Loading
Kärcher
Kärcher
VC 3 11981250 https://www.kaercher.com/rs/home-garden/usisivaci/usisivaci-bez-kese/vc-3-11981250.html Uštedite na zameni i naknadnoj kupovini filterskih kesa: VC 3 Premium usisivač prašine s multiciklonskom tehnologijom i providnim, perivim rezervoarom za nečistoću.

Usisivač VC 3

Uštedite na zameni i naknadnoj kupovini filterskih kesa: VC 3 Premium usisivač prašine s multiciklonskom tehnologijom i providnim, perivim rezervoarom za nečistoću.

Broj za narudžbinu: 1.198-125.0
Pretraga trgovaca:

Kompaktni usisivač VC 3 s multiciklonskom tehnologijom omogućuje usisavanje u potpunosti bez filterske kese. Tako ćete uštedeti na zameni i naknadnoj kupovini skupih filterskih kesa. Osim toga, njegov providni rezervoar za nečistoću na prvi pogled pokazuje kada treba da se isprazni. Osim toga, zahvaljujući sistemu bez kese, nema stvaranja neprijatnih mirisa, što ne raduje samo alergičare. Zbog svoje kompaktne veličine VC 3 savršeno odgovara različitim namenama u stanovima i manjim kućama. Temeljno čisti ne samo tvrde podove i tepihe već, zahvaljujući mlaznici za fuge i četki za nameštaj, i uske međuprostore i osetljive površine. Ostala obeležja opreme usisivača su integrisani HEPA higijenski filter, koji pouzdano filtrira najsitniju nečistoću poput polena i drugih čestica što izazivaju alergije, kao i praktični parkirni položaj.

Obeležja i prednosti
Usisivač VC 3: Multiciklonska tehnologija
Multiciklonska tehnologija
Nije potrebno naknadno kupovanje skupih filterskih kesa ni njihova naporna zamena. Rezervoar za nečistoću jednostavno se može oprati vodom.
Usisivač VC 3: HEPA higijenski filter
HEPA higijenski filter
Pouzdano filtrira najsitniju nečistoću kao, recimo, polen i druge čestice koje izazivaju alergije. Čist izlazni vazduh – za zdravu klimu stanovanja.
Usisivač VC 3: Odvojiva podna mlaznica
Odvojiva podna mlaznica
Mogućnost postavljanja dodatnog pribora za idealno čišćenje svih područja u kući.
Položaj za odlaganje
  • Brzo i sigurno odlaganje uređaja u slučaju prekida rada.
Područja primene
  • Tvrdi podovi
  • Tepisi
  • Uski međuprostori
  • Osetljive površine

  • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
  • CLOUD, getContent, 96.66ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;