Vår hemsida använder cookies. Vissa av dessa cookies är nödvändiga för att vår hemsida ska fungera optimalt. Du kan ta bort och blockera cookies från den här sidan, men delar av webbplatsen kommer inte fungera korrekt. För att veta mer om cookies, se vår integritetspolicy.

Loading

Nedladdning

Katalog_Teaser

Kataloger

Klicka här för att bläddra igenom Kärchers aktuella produkter.

Bruksanvisningar_Teaser

Bruksanvisningar

Här hittar du nedladdningsbara versioner av bruksanvisningarna för våra rengöringsmaskiner som PDF-fil.

Service_App_Teaser

Service-app

Kärchers serviceapp tillhandahåller snabb support för kommersiella kunder överallt.

Appen Professional Highlights

Appen Professional Highlights

Upptäck höjdpunkterna i produkt- programmet Kärcher Professional med interaktiva bilder, videoklipp och 360°-vyer.