Usisivači

Kärcher je znatno proširio asortiman usisivača i, osim dokazanih VC 6 usisivača, kao i usisivača prikladnog za alergičare DS 5.800 s vodenim filterom, sada nudi još tri nova modela. Bilo da se radi o velikoj ili maloj stambenoj površini, mnogo ili malo prostora za odlaganje, usisivačima s kesom ili bez kese, porodici ili samcu – Kärcher ima za svakoga upravo usisivač koji savršeno odgovara njegovim zahtevima i brzo osigurava prijatnu atmosferu.

Kärcher
0 Proizvodi

VC 6 Cordless ourFamily

VC 4 Cordless myHome

Bežični usisivači

Bežična sloboda sa litijum-jonskom baterijom

Bežični usisivači se ističu u masi drugih zahvaljujući slobodi pokreta koju omogućavaju, velikoj usisnoj snazi i maloj težini. Moćne baterije eliminišu naporan rad iz čišćenja, sve do poslednjeg ćoška. Pored toga, raznolika ponuda pribora čini bežične usisivače još svestranijim.

Kärcher bežični usisivači

Jednostavno se koristi

Snaga se brzo i lako može podesiti prema zahtevima trenutne primene. Praktično dugme za zaključavanje znači da ne morate da držite dugme za uključivanje pritisnutim, dok je režim pojačane snage pravo rešenje za čišćenje lokalnih jačih zaprljanja.

Jednostavan bežični usisivač od Kärchera

Aktivna podna papučica

Motorizovani valjci i izuzetna upravljivost omogućavaju optimalno sakupljanje prljavštine i usisavanje ispod nameštaja bez napora.

Podna papučica na VC 6 Cordless ima LED svetlo koje osvetljava prljavštinu i omogućava njeno efikasno sakupljanje.

Kärcher bežični usisivači sa aktivnom podnom papučicom
Kärcher VC 6 Cordless usisivač

VC 6 Cordless ourFamily

Čišćenje zaista može biti tako lako: uz bežični VC 6 Cordless ourFamily usisivač, usisavanje postaje čista radost. Mnogobrojne pametne karakteristike obuhvataju pražnjenje posude jednim klikom, funkciju za pojačanje snage, ergonomski dizajn za teško dostupna područja i LED svetlo na aktivnoj podnoj papučici koja osvetljava prašinu i garantuje pouzdano sakupljanje nečistoće.

Druge prednosti uključuju impresivno trajanje baterije od 50 minuta, tih rad, zaseban alat za čišćenje filtera i jednostavan displej za očitavanje statusa baterije koji pokazuje status baterije i relevantne poruke u svakom trenutku.

VC 4 Cordless myHome

Maksimalna sloboda pokreta uz maksimalno zadovoljstvo: bežični VC 4 Cordless myHome usisivač sa raspoloživim vremenom rada od 30 minuta štedi snagu korisnika potrebnu za nošenje velikih jedinica. Njegove brojne pametne funkcije pretvaraju usisavanje u zadovoljstvo: pražnjenje posude jednim klikom, funkcija za pojačanje snage, tihi rad, ergonomski dizajn i aktivna podna papučica za garantovano pouzdano sakupljanje nečistoća sa tvrdih podova i tepiha.

Kärcher VC 4 Cordless usisivač

Usisivač sa kesom

VC 2

Kompaktan Kärcher VC 2 usisivač sa kesom savršen je za stanove ili manje kuće. Možete ga odložiti u malom prostoru i pruža izuzetno pouzdane rezultate čišćenja. Štaviše, VC 2 impresionira brojnim praktičnim opcijama, kao što su automatsko namotavanje kabla koje omogućava uredno i brzo odlaganje kabla nakon upotrebe, sklopiva ručka za nošenje koja olakšava nošenje uz i niz stepenice, beskrajno promenjiva kontrola snage na uređaju i deo za odlaganje pribora. Premium model takođe ima i papučicu za parket za nežno čišćenje parketa i tvrdih podova.

Kärcher usisivač sa kesom

Tehnologija kese

Kärcher usisivači sa kesom su veoma higijenski jer usisana prašina i prljavština ostaju zarobljeni u kesi. Kada je kesa puna, možete je brzo izvaditi iz uređaja i odložiti bez kontakta sa prljavštinom ili podizanja prašine. Ova opcija je naročito pogodna za, između ostalog, osobe koje pate od alergija.


