Drift for valsebørste 500

Hydraulisk drift for roterende valsebørster. For rengjøring av fasader eller solenergiinstallasjoner med våre profesjonelle høytrykksvaskere. Monteres på lanse eller teleskoplanse.

Den hydrauliske driften for roterende valsebørster av høy kvalitet med lang levetid i rustfritt stål og PEEK, øker potensialet til våre profesjonelle høytrykksvaskere – selv de minste som leverer lavere vannmengder. Driften med integrert sprøytestang for perfekt vannutslipp gjør det mulig å bruke børstetilbehør med forskjellige hardheter, som er veldig enkle å bytte ved hjelp av systemet for hurtigbytte og trygt kan kobles til driften. Driften kan eventuelt monteres rett på lansen eller på en teleskoplanse. Avhengig av versjon er tilbehørene egnet for krevende rengjøringsarbeid på solenergiinstallasjoner, glassoverflater, ømfintlige og røffe fasader, samt for terrasser med overflater av stein eller tre. For rengjøring av fasader vender børstene automatisk oppover, og dermed reduseres behovet for fysisk innsats fra brukeren. I tillegg kan en sprutbeskyttelse (4.762-621.0) og et Vario-ledd (4.481-042.0) kjøpes som tilbehør.

Egenskaper og fordeler
 Drift for valsebørste 500: Roterende hydraulisk valsebørstedrift
Roterende hydraulisk valsebørstedrift
Krever ikke ekstra motor for drift av børste. Kompakt konstruksjon som veier lite. Design av høy kvalitet i rustfritt stål og PEEK.
 Drift for valsebørste 500: Utskiftbare børstetilbehør
Utskiftbare børstetilbehør
Garanterer den optimale børsten for alle overflater. Børstetilbehøret går hørbart i inngrep for å sikre trygg bruk. Fargekoding gjør det enklere å velge riktig børstetilbehør.
 Drift for valsebørste 500: Integrert sprøytestang
Integrert sprøytestang
Jevnt fordelt vannutslipp langs hele børstens lengde.
Spesifikasjoner

Teknisk data

Gjennomstrømning (l/t) 350 / 1000
Inngangstemperatur (°C) 40
Tilslutningsgjenger M 18
Vekt inkl. emballasje (kg) 2,1

Videoer

Kompatible maskiner
Nåværende produktsortiment
Utgåtte produkter
Bruksområder
  • For rengjøring av solenergiinstallasjoner, overflater laget av (Plexi-)glass og vinterhager
  • For rengjøring av fasader, rullesjalusier og persienner
  • For rengjøring av tekstiler og membranfolier
  • For rengjøring av terrasser med overflater av stein eller tre
Tilbehør
Finn reservedeler

Finn reservedeler til din Kärcher rengjøringsmaskin. Klikk på "Finn reservedeler" under for å komme til reservedeler og finne riktig reservedel til din maskin. Vi har et utvalg reservedeler tilgjengelig i vår nettbutikk. Dersom reservedelen ikke er tilgjengelig i vår nettbutikk kan du kontakte din nærmeste autoriserte Kärcher-forhandler som kan bestille for deg. Du kan også lese mer om reservedeler på denne siden.