Stk) 1
Forpakning (Stk) 1
Vekt uten tilbehør (kg) 14
Vekt inkludert emballasje (kg) 17
Mål (L x B x H) (mm) 1004 x 563 x 1198
Mål, pakket (mm) 796 x 584 x 371

Utstyr

  • Avfallshåndtering

Videoer

Tilbehør
Finn reservedeler

Finn reservedeler til din Kärcher rengjøringsmaskin. Klikk på "Finn reservedeler" under for å komme til reservedeler og finne riktig reservedel til din maskin. Vi har et utvalg reservedeler tilgjengelig i vår nettbutikk. Dersom reservedelen ikke er tilgjengelig i vår nettbutikk kan du kontakte din nærmeste autoriserte Kärcher-forhandler som kan bestille for deg. Du kan også lese mer om reservedeler på denne siden.