Loading
Kärcher
Kärcher
SB Wash 5/10 Fp 13192030 https://www.kaercher.com/rs/professional/automatske-perionice/sb-automatske-perionice/sb-wash-5-10-fp-13192030.html SB Wash je kompaktan, oplatom prekriven, stacionarna kompresorska automatska perionica za samousluživanje na vrelu vodu, koja se zagreva i aktivira ubacivanjem kovanog novca i kupona. Preko komandnog mesta koje je smešteno na prednja vrata jednostavno možete da izaberete različite programe pranja.

SB Wash 5/10 Fp

SB Wash je kompaktan, oplatom prekriven, stacionarna kompresorska automatska perionica za samousluživanje na vrelu vodu, koja se zagreva i aktivira ubacivanjem kovanog novca i kupona. Preko komandnog mesta koje je smešteno na prednja vrata jednostavno možete da izaberete različite programe pranja.

Broj za narudžbinu: 1.319-203.0
Pretraga trgovaca:

Kućište je od prohroma. Na prednjim vratima koja se otvaraju je smeštena komandna jedinica sa elektronskim uređajem za proveru kovanog novca kao i žuti stub sa LED prikazom preostale vrednosti. Na bočnom zidu se nalazi integrisano okno za čuvanje alata za pranje. SB Wash 5/10 Fp se sastoji od kompresorske pumpe na vodeno hlađenje, tanka za pufer rastvor, gorionika na ulje, tanka za gorivo, stanice za doziranje sredstva za čišćenje za dva sredstva za čišćenje kao i različitih, individualno programabilnih mehanizama za podešavanje i sigurnost. Kako biste izbegli hvatanje kamenca u sistemu, vodi se preko specijalnog sistema za doziranje dodaje tečnost (Kärcher RM 110) za vezivanje kamenca. Integrisani sistem za zaštitu od mraza se sastoji od u kućište ugrađenog, po temperaturu regulisanog grejnog ventilatora i sistema za cirkulaciju vode za alat na vodu. Ovim se uređaj štiti do temperature od -20 °C. Filter cirkulacije za zaštitu od mraza možete jednostavno da čistite sa spoljašnje strane zahvaljujući odvrtanju. Kombinacija alata sa pokretnom četkom za pranje se koristi za kompresorsko pranje (aretacija pozadi) i za pranje četkama (aretacija spreda). Postrojenje je opremljeno sledećim programima za pranje: Program za pranje I: a) kompresorsko pranje sa sredstvom za čišćenje za uklanjanje grube nečistoće b) pranje četkom sa sredstvom za čišćenje za uklanjanje sive skrame Program za pranje II: spiranje bez sredstva za čišćenje ispiranje preostale nečistoće i sredstva za čišćenje Program za pranje III: nanošenje voska za zaštitu površinskog laka Program za pranje IV: top mega/ispiranje bez fleka Operater za svaki program može da odredi doziranje sredstva za čišćenje i da individualno odluči, da treba da koristi toplu ili hladnu vodu.

Specifikacije

Tehnički podaci

Spoljna temperatura -20 / 40
Radni pritisak (bar) 100
Snaga gorionika 40
Rezervoar za gorivo (l) 40
Potrošnja goriva 3,2
Vruća voda 60
Nivo zvučnog pritiska 63
Dotok vode 20
Vrsta struje 3 / 400 / 50
Težina bez pribora 280
Dimenzije (D × Š × V) 1040 x 725 x 1375

  • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
  • CLOUD, getContent, 107.98ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;