Professional sredstva za čišćenje i negu

Brzo i bolje čišćenje u malu potrošnju energije, malo otpadne vode zahvaljujući ostacima mineralnog ulja: Mnoge prednosti govore u korist Kärcher sredstava za čišćenje i negu – namenjena su za industriju, zanatske radnje i branšu životnih namirnica.


Kärcher Visoki pritisak

Visoki pritisak

Prednosti su ubedljive: brže i bolje čišćenje uz manji utrošak energije i manje zagađenje otpadnim vodama. Kärcherova sredstva za čišćenje i održavanje obezbeđuju sjajne rezultate u industriji, zanatstvu i oblasti prehrambenih namirnica. Uređaj za čišćenje pod pritiskom i sredstva za čišćenje perfektno su usklađeni jedni sa drugima.

Kärcher Površina

Površina

Svi Kärcherovi proizvodi za ručno čišćenje specijalno su prilagođeni zahtevima ponuđača usluga čišćenja. Oni brzo i pouzdano uklanjaju sva tipična zaprljanja, a da pri tome ne oštećuju površinu. Međutim, samo čišćenje danas više ne ispunjava profesionalne zahteve ponuđača usluga čišćenja i Facility Managementa. Odabrana sredstva moraju da ponude mnogo više: prijatan miris, savremenu ekološku održivost, pouzdano doziranje koncentrata i lako rukovanje, odnosno ergonomiju flaša.

Kärcher Pod

Pod

Kärcherova sredstva za čišćenje FloorPro postižu visok stepen efikasnosti i omogućavaju Vam da za kratko vreme uz mali učinak snage postignete vrhunski učinak čišćenja. Uređaji, pribor i sredstva za čišćenje u Kärcherovom sistemu perfektno su prilagođeni jedni drugima. Na taj način rad možete da obavite lakše, brže i komfornije. Istovremeno, uživate prednosti optimalne zaštite uređaja i površina za čišćenje.

Kärcher Tepih

Tepih

CarpetPro line efikasno čisti i neguje tekstilne površine, ne oštećujući ih. Ovaj inovativni sistem skraćuje vreme čišćenja i sušenja, sprečava brzo ponovno prljanje i čuva obrađene površine isto toliko dobro kao i životnu sredinu i budžet. CarpetPro line zasniva se na tehnologiji iCapsol, koja zatvara i vezuje prljavštinu. Pranje tepiha više nije neophodno, jer se vezani ostaci prljavštine jednostavno usisaju tokom održavanja čišćenjem. Tepih je za tili čas ponovo suv i po njemu može da se hoda.

Kärcher Delovi

Delovi

U industrijskoj proizvodnji milioni delova svakodnevno moraju da se očiste za pripremu za nanošenje premaza ili konačnu montažu. Zahtevi u pogledu dejstva čišćenja, zaštite površine i uklanjanja ostataka, u ovoj oblasti su ekstremni. Kärcher je za to razvio specijalna, izuzetno efikasna sredstva za čišćenje koja postižu ubedljive rezultate kako u klasičnim uređajima za čišćenje delova, tako i u Kärcherovim Bio-uređajima za čišćenje delova. Kärcherovi Bio-uređaji za čišćenje PC Bio 100 i PC Bio 200 odlikovani su nagradom „Automechanika Award”. Nijedno Kärcherovo sredstvo za čišćenje ne sadrži NTA (nitrilotrisirćetne kiseline) i sredstva za rastvaranje (VOC).

Kärcher Voda

Voda

Da bi se obezbedio kontinuirani rad postrojenja bez smetnji i dobri rezultati pripreme, Kärcher nudi odgovarajuće hemikalije za obradu. Ovi proizvodi su se potvrdili u dugogodišnjoj upotrebi i optimizovani su za konkretnu primenu i vrstu postrojenja.

Kärcher Vozilo

Vozilo

Naša srestva za čišćenje efikasna su kod voda bilo koje tvrdoće i prilagođena su Kärcherovim uređajima. Specijalni sastojci štite od korozije delove koji provode vodu. Zahvaljujući svojim patentiranim recepturama koje omogućavaju separacij,u Kärcherovi ASF-proizvodi su ekološki izuzetno bezbedni.

