Karijera - u firmi Kärcher pravite razliku

Vrhunski učinci, inovacija i kvalitet su širom sveta čvrsto povezani sa firmom Kärcher. Tako kako su se naši proizvodi izdigli na tržištu, tako se i mi uzdižemo kao poslodavac. Kao porodičnom preduzeću su nam od naročite važnosti uzajamno priznanje i poverenje. Kod nas očekujte neuobičajene zadatke. Iz tog razloga tražimo zaposlene, koji se odlikuju motivacijom, angažovanjem i timskim duhom. Samo zajedno možemo da postignemo to što Kärcher planira – pri tome svaki pojedinačni zaposleni igra važnu ulogu. The difference is you.

Personal Campaign Int small

Ponude za posao

Iskoristite fascinirajuće perspektive, koje Vam u se firmi Kärcher otvaraju za Vašu poslovnu budućnost. Ovde sebi obezbedite uvid u naše atraktivne ponude za posao.

Kärcher kao poslodavac

Kärcher kao poslodavac

Kärcher kao internacionalni vođa u inovacijama za proizvode, sisteme i usluge čišćenja uvek iznova fascinira vrhunskim učincima. To je moguće samo jer kao porodično preduzeće negujemo kolegijalnu atmosferu uzajamnog priznanja, a naše zaposlene uporno podstičemo i unapređujemo – jer su i naši zaposleni neuobičajeni.