Loading
Kärcher
Kärcher
HDS-C 9/15 lakirani čelik 13192160 https://www.kaercher.com/rs/professional/automatske-perionice/sb-automatske-perionice/hds-c-9-15-lakirani-celik-13192160.html SB uređaj za jednog korisnika HDS-C 9/15 sa robusnim čeličnim kućištem za zaštitu tehnike od uticaja životne sredine nudi različite programe pranja i namenjen je za celogodišnju primenu.

HDS-C 9/15 lakirani čelik

SB uređaj za jednog korisnika HDS-C 9/15 sa robusnim čeličnim kućištem za zaštitu tehnike od uticaja životne sredine nudi različite programe pranja i namenjen je za celogodišnju primenu.

Broj za narudžbinu: 1.319-216.0
Pretraga trgovaca:

SB uređaj za jednog korisnika HDS-C 9/15 od čelika ujedinjuje prednosti mobilnog kompresorskog čistača na vrelu vodu sa onima koje imaju uređaji za samousluživanje. Kućište koje je zaštićeno od mraza omogućuje fiksnu instalaciju u spoljašnjem sektoru i celogodišnji režim rada. Tehnika je zaštićena od uticaja životne sredine, smeštena u robusno čelično kućište. Klapna koja komandnog polja, koja može da se zatvori,sprečava neovlašćeno korišćenje i vandalizam. Preko bočno smeštenog komandnog mesta korak po korak možete da birate različite programe za pranje jednostavno i ugodno preko obrtnog prekidača za programe. Eksterni sistem prikaza svetlećih dioda informiše o statusu režima rada i daje obaveštenje o sigurnosti režima rada, smetnji na gorioniku, poruku da je tank za sredstvo za čišćenje prazan i o pregrevanju kompresorske pumpe.

Obeležja i prednosti
Jednostavan izbor programa
  • Programi se mogu birati korak po korak pomoću obrtne glave.
  • Samoobjašnjavajući piktogrami olakšavaju rukovanje.
Fleksibilna oprema
  • Nadgradnja opreme sa mehaničkim akceptorom novca, HD držačem za koplje, držač za crevo, zakretnom ručicom i uputstvima za rukovanje.
Specifikacije

Tehnički podaci

Priključna snaga 6,8
Radni pritisak (bar/MPa) 150 / 15
Sistem grejanja vode Ulje
Količina vode 900
Vrsta struje 3 / 400 / 50
Dimenzije (D × Š × V) 1040 x 727 x 1360

  • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
  • CLOUD, getContent, 201.45ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;