Kärcher Tank/rezervoar

Tank/rezervoar

Za profesionalno čišćenje tankova i kontejnera važe posebne odredbe i zahtevi. Kärcherova nova TankPro-serija, koja je optimalno prilagođena tehnici uređaja, nudi perfektno rešenje za sve zahteve u pogledu čišćenja. Nama ništa nije suviše teško – proizvodima TankPro svakom kupcu nudimo optimalno, individualno rešenje za njegove potrebe. Svi proizvodi su visokokoncentrovani i zbog toga veoma izdašni i ekonomični. Svesni smo svoje odgovornosti prema čoveku, mašini i životnoj sredini i, postižući vrhunski kvalitet odričemo se primene supstanci koje su štetne za životnu sredinu i zdravlje.

Kärcher Sanitarije

Sanitarije

Svež miris; gel formula boljeg prianjanja; čuva materijal i životnu sredinu; svakodnevno čišćenje; uklanja kamenac, prljavštinu i ostatke masnoće; na primer, za toalete i pisoare; neki proizvodi imaju dejstvo mikrobiološke razgradnje; uklanjaju neprijatne mirise i deluju antibakterijski.

Kärcher Ostali pribor za uređaje za čišćenje

Ostali pribor za uređaje za čišćenje

Naš pribor je idealan za precizno i efikasno punjenje, doziranje, kao i distribuciju sredstva za čišćenje, i omogućava brz i ergonomičan rad.


Jedan uređaj. Jedno sredstvo za čišćenje. Jedan proizvođač: Kärcher.

Profesionalci za čišćenje znaju, do čega se zaista dolazi prilikom čišćenja: do efikasnosti i nege uz istovremeno očuvanje čoveka, mašine i životne sredine. I naravno do sigurnosti za korisnika.

Upravo tako važni faktori su vreme i izdašnost. Da se ove prednosti ujedine, preduslov je perfektno prilagođen sistem od uređaja za čišćenje, sredstava za čišćenje i pribora. Kärcher sistem. Uključujući profesionalan servis. Od strane vodećeg na svetskom tržištu.

Uvod u sredstva za čišćenje

10 razloga za Kärcher sredstva za čišćenje.

Ako dobar razlog može dati amplitudu za odluku, onda 10 dobrih razloga nisu ništa drugo
nego izvesnost, da ste doneli pravu odluku.

 • Visoko efikasne i ekonomične formulacije proizvoda
  Za Kärcher sredstva za čišćenje se upotrebljavaju skupocene sirovine. Na taj način je moguće, da proizvode upotrebljavate u veoma malim dozama koje prave uštedu troškova.
 • Patentirane recepture, jednostavne za separaciju (ASF)
  Mnogi Kärcher proizvodi raspolažu recepturom koja je jednostavna za separaciju, koja u separatoru za ulje dovodi do brzog razdvajanja vodene i uljane faze, a na taj način pomaže da se pridržavate zakonskih odredbi.
 • Recepture kompatibilne sa materijalima sa komponentama za zaštitu od korozije i drugim specijalnim dodatnim materijama
  Kärcher sredstva za čišćenje su specijalno prilagođena za upotrebu u Kärcher uređajima. Zahvaljujući ovom prilagođavanju se garantuje najbolje uklanjanje nečistoće uz istovremeno nežno ophođenje prema uređaju. Mnoga sredstva za čišćenje uz to sadrže specijalne materije za negu i za zaštitu uređaja.

 • Otpornost na visok pritisak i temperaturu do 150 °C
  Kärcher sredstva za čišćenje za kompresorske čistače su specijalno prilagođena zahtevima za upotrebu u kompresorskim čistačima.

 •  Konstantan dalji razvoj zahvaljujući Kärcher odeljenju za razvoj
  Kärcher sredstva za čišćenje se konstantno dalje razvijaju, kako bi se postigli poboljšan učinak u čišćenju, kraća vremena delovanja ili još ekološkije recepture.

 • Odgovornost za životnu sredinu, čoveka i mašinu
  Kärcher konsekventno izbegava primenu nepotrebnih rastvarača, teških metala i drugih materija koje su štetne za životnu sredinu i zdravlje. Za najbolju moguću zaštitu rukovaoca, mašine i životne sredine.

 • Ekološki zahvaljujući redukovanoj ambalaži
  Kärcher sredstva za čišćenje su visokokoncentrovana i iz tog razloga im je potrebno manje ambalažnog materijala. Ovde se štede prirodni resursi i olakšava se uklanjanje na otpad ambalažnih materijala.

