Loading
Kärcher
Kärcher
Puzzi 10/1 11001300 https://www.kaercher.com/rs/professional/masine-za-ciscenje-tepiha/uredaji-za-rasprsnu-ekstrakciju/Puzzi-10-1-11001300.html Puzzi 10/1 sa mlaznicom za pod/ mlaznicom za tapacirung za čišćenje tepiha/ čišćenje tapacirunga pomoću raspršne ekstrakcije. Idealno za male površine. Sa integrisanom kukom za kabl i fiksacijom za ručni alat/ usisnu cev.

Puzzi 10/1

Puzzi 10/1 sa mlaznicom za pod/ mlaznicom za tapacirung za čišćenje tepiha/ čišćenje tapacirunga pomoću raspršne ekstrakcije. Idealno za male površine. Sa integrisanom kukom za kabl i fiksacijom za ručni alat/ usisnu cev.

Broj za narudžbinu: 1.100-130.0
Pretraga trgovaca:

Puzzi 10/1 sa mlaznicom za tapacirung i mlaznicom za pod naročito je namenjen za higijensko i efikasno čišćenje manjih do srednje velikih površina. Sa pritiskom raspršivanja od 1 bar uređaj za raspršnu ekstrakciju se brine za nežno dubinsko čišćenje tekstilnih površina, pa naročito kod čišćenja tapacirunga i čišćenja tepiha daje ubedljive rezultate. Zahvaljujući uzanoj mlaznici za pod uređaj je takođe optimalno namenjen za primenu u situacijama sa suženim prostorima. A zahvaljujući fleksibilnoj usisnici bez problema takođe možete da čistite često korišćene sektore. Uređaj za raspršnu ekstrakciju je opremljen integrisanom kukom za kabl kao i fiksacijom za ručni alat i usisnu cev.

Obeležja i prednosti
Optimalna svakodnevna podobnost
  • Podešavanje drške rukohvata bez upotrebe alata; Fiksiranja pribora/kablova; Brza zamena mlaznice za pod mlaznicom za tapacirung.
Pregrada za odlaganja sredstava za čišćenje u vidu tableta
  • Zahvaljujući integrisanoj pregradi su tablete uvek na dohvat ruke. Za doziranje u skladu sa potrebom.
Mogućnost višenamenske primene
  • Raznovrstan pribor za mnogostruke primene (npr. mlaznica za fuge za čišćenje sedišta u automobilu i tapacirunga).
Videos

  • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
  • CLOUD, getContent, 155.33ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;