Parni čistači

Kärcher paročistači obezbeđuju uživanje u čistoći celog domaćinstva i Vaša čitava porodica može da bude sigurna, da će svaka pora da bude očišćena - bez ikakve hemije. Zahvaljujući top-performansama pri čišćenju, para ubija 99,99 % svih bakterija i obezbeđuje maksimalnu higijenu i zdravo stambeno okruženje. Svejedno da li u kuhinji ili u kupatilu, na podovima ili pri peglanju Kärcher pravi pravu paru i postiže vrhunske rezultate. Okrijte sada višestruke mogućnosti primene!

Kärcher
Vreme zagrevanja
Grejna snaga
Area performance
Zapremina kotla (l)
Maks. pritisak pare (bar)
16 Proizvodi

Imate izbor: nova, proširena SC serija uređaja

icon_arrow


Prednosti čišćenja pomoću pare

Čišćenje koje prodire duboko u pore bez hemije

Tajna pare koja čisti bazira se na moćnoj kombinaciji pritiska, brzine i temperature. Mikroskopski vidljive čestice pare prodiru čak i u teško dostupne pukotine i najmanja udubljenja, kako bi temeljno rastvorile čestice nečistoće. U slučaju čišćenja pomoću pare ne primenjujete nikakva hemijska sredstva za čišćenje, tako da se na čistim površinama ne formiraju ostaci koji mogu da izazovu alergiju. To, naročito kod male dece, koja sve stavljaju u usta, nudi višu dimenziju sigurnosti, a i oni koji su alergični mogu u potpunosti da odahnu.


Zato što bakterije u kuhinji nimalo nisu prijatne: Kärcher SC parni čistači za totalnu čistoću.

Najbolje sredstvo protiv bakterija je često najjednostavnije: vrela vodena para. Snažno ispuštanje pare, visoka temperatura pare, snažne mlaznice i jako zagrejanje krpe za čišćenje brinu za to da Kärcher parni čistači 99,99 %* odstrane sve u domaćinstvu uobičajene bakterije na tvrdim površinama, armaturama, pločicama, ogledalima itd. Ovo je u okviru naučni studija potvrđeno. Na taj način, bakterije koje se obično nalaze u domaćinstvu, nemaju više skoro nikakvu šansu da prežive.

icon_arrow

BOLJE OD MOPA ZA BRISANJE I OSTALOG

Bolje od mopa za brisanje i ostalog**

Kod tvrdih površina kao što su kamen, pločice, PVC, laminat ili voskirani parket za higijensku čistoću brinu Kärcher parni čistači. Mlaznica za pod koja je opremljena lamelama pri tome osigurava da para veoma dugo ostaje direktno na podu i da tamo razvija svoje maksimalno dejstvo. Zahvaljujući visokom stepenu učinka u čišćenju i intenzivnom dejstvu Kärcher parni čistači odstranjuju 99,99 %* bakterija koje su uobičajene za domaćinstvo na svim tvrdim površinama i na taj način nude značajno viši stepen higijene nego konvencionalni mop za brisanje.

* Prilikom temeljnog čišćenja pomoću Kärcher parnog čistača odstranjuje se 99,99 % svih bakterija koje su uobičajene za domaćinstvo na tvrdim površinama koji su uobičajeni za domaćinstvo.

** Prilikom temeljnog čišćenja pomoću Kärcher parnih čistača učinak čišćenja je bolji nego prilikom čišćenja pomoću ručnog mopa i sredstva za čišćenje. Testirano prema internacionalnim standardima za učinak.


Raznovrsni zadaci u čišćenju – jedno rešenje

Pomoću SC parnih čistača učinite da nečistoća jednostavno ispari. Na taj način kod kuće možete temeljno, higijenski da očistite skoro sve površine, čuvajući životnu sredinu – sve do u najmanju pukotinu. Kärcher parni čistači brinu za čistoću bez po muke i zahvaljujući sveobuhvatnom priboru zamenjuju veliki broj konvencionalnih potrepština za čišćenje – sve do četke za odelo ili pegle.