 • Razvijena za najviše zahteve
  Mnoga Kärcher sredstva za čišćenje su sertifikovana za upotrebu u prehrambenoj industriji i mogu da se primenjuju prikladno za sve sektore u proizvodnji prehrambenih proizvoda. 

 • Najbolji efekat sa svežim mirisom
  Protiv neprijatnih mirisa mnoga Kärcher sredstva za čišćenje dobijaju mirisne materije kao na primer ulja citrusa, pa odaju atmosferu čistoće i svežine.

 •  Kompletan sistem iz jedne ruke
  U Kärcher sistemu se koncentrisana kompetencija, od koje korisnik profitira: proizvođač za uređaje, sredstva za čišćenje i pribor. Kontakt za sva pitanja. 

Istraživanje, razvoj i proizvodnja ruku pod ruku.

Kärcher sredstva za čišćenje i negu su tako raznovrsna i tako učinkovita kao i uređaji i mašine, u kojima se primenjuju – jer su specijalno razvijena za primenu sa Kärcher uređajima za čišćenje. Samo tako može u potpunosti da se iscrpi učinkovitost sistema iz mašine i sredstva za čišćenje. To je Kärcher rano prepoznao i konsekventno postavio na sopstveno istraživanje i razvoj. Ona je osnova našeg uspeha i srž našeg mišljenja i delanja.

Proučavanje i razvoj sredstava za čišćenje

Istraživanje i razvoj dobijaju na značaju, jer želje i zahtevi rastu, ne samo vezano za uređaje i mašine, nego vezano za celokupan paket. Kako može da se preuzme pun učinak, a da se istovremeno životna sredina još više rastereti? Kako mogu da se snize troškovi, a da se ne izgubi učinak ili kvalitet? Pitanja, na koja najbolji mogući odgovor traži Kärcher skupa sa stručnim ljudima traži iz najrazličitijih sektora tehnike i hemije. Široko stručno, a takođe u uskoj saradnji sa isporučiocima i profesionalnim korisnicima.

Naši eksperti analiziraju svaku vrstu nečistoće na svim površinama, kako bismo je profesionalno razložili, apsorbovali i uklonili na otpad. Šta mi razvijamo, od početka nastaje sistematično u celovitom mišljenju i bukvalnom smislu. U kompletno u firmi Kärcher. Visok stepen učinkovitosti i ekonomičnosti Kärcher sredstava za čišćenje je rezultat istraživanja i razvoja u našim laboratorijama od preko 30 godina. Kao svetski vodeći proizvođač uređaja za čišćenje poranili smo na put ka ponuđaču sistema, pa danas raspolažemo Know-how i tehnologijama, koje postavljaju merila.

Kao ponuđač sistema za rešenja u čišćenju Kärcher ne razvija samo sopstvene recepture sredstava za čišćenje za upotrebu u Kärcher uređajima za čišćenje nego sam takođe čak i proizvodi ove proizvode za čišćenje. Sopstvena proizvodnja sredstava za čišćenje je centralna tačka, kako bismo našim klijentima mogli da pripremimo proizvode sa kvalitetom koji ostaje isti i najboljom mogućnosti isporuke, a da istovremeno životnu sredinu rasteretimo nepotrebnih transporta.

Sredstva za čišćenje Proizvodnja

Ideja ponuđača sistema ne Doseže samo do pripreme uređaja za čišćenje, nego i do razvoja i proizvodnje sredstava za čišćenje. Zahvaljujući sopstvenih postrojenjima za proizvodnju i punjenje u položaju smo da garantujemo trajan uticaj na proizvodnju Kärcher sredstava za čišćenje, a time obezbeđujemo uobičajeno visok kvalitet. Primena najmodernijih postrojenja za mešanje i punjenje garantuje kontinuirano ubedljiv učinak u čišćenju naših proizvoda. Takođe konstantna raspoloživost i spremnost za isporuku proizvoda se garantuje na taj način.

U postrojenju visokog stepena fleksibilnosti od 25.000 l mešavina mogu da se napune flašice od 0,5 l, pa sve do niza tankova od 20.000 l, brzo i veoma ekonomično. Zahvaljujući kratkom vremenu reagovanja u proizvodnji, proizvodi su u svako doba na najnovijem stadijumu tehnike. Zahvaljujući proizvodnji u sopstvenim, najmodernijom postrojenjima i skladištu na mestu same proizvodnje Kärcher daje aktivan doprinos zaštiti životne sredine. Nema nepotrebnih transporta, a roba se isporučuje direktno iz mesta proizvodnje u ceo svet.