Person reinigt Holzboden mit Kärcher Dampfreiniger

parni čistači

Parni čistači Kärcher pružaju besprekornu čistoću u čitavom domaćinstvu, pa možete biti sigurni da je sve dubinski očišćeno, i to u celosti bez hemikalija. Zahvaljujući vrhunskom učinku čišćenja vodena para uklanja do 99,999%* koronavirusa i 99,99%** svih bakterija u domaćinstvu, ostavljajući za sobom higijensko i zdravo životno okruženje. Bilo da se radi o kuhinji, kupatilu, podovima, pa čak i peglanju, Kärcher gazi punom parom i pruža besprekorne rezultate. Otkrijte svestranost primena!

Vreme zagrevanja (min)
Grejna snaga (W)
Učinak po površini (m²)
Zapremina kotla (l)
Karakteristike opreme
0 Proizvodi

Parom protiv koronavirusa* i bakterija**

Jednostavno i delotvorno protiv bakterija i koronavirusa: vrelom parom. Zahvaljujući snažnom izbacivanju pare, visokoj temperaturi pare, snažnim mlaznicama i vrelim krpama za čišćenje parni čistači Kärcher mogu da eliminišu i do 99,999%* virusa sa omotačem, poput koronavirusa ili virusa gripa, kao i 99,99%** bakterija tipično prisutnih u domaćinstvu na tvrdim površinama, slavinama i armaturama, pločicama, ogledalima itd.

  • Higijena i dubinska čistoća pomoću pare – potpuno bez hemijskih sredstava, samo sa vodom sa česme
  • Uklanjanje i do 99,999%* koronavirusa i 99,99%** tipično prisutnih bakterija u domaćinstvu na glatkim tvrdim površinama
  • Bolji učinak čišćenja nego pri klasičnom ručnom načinu čišćenja sa sredstvom za čišćenje
  • Visoka temperatura pare, snažno izbacivanje pare

Unapređeni brisko**

Pod može biti pravo igralište. Nažalost, ne samo za bebe koje tu puze, decu i kućne ljubimce koji se tu igraju, već i za bakterije, prljavštinu i viruse koji tu obitavaju. Ovde nastupaju parni čistači kao savršeno rešenje. Na tvrdim površinama poput kamena, pločica, PVC-a, laminata i impregniranog parketa obezbeđuju besprekornu higijenu i čistoću bez ostataka hemijskih sredstava. Uz podnu mlaznicu EasyFix para deluje direktno na pod tokom dugog vremenskog perioda, čime se postiže maksimalan učinak. Rezultat je čist kao suza: odstranjeno je i do 99,999%* koronavirusa te 99,99%** svih bakterija prisutnih u domaćinstvu. Stoga, kada je higijena u pitanju, običan brisko ne može se meriti sa parnim čistačima Kärcher.*** Zahvaljujući klizaču za tepihe možete da osvežite i tepihe uz pomoć parnog čistača.

icon_arrow


Izbor je na vama: serija EasyFix sa unapređenim priborom

SC 5 EasyFix

Uklanja čak i tvrdokornu prljavštinu zahvaljujući inovativnoj funkciji VapoHydro (aktiviranje vrele vode). Višestepena regulacija količine pare omogućava vam da optimalno podesite parni čistač prema vrsti površine i stepenu zaprljanja.

Takođe je dostupan u verziji „Iron“ sa parnom peglom.

Žena pegla veš parnim čistačem Kärcher SC 5 EasyFix sa parnom peglom

SC 4 EasyFix

Sa odvojivim rezervoarom za jednostavno punjenje, podnom mlaznicom EasyFix za maksimalni učinak čišćenja i jednostavnom zamenom krpe bez dodirivanja.

Takođe je dostupan u verziji „Iron“ sa parnom peglom.

