Usisivači

Kärcher je znatno proširio asortiman usisivača i, osim dokazanih VC 6 usisivača, kao i usisivača prikladnog za alergičare DS 5.800 s vodenim filterom, sada nudi još tri nova modela. Bilo da se radi o velikoj ili maloj stambenoj površini, mnogo ili malo prostora za odlaganje, usisivačima s kesom ili bez kese, porodici ili samcu – Kärcher ima za svakoga upravo usisivač koji savršeno odgovara njegovim zahtevima i brzo osigurava prijatnu atmosferu.

Kärcher
0 Proizvodi

Usisivač sa kesom

VC 2

Kompaktan Kärcher VC 2 usisivač sa kesom savršen je za stanove ili manje kuće. Možete ga odložiti u malom prostoru i pruža izuzetno pouzdane rezultate čišćenja. Štaviše, VC 2 impresionira brojnim praktičnim opcijama, kao što su automatsko namotavanje kabla koje omogućava uredno i brzo odlaganje kabla nakon upotrebe, sklopiva ručka za nošenje koja olakšava nošenje uz i niz stepenice, beskrajno promenjiva kontrola snage na uređaju i deo za odlaganje pribora. Premium model takođe ima i papučicu za parket za nežno čišćenje parketa i tvrdih podova.

Kärcher usisivač sa kesom

Tehnologija kese

Kärcher usisivači sa kesom su veoma higijenski jer usisana prašina i prljavština ostaju zarobljeni u kesi. Kada je kesa puna, možete je brzo izvaditi iz uređaja i odložiti bez kontakta sa prljavštinom ili podizanja prašine. Ova opcija je naročito pogodna za, između ostalog, osobe koje pate od alergija.


Usisivači bez kese

Kärcher usisivač bez kese

VC 3

Zbog svojih kompaktnih dimenzija, novi Kärcher VC 3 multiciklon usisivač savršen je za stanove ili manje kuće. Ne samo da čisti tvrde podove i tepihe, već zahvaljujući papučici za pukotine i mekoj četki daje odlične rezultate u skučenim prostorima i na osetljivim površinama.
Ostale prednosti uključuju HEPA higijenski filter koji pouzdano filtrira i najsitniju nečistoću poput polena i drugih alergogenih čestica, kao i praktični parkirni položaj. Premium model takođe ima i papučicu za parket za nežno čišćenje parketa i tvrdih podova.

Sistem filtera za Kärcher usisivač

Tehnologija multiciklona

Kärcher usisivači sa tehnologijom multiciklona ne sakupljaju prljavštinu u filter-kese, već u prozirne posude za otpad. Time se ne samo štedi na kupovini i ugradnji skupih zamenskih filtera, već takođe na prvi pogled daje do znanja kada je posudu potrebno isprazniti.


Kärcher VC 5 kompaktan usisivač

VC 5

Kompaktan Kärcher VC 5 usisivač je mali, ali moćan, jer predstavlja spoj izuzetno kompaktnih dimenzija sa odličnom snagom. Ovaj ručni usisivač može se lako odložiti čak i u najmanjim domaćinstvima, a opet nudi isti nivo čistoće kao konvencionalni usisivač sa posudom.
Ručni VC 5 usisivač impresionira ne samo svojim kompaktnim dizajnom, izuzetnim učinkom čišćenja i pametnim sistemom filtera, već i brojnim karakteristikama i funkcijama koje naporno usisavanje pretvaraju u zadovoljstvo. Otkrijte razliku.

Sistem filtera bez kese sa integrisanim čišćenjem filtera

Filterski sistem bez kese na kompaktnom usisivaču ne samo što naknadnu kupovinu skupih zamenskih filtera čini suvišnom, već omogućava brzo i lako pražnjenje filtera: samo otkačite kućište filtera sa ručnog usisivača, otvorite poklopac i istresite prljavštinu. Možete usisati površinu veličine 150 m² pre nego što se filter napuni.

Kärcher je pažljivo razmislio o čišćenju filtera na VC 5: odvrtanjem filtera on automatski čisti, pa samo treba isprazniti rastresenu prljavštinu. 

Drugi filter u kućištu, dugotrajni filter, treba istresti od sitne prašine svakih nekoliko meseci, a može se i isprati pod mlazom vode ako je potrebno.

HEPA higijenski filter (WN 1822:1995) pruža treći stepen filtriranja. On pouzdano hvata i najsitniju prašinu poput polena i alergogenih čestica.


Usisivač sa vodenim filterom

Kärcher usisivač sa vodenim filterom

DS 6

DS 6 usisivač sa vodenim filterom ne samo da garantuje čiste podove, već takođe obezbeđuje i svežiji izduvni vazduh koji je 99,5% bez prašine. Značajno poboljšava kvalitet vazduha, a time i klimu u zatvorenom prostoru. Dobar za sve – ne samo za osobe koje pate od alergija.

Kako radi usisivač sa vodenim filterom

Za razliku od standardnih usisivača sa filter-kesom, DS 6 vodeni filter radi na principu prirodne snage vode. Voda u filteru kovitla se velikom brzinom zbog velike usisne snage. Usisana prljavština veoma se efikasno filtrira iz vazduha uskovitlanom vodom i odmah vezuje u vodenom kupatilu. Rezultat je izuzetno čist izduvni vazduh, dovoljno čist čak i za osobe koje pate od alergija. Zahvaljujući tome što više nema filter-kesa u kojima se alergeni mogu razmnožavati, izlučevine grinja prazne se s vodom nakon upotrebe. Još jedna prednost za alergičare ogleda se u tome što više nema podizanja prašine pri pražnjenju usisivača.

  1. Efikasna glavna filtracija u providnom vodenom filteru. Sva krupnija prljavština ostaje bezbedno zarobljena. Tokom usisavanja se više ne diže prašina i sačuvana je usisna snaga.
  2. Međufilter je periv i zahvaljujući tome dugovečan. On filtrira sićušne lebdeće čestice iz kondenzovanog vlažnog vazduha.
  3. Specijalni HEPA 12 filter zadržava 99,5% polena, spora plesni, bakterija i izlučevina grinja.
Princip rada usisivača sa vodenim filterom