Čišćenje poda

Prilikom čišćenja tvrdih podnih obloga kao što su kamen, pločice, PVC, laminat ili voskirani parket SC parni čistači brinu za maksimalnu čistoću i higijenu – bez ostataka od hemijskih sredstava.

 

„U oblasti higijene mopu za brisanje nikada nisam verovao/-la 100%. U slučaju parnog čistača mogu da budem u potpunosti siguran.“

Čišćenje kuhinje

Da li se radi o armaturama, zidnim pločicama, staklenim ili plastičnim površinama, aspiratoru, šporetu ili sudoperi – SC parni čistač higijenski čisti kuhinju – bez velikog utroška snage.

 

 „Koliko god je haos u kuhinji veliki – pomoću parnih čistača odmah sve bez muke postaje ponovo čisto.“


Čišćenje kupatila

Prilikom čišćenja zidnih pločica, staklenih površina i gledala, prozora, armatura, tuš kabina, fuga ili pukotina SC parni čistači rade perfektan posao i brinu za apsolutnu higijensku čistoću.

 

„Za nas u kupatilu važi: Hemija je dobra – parni čistač je bolji. Jer na taj način sve munjevitom brzinom, sasvim jednostavno, postaje blistavo čisto.“

Peglanje na paru

Kärcher SC sistem za peglanje na parni pritisak sa skupocenom peglom na paru, podlogom pegle sa zaštitom od prianjanja i daskom za peglanje štedi do 50% vremena za peglanje sa 100%rezultata peglanja i vešom koji je odmah suv za odlaganje u orman.

 

„Peglanje je za mene ranije bilo najteža kazna. Ali od kada posedujem sistem za peglanje na parni pritisak, u rekordnom vremenu postižem čak perfektne rezultate u peglanju.“


Jedan za sve – zahvaljujući sveobuhvatnom priboru

Sveobuhvatna ponuda pribora za Kärcher parne čistače omogućuje veliki broj mogućnosti primene u celom domaćinstvu.


Odgovarajući pribor za Vaš uređaj ćete takođe naći pomoću našeg pretraživača za pribor.


Održivost

Porodica

Vrsta čišćenja koja najviše čuva životnu sredinu

Čišćenje parom štedi do 80% vode u poređenju sa konvencionalnim čišćenjem i ne opterećuje otpadnu vodu hemijskim materijama. Iz 1 litra vode nastaje 1.700 litara pare – to je dovoljno, da dubinski, do u sitne pore, očistite već stan od otprilike 60 m².


Kärcher parni čistači, polazeći od te činjenice, takođe omogućuju do 25% ušteda u energiji nasuprot drugim proizvođačima. Jer zahvaljujući inovativnoj mlaznici za pod sa tehnologijom lamela postižete 25% bolje rezultate u čišćenju i na taj način možete da uštedite vreme za čišćenje, koje Vas košta energije. Kao i svi drugi Kärcher uređaji i parni čistači na kraju svog veka trajanja do preko 90% mogu da se recikliraju.

Kvalitet marke

Tipičan Kärcher kvalitet marke

Parni čistači "made by Kärcher", što znači natprosečno Know-How i preko 20 godina iskustva sopstvenog razvoja i proizvodnje. Naši uređaji su ubedljivi zahvaljujući svom konstantnom kvalitetu i snazi pare, skupocenim, robusnim i dugovečnim materijalima i najvišim stepenom standarda za sigurnost, koji su u skladu sa sopstvenom „Kärcher normom“. U Kärcher istraživačkom centru u mestu Winnenden nastaju inovacije kao što su VapoHydro ili inteligentna tehnologija lamela za uređaje, koji sa svakom generacijom postaju još bolji.


Video snimci

SC 1