Loading
Kärcher
Kärcher
SB Wash 5/10 Fp/Ws 13192020 https://www.kaercher.com/rs/professional/automatske-perionice/sb-automatske-perionice/sb-wash-5-10-fp-ws-13192020.html SB Wash je kompaktan i stacionarni kompresorski čistač za samousluživanje na vrelu vodu, koji se zagreva i aktivira ubacivanjem kovanog novca odnosno kupona. Preko komandne jedinice koja je smeštena na prednja vrata jednostavno možete da izaberete različite programe pranja.

SB Wash 5/10 Fp/Ws

SB Wash je kompaktan i stacionarni kompresorski čistač za samousluživanje na vrelu vodu, koji se zagreva i aktivira ubacivanjem kovanog novca odnosno kupona. Preko komandne jedinice koja je smeštena na prednja vrata jednostavno možete da izaberete različite programe pranja.

Broj za narudžbinu: 1.319-202.0
Pretraga trgovaca:

Kućište je od prohroma. Na prednjim vratima koja se otvaraju je smeštena komandna jedinica sa elektronskim uređajem za proveru kovanog novca kao i žuti stub sa LED prikazom preostale vrednosti. Na bočnom zidu se nalazi integrisano okno za čuvanje alata za pranje. SB Wash 5/10 Fp/Ws se sastoji od kompresorske pumpe na vodeno hlađenje, tanka za pufer rastvor, gorionika na ulje, tanka za gorivo, stanice za doziranje sredstva za čišćenje za dva sredstva za čišćenje, postrojenja za omekšavanje vode kao i različitih, individualno programabilnih mehanizama za podešavanje i sigurnost. Integrisani sistem za zaštitu od mraza se sastoji od u kućište ugrađenog, po temperaturu regulisanog grejnog ventilatora i sistema za cirkulaciju vode za alat na vodu. Ovim se uređaj štiti do temperature od -20°C. Filter cirkulacije za zaštitu od mraza možete jednostavno da čistite sa spoljašnje strane zahvaljujući odvrtanju. Kamenac se gruša prilikom zagrevanja vode iznad 35°C. Iz tog razloga u svim regionima sa tvrdoćom sveže vode preko 12° dH preporučujemo primenu postrojenja za omekšavanje vode. Rezultat pranja se značajno poboljšava, redukuje se potrošnja sredstva za čišćenje i povećava se vek trajanja uređaja. Uređaj je opremljen zaokretnom prečkom, koja vodi kompresorsko crevo. Kombinacija alata sa pokretnom četkom za pranje se koristi za kompresorsko pranje (aretacija pozadi) i za pranje četkama (aretacija spreda). Postrojenje je opremljeno sledećim programima za pranje: Program za pranje I: a)kompresorsko pranje sa sredstvom za čišćenje za uklanjanje grube nečistoće b) pranje četkom sa sredstvom za čišćenje za uklanjanje sive skrame Program za pranje II: spiranje bez sredstva za čišćenje ispiranje preostale nečistoće i sredstva za čišćenje Program za pranje III: nanošenje voska za zaštitu površinskog laka Operater za svaki program može da odredi doziranje sredstva za čišćenje i da individualno odluči, da treba da koristi toplu ili hladnu vodu.

Obeležja i prednosti
Elektronski kontrolor novčića
  • Daljinsko pozivanje podataka pritiskom na dugme.
  • Svi relevantni pogonski podaci u pregledu i pod kontrolom.
Omekšavanje vode sa osmoznom vodom
  • Sprečavanje stvaranja naslaga kamenca.
  • Dugotrajnost tehnike se tako garantuje.
Specifikacije

Tehnički podaci

Spoljna temperatura -20 / 40
Radni pritisak (bar) 100
Snaga gorionika 40
Rezervoar za gorivo (l) 40
Potrošnja goriva 3,2
Vruća voda 60
Nivo zvučnog pritiska 63
Dotok vode 20
Vrsta struje 3 / 400 / 50
Težina bez pribora 280
Dimenzije (D × Š × V) 1040 x 725 x 1375

  • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
  • CLOUD, getContent, 157.2ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;