Žena čisti pod pomoću parnog čistača Kärcher SC 4

SC 3 EasyFix

Nakon zagrevanja od svega 30 sekundi odmah je spreman za upotrebu a rezervoar se može trajno dopunjavati. Inovativni sistem uklanjanja kamenca oslobađa vas potrebe da kamenac uklanjate ručno.

Muškarac čisti kuhinju uređajem SC 3 EasyFix

SC 3 Upright EasyFix

Sa trostepenom regulacijom protoka za različite podove i odvojivim, trajno punjivim rezervoarom za vodu – za rad bez prekida. Tehnologija uklanjanja kamenca preuzima ovaj zadatak na sebe.

Muškarac čisti pod dnevne sobe uređajem SC 3 Upright EasyFix

SC 2 EasyFix

Savršen osnovni model za ulazak u svet čišćenja parom, sa svim najvažnijim funkcijama. Višenamenski pribor uredno se odlaže na samom uređaju.

Žena čisti pod kuhinje pomoću parnog čistača Kärcher SC 2 EasyFix

SC 2 Upright EasyFix

Mali, uzan, lagan i brzo spreman za upotrebu. Uz dvostepenu regulaciju količine pare očistićete kako tvrde podove, tako i impregnirane drvene podove.

Napunite rezervoar vodom sa česme i prionite na posao već 30 sekundi kasnije. Tehnologija uklanjanja kamenca sa izmenjivom patronom stara se za jednostavno održavanje bez potrebe za dodatnim uklanjanjem kamenca.

SC 2 Upright EasyFix – čišćenje poda kupatila

SC 2 Deluxe EasyFix

Kompaktni SC 2 Deluxe EasyFix sa osvetljenim LED prstenom koji prikazuje režim rada. Savršen za tvrde površine u celom domaćinstvu.

Žena čisti kupatilo pomoću parnog čistača Kärcher SC 2 Deluxe EasyFix

SC 1 EasyFix

Uvek pri ruci i savršen za povremenu upotrebu. Zahvaljujući kompaktnoj veličini može se čuvati direktno na mestu upotrebe (npr. kuhinja, kupatilo). Uprkos maloj veličini i SC 1 uklanja do 99,999%* koronavirusa i 99,99%** bakterija prisutnih u domaćinstvu.**

Žena čisti pod pomoću parnog čistača Kärcher SC 1 EasyFix

Čišćenje koje prodire duboko u pore bez hemije

Tajna pare koja čisti bazira se na moćnoj kombinaciji pritiska, brzine i temperature. Mikroskopski vidljive čestice pare prodiru čak i u teško dostupne pukotine i najmanja udubljenja, kako bi temeljno rastvorile čestice nečistoće. U slučaju čišćenja pomoću pare ne primenjujete nikakva hemijska sredstva za čišćenje, tako da se na čistim površinama ne formiraju ostaci koji mogu da izazovu alergiju. To, naročito kod male dece, koja sve stavljaju u usta, nudi višu dimenziju sigurnosti, a i oni koji su alergični mogu u potpunosti da odahnu.


Zato što bakterije u kuhinji nimalo nisu prijatne: Kärcher SC parni čistači za totalnu čistoću.

Najbolje sredstvo protiv bakterija je često najjednostavnije: vrela vodena para. Snažno ispuštanje pare, visoka temperatura pare, snažne mlaznice i jako zagrejanje krpe za čišćenje brinu za to da Kärcher parni čistači 99,99 %* odstrane sve u domaćinstvu uobičajene bakterije na tvrdim površinama, armaturama, pločicama, ogledalima itd. Ovo je u okviru naučni studija potvrđeno. Na taj način, bakterije koje se obično nalaze u domaćinstvu, nemaju više skoro nikakvu šansu da prežive.

icon_arrow


Punom parom u čišćenju kuće

BOLJE OD MOPA ZA BRISANJE I OSTALOG

Bolje od mopa za brisanje i ostalog**

Kod tvrdih površina kao što su kamen, pločice, PVC, laminat ili voskirani parket za higijensku čistoću brinu Kärcher parni čistači. Mlaznica za pod koja je opremljena lamelama pri tome osigurava da para veoma dugo ostaje direktno na podu i da tamo razvija svoje maksimalno dejstvo. Zahvaljujući visokom stepenu učinka u čišćenju i intenzivnom dejstvu Kärcher parni čistači odstranjuju 99,99 %* bakterija koje su uobičajene za domaćinstvo na svim tvrdim površinama i na taj način nude značajno viši stepen higijene nego konvencionalni mop za brisanje.


