Multifunkcionalni usisivači

S višenamenskim usisivačima, usisivačima za pranje, te usisivačima pepela i usisivačima za suvo usisavanje firme Kärcher idealno ste opremljeni za sve moguće vrste čišćenja. Posebni filterski sistemi i individualni pribori ovim robustnim usisivačima omogućavaju brzo i ujedno temeljno usisavanje različitih vrsta nečistoće ili potpuno odstranjivanje tvrdokornih mrlja s tekstilnih površina.

Kärcher
Kärcher  Višenamenski usisivači

Višenamenski usisivači

Bilo da se radi o suvoj ili mokroj, krupnoj ili sitnoj nečistoći: Kärcher višenamenski usisivači odstranjuju svaku nečistoću – čak i veće količine vode. Idealni su za automobil, garažu, podrum, radionicu, renoviranje i svuda oko kuće.

Kärcher  Usisivači za pranje tepiha

Usisivači za pranje tepiha

Za alergičare, vlasnike kućnih ljubimaca i sve one koji vole temeljnu čistoću: Kärcher usisivači za pranje dubinski čiste tekstilne površine kao što su tepisi, tapacirane površine, dušeci, tekstilnih zavesa i automobilska sedišta.

Kärcher  Usisivači za pepeo i usisivači za suvo usisavanje

Usisivači za pepeo i usisivači za suvo usisavanje

Bilo da se radi o pepelu od roštilja leti ili pepelu iz kamina zimi: Kärcher usisivači za pepeo i usisivači za suvo usisavanje uklanjaju sve ostatke pepela. Pouzdano. Temeljno. Sigurno. A ruke pri tome uvek ostaju čiste.