Loading

Potrošni materijal

Čišćenje rukom ostaje uobičajena praksa u svakodnevnom čišćenju čak i u vremenima efikasnih mašina za čišćenje. Ručno površine mogu da se očiste brzo i ekonomično od prljavština, na mestima gde mašine ne mogu da stignu.I sa neuporedivom preciznošću i osetljivošću ljudske ruke. Kao svetski lider u tehnologiji čišćenja, neprestano širimo naše ponude profesionalnih i kvalitetnih ručnih alata za čišćenje.

Kärcher
Kärcher  Kolica za čišćenje i kofa

Kolica za čišćenje i kofa

Zahvaljujući različitoj osnovnoj opremi, modularnoj strukturi i izvanrednoj izdržljivosti naših kolica za čišćenje, možete vršiti bilo kakvo čišćenje ekonomično i brzo.

Kärcher  Patos

Patos

U oblasti ručnog čišćenja podova, Kärcher uverava sa ergonomski promišljenim proizvodima najvišeg kvaliteta, koji se odlikuju odličnom apsorpcijom prljavštine.

Kärcher  Površina

Površina

Ovde ćete naći sve za ekonomično i efikasno čišćenje površine. Uklonite prljavštinu i na mestima koja su za mašine teško ili nemoguće prilazne.

Kärcher  Prozor

Prozor

Profesionalni kvalitet za profesionalce. Savršeno čišćenje stakla bez tragova zahteva ergonomski dizajn, sigurne delove za povezivanje i svestrane komponente. Za bezbednost i ekonomski rad.

Kärcher  Držala

Držala

Koristite naš široki asortiman različitih štapova za upotrebu sa standardnim čistačima prašine i brisačima za vlažno i mokro čišćenje.