Loading

Imate zadatak. Mi imamo rešenje.

Usluge

Za Kärcher na prvom mestu stoji orijentacija ka klijentu. Za privatne i profesionalne korisnike nudimo uputsva za rukovanje, demonstracije, servisnu službu i mnoge druge ponude, brzu i kompetentu podršku u slučaju bilo kog pitanja i bilo kog problema.

Ovlašteni prodavci

Brzo pronađite pravu osobu za kontakt.


Akcije

Aktuelne Kärcher akcije za privatne klijente i zanatlije.


Saveti za primenu

Saveti za primenu za spoljašnji i unutrašnji sektor na jedan pogled.


Inside Kärcher

Čišćenje je za Kärcher zanimanje i strast isto tako kao i odgovornost za ljude, kulturu i životnu sredinu.


Kärcher servis

Tokom celog vremena korišćenja Vašeg stroja marke Kärcher mi Vas pratimo sa servisnom ponudom firme Kärcher.


Kärcher - globalni ponuđač tehnike za čišćenje

Porodično preduzeće Kärcher danas važi za širom sveta vodećeg ponuđača efikasnih sistema za čišćenje koji čuvaju resurse. Kärcher se razlikuje zahvaljujući vrhunskom učinku, inovaciji i kvalitetu.

Nagrade za dizajn i patenti

Kärcher uređaji za čišćenje ujedinjuju funkcionalnost, prilagođenost korisniku i optiku velikih zahteva. Inovacija i težnja ka boljem rešenju odlikuju preduzeće i uvek iznova ih dokumetuju patentima i odlikovanjima renomiranih institucija. Preko 1300 patenata i uzoraka za upotrebu potvrđuju pronalazački duh i inovativnu snagu preduzeća.

Lično istraživanje i razvoj za rešenja u čišćenju

Kärcher uvek stremi ka optimalnom rešenju za svaki zadatak u čišćenju. Na taj način Kärcher razvija efikasne sisteme od uređaja za čišćenje, pribora i sredstava za čišćenje, koji su perfektno prilagođeni jedni na druge. Kako bismo potrebe i želje naših klijenata ispunili na najbolji mogući način u konstantnom smo dijalogu sa privatnim i profesionalnim korisnicima. Saznanja, koja smo iz toga dobili, konsekvetno utiču na razvoj novih proizvoda. Na taj način se uveravamo da svaki novi razvoj ne ispunjava samo kompleksnije zadatke u čišćenju nego istovremeno pojednostavljuje i olakšava, koliko je to moguće, rad korisnicima.