Raznovrsni zadaci u čišćenju – jedno rešenje

Pomoću SC parnih čistača učinite da nečistoća jednostavno ispari. Na taj način kod kuće možete temeljno, higijenski da očistite skoro sve površine, čuvajući životnu sredinu – sve do u najmanju pukotinu. Kärcher parni čistači brinu za čistoću bez po muke i zahvaljujući sveobuhvatnom priboru zamenjuju veliki broj konvencionalnih potrepština za čišćenje – sve do četke za odelo ili pegle.

Žena čisti pod paročistačem Kärcher

Čišćenje podova

Prilikom čišćenja tvrdih podnih obloga kao što su kamen, pločice, PVC, laminat ili impregnirani parket parni čistači postižu najviši stepen čistoće i higijene bez ikakvih hemijskih ostataka.

Žena čisti kupatilo paročistačem Kärcher

Čišćenje kupatila

Čak i pri čišćenju zidnih pločica, staklenih površina i ogledala, prozora, slavina i armatura, tuš-kabina, međuprostora i spojnica ili pukotina parni čistači savršeno obavljaju posao, ostavljajući besprekornu higijensku čistoću.

Žena pegla paročistačem sa parnom peglom

Peglanje parom

Kärcher SI 4 EasyFix Iron sa kvalitetnom parnom peglom i daskom za peglanje uštedeće vam i do 50% vremena uz nesmanjene rezultate peglanja rublja koje odmah možete odložiti u ormar.

Ovde ćete pronaći još saveta za čišćenje parom


Svestran igrač, zahvaljujući sveobuhvatnom priboru

Zaokružena lepeza pribora za parne čistače Kärcher pruža široke mogućnosti primene u celom domu.

Žena pegla parnom peglom Kärcher

Parna pegla

Čišćenje podova parom

Ručne i podne mlaznice

Žena čisti ogledalo paročistačem i nastavkom sa krpom od mikrovlakana

Kompleti krpa

Čišćenje umivaonika paročistačem i nastavkom četkom

Kompleti četki

Muškarac čisti kupatilo paročistačem Kärcher

Parna creva

Čišćenje kuhinjskog poda paročistačem Kärcher

Kompleti pribora

Skidanje tapeta paročistačem Kärcher

Ostalo


Prikladan pribor za svoj uređaj takođe možete pronaći našim nalazačem pribora.


* Pri čišćenju mrlja parnim čistačem Kärcher, tj. pri trajanju naparivanja od najmanje 30 sekundi pri najvećoj količini pare, uklanja se 99,999% virusa sa omotačem, kao što su koronavirusi i virusi gripa (s izuzetkom virusa hepatitisa B), sa glatkih, tvrdih površina u domaćinstvu (ispitni mikroorganizmi: modifikovani virus Vaccinia Ankara) u neposrednom kontaktu sa površinom koja se čisti.

** Pri čišćenju brzinom od 30 cm/s i maksimalnim pritiskom pare ubija se 99,99% svih bakterija tipično prisutnih u domaćinstvu sa glatkih, tvrdih površina (ispitni mikroorganizmi: Enterococcus hirae) u neposrednom kontaktu sa površinom koja se čisti.

*** Temeljno čišćenje paročistačem Kärcher pruža bolje rezultate čišćenja nego ručno čišćenje briskom i sredstvom za čišćenje. Ispitano prema međunarodnim standardima učinka.