Loading

Mašine za ribanje/za ribanje i usisavanje

Za sjajne podove. Pomoću Kärcher mašina za ribanje i usisavanje Vaši podovi postaju higijenski čisti i blistavi. Garantujemo Vam sjajne učinke.Naši svestrani uređaji i specijalisti obavljaju sve vrste zadataka u čišćenju naročito ekonomično i štedeći vreme.

Kärcher  Mašine za ribanje i usisavanje

Mašine za ribanje i usisavanje

Tu sijaju čak i fuge: Pomoću velikog potisnog pritiska mašine za ribanje čiste, skidaju slojeve i poliraju neravne i glatke podove ili šamponiraju tepihe.

Kärcher  Mašine sa jednim diskom

Mašine sa jednim diskom

Svejedno da li se radi o tvrdim površinama ili tekstilnim podnim oblogama: Kod Kärcher-a ćete garantovano pronaći odgovarajuću mašinu sa jednim diskom. Mi izvodimo uređaje za sve specijalne i višenamenske primene.

Kärcher  Mašine za poliranje

Mašine za poliranje

Ako đonovi obuće ostavljaju tragove: Kärcher automati za poliranje brzo dovode podove do ponovnog sjaja. Zahvaljujući pogonu na akumulatorsku bateriju primenjuju se i tokom velikog prometa.

Kärcher  Čistači stepenica/pokretnih stepenica

Čistači stepenica/pokretnih stepenica

Munjevitom brzinom blistavo čisto: Kärcher čistači stepenica i pokretnih stepenica okretom ruke postižu sjajne rezultate na pokretnim stepenicama i pokretnim trakama kao i na stepenicama i okapnicama za prozore.