Potrošni materijal

Čišćenje rukom ostaje uobičajena praksa u svakodnevnom čišćenju čak i u vremenima efikasnih mašina za čišćenje. Ručno površine mogu da se očiste brzo i ekonomično od prljavština, na mestima gde mašine ne mogu da stignu.I sa neuporedivom preciznošću i osetljivošću ljudske ruke. Kao svetski lider u tehnologiji čišćenja, neprestano širimo naše ponude profesionalnih i kvalitetnih ručnih alata za čišćenje.

Kärcher
Kärcher  Površina

Površina

Ovde ćete naći sve za ekonomično i efikasno čišćenje površine. Uklonite prljavštinu i na mestima koja su za mašine teško ili nemoguće prilazne.

Kärcher  Pod

Pod

U oblasti ručnog čišćenja podova, Kärcher uverava sa ergonomski promišljenim proizvodima najvišeg kvaliteta, koji se odlikuju odličnom apsorpcijom prljavštine.

Kärcher  Držala

Držala

Koristite naš široki asortiman različitih štapova za upotrebu sa standardnim čistačima prašine i brisačima za vlažno i mokro čišćenje.

Kärcher  Kolica za čišćenje i kofa

Kolica za čišćenje i kofa

Zahvaljujući različitoj osnovnoj opremi, modularnoj strukturi i izvanrednoj izdržljivosti naših kolica za čišćenje, možete vršiti bilo kakvo čišćenje ekonomično i brzo.

Kärcher  Prozor

Prozor

Profesionalni kvalitet za profesionalce. Savršeno čišćenje stakla bez tragova zahteva ergonomski dizajn, sigurne delove za povezivanje i svestrane komponente. Za bezbednost i ekonomski rad.