Kärcher servis

 

Kärcher usluga

Snaga inovacije

Bezbednost znači biti tu za nekoga kad zatreba. Uvek punom parom i sa kompletnim dijapazonom usluga. Tokom celog vremena korišćenja Vašeg stroja marke Kärcher mi Vas pratimo sa servisnom ponudom firme Kärcher.


Gde god Vam zatreba servisni partner firme Kärcher, biće Vam na raspolaganju. Bilo u Vašem preduzeću, na samom mestu upotrebe stroja marke Kärcher ili u radioni servisnog partnera.

 

 

Kärcher Service Icon

Servis_Professional

Kärcher servis ponuda

Da li radite sa profesionalnim uređajima za čišćenje? Onda morate da se pouzdate u to da je Vaš mašinski park u svako doba neograničeno i punom obimu spreman za primenu. Za to Vam je potreban partner, koji nudi više od samih uređaja: pouzdane mašine za čišćenje i sredstva za čišćenje, napredne tehnologije, kompetentnu konsultaciju i obuku. Uz to servis ponuda, koja ne ostavlja otvoreno nijedno pitanje. Sa operativnim servisom na licu mesta, brzo i pouzdano. Sa svim neophodnim alatima, rezervnim delovima i delovima koji se habaju. Sa optimalno napravljenim paketima za servisiranje i održavanje. Jednom rečju: Kärcher servis. Servis koji Vam pruža sigurnost. Obećavamo!

 


Servis Obuka Treninzi

Servis obuke i treninzi

Uvek na najaktuelnijem stadijumu znanja
Kärcher servis partnera znaju da Vam pomognu u svakoj situaciji. To nije slučajnost. Obuke i treninge shvatao veoma ozbiljno. U tome vidimo ključ našeg uspeha. Naši servis partnera se školuju i dalje obrazuju u našem centru za obuke u preko 250 dana za obuku godišnje i na taj način smo uvek na aktuelnom stadijumu znanja. Deset internih i mnogobrojni kompetentni eksterni referentni za obuke angažovani su za obrazovanje našeg osoblja.