Usisivači bez kese

Kärcher usisivač bez kese

VC 3

Zbog svojih kompaktnih dimenzija, novi Kärcher VC 3 multiciklon usisivač savršen je za stanove ili manje kuće. Ne samo da čisti tvrde podove i tepihe, već zahvaljujući papučici za pukotine i mekoj četki daje odlične rezultate u skučenim prostorima i na osetljivim površinama.
Ostale prednosti uključuju HEPA higijenski filter koji pouzdano filtrira i najsitniju nečistoću poput polena i drugih alergogenih čestica, kao i praktični parkirni položaj. Premium model takođe ima i papučicu za parket za nežno čišćenje parketa i tvrdih podova.

Sistem filtera za Kärcher usisivač

Tehnologija multiciklona

Kärcher usisivači sa tehnologijom multiciklona ne sakupljaju prljavštinu u filter-kese, već u prozirne posude za otpad. Time se ne samo štedi na kupovini i ugradnji skupih zamenskih filtera, već takođe na prvi pogled daje do znanja kada je posudu potrebno isprazniti.


Kärcher VC 5 kompaktan usisivač

VC 5

Kompaktan Kärcher VC 5 usisivač je mali, ali moćan, jer predstavlja spoj izuzetno kompaktnih dimenzija sa odličnom snagom. Ovaj ručni usisivač može se lako odložiti čak i u najmanjim domaćinstvima, a opet nudi isti nivo čistoće kao konvencionalni usisivač sa posudom.
Ručni VC 5 usisivač impresionira ne samo svojim kompaktnim dizajnom, izuzetnim učinkom čišćenja i pametnim sistemom filtera, već i brojnim karakteristikama i funkcijama koje naporno usisavanje pretvaraju u zadovoljstvo. Otkrijte razliku.

Sistem filtera bez kese sa integrisanim čišćenjem filtera

Filterski sistem bez kese na kompaktnom usisivaču ne samo što naknadnu kupovinu skupih zamenskih filtera čini suvišnom, već omogućava brzo i lako pražnjenje filtera: samo otkačite kućište filtera sa ručnog usisivača, otvorite poklopac i istresite prljavštinu. Možete usisati površinu veličine 150 m² pre nego što se filter napuni.

Kärcher je pažljivo razmislio o čišćenju filtera na VC 5: odvrtanjem filtera on automatski čisti, pa samo treba isprazniti rastresenu prljavštinu. 

Drugi filter u kućištu, dugotrajni filter, treba istresti od sitne prašine svakih nekoliko meseci, a može se i isprati pod mlazom vode ako je potrebno.

HEPA higijenski filter (WN 1822:1995) pruža treći stepen filtriranja. On pouzdano hvata i najsitniju prašinu poput polena i alergogenih čestica.


Usisivač sa vodenim filterom

Kärcher usisivač sa vodenim filterom

DS 6

DS 6 usisivač sa vodenim filterom ne samo da garantuje čiste podove, već takođe obezbeđuje i svežiji izduvni vazduh koji je 99,5% bez prašine. Značajno poboljšava kvalitet vazduha, a time i klimu u zatvorenom prostoru. Dobar za sve – ne samo za osobe koje pate od alergija.

Kako radi usisivač sa vodenim filterom

Za razliku od standardnih usisivača sa filter-kesom, DS 6 vodeni filter radi na principu prirodne snage vode. Voda u filteru kovitla se velikom brzinom zbog velike usisne snage. Usisana prljavština veoma se efikasno filtrira iz vazduha uskovitlanom vodom i odmah vezuje u vodenom kupatilu. Rezultat je izuzetno čist izduvni vazduh, dovoljno čist čak i za osobe koje pate od alergija. Zahvaljujući tome što više nema filter-kesa u kojima se alergeni mogu razmnožavati, izlučevine grinja prazne se s vodom nakon upotrebe. Još jedna prednost za alergičare ogleda se u tome što više nema podizanja prašine pri pražnjenju usisivača.

  1. Efikasna glavna filtracija u providnom vodenom filteru. Sva krupnija prljavština ostaje bezbedno zarobljena. Tokom usisavanja se više ne diže prašina i sačuvana je usisna snaga.
  2. Međufilter je periv i zahvaljujući tome dugovečan. On filtrira sićušne lebdeće čestice iz kondenzovanog vlažnog vazduha.
  3. Specijalni HEPA 12 filter zadržava 99,5% polena, spora plesni, bakterija i izlučevina grinja.
Princip rada usisivača sa vodenim filterom