Usluge

Kao najveći proizvođač uređaja za čišćenje širom sveta Kärcher insistira na sveobuhvatnoj usluzi za klijenta. To za nas znači: da za naše klijente svuda budemo dostupni, širom sveta i na preko 50.000 tačaka za servis i prodaju. Godinu za godinom zajedno sa našim partnerima strukturiramo ove servisne usluge. Osobe za lični kontakt se direktno na licu mesta brinu za prodaju, pribor, nabavku rezervni delova i održavanje kao i konsultaciju za tehničku primenu. Kompetentno, ljubazno i jednostavno. Brzu reakciju u slučaju popravke i precizno izvršenje popravke, pouzdanost i poverenje u isporuci garantujemo našim imenom.

H&G_Servis_Teaser2

Home & Garden

Ovde ćete pronaći sve informacije vezane za naše Home & Garden usluge kao i demonstraciju proizvoda i stručne konsultacije.

Professional_Servis_Teaser

Professional

Za klijente iz zanatskog sektora ovde postoje sve informacije o servisnoj službi, lizingu, Kärcher Rent, obukama i mnogo toga drugog.

Kontakt_Teaser

Support

Ovde ćete pronaći svog Kärcher trgovca na licu mesta, često postavljena pitanja sa odgovorima, informacije o opštim uslovima poslovanja i zaštiti podataka, preuzimanja, informacije o našim filijalama i mnogo toga drugog.