Loading
Kärcher
Kärcher
Puzzi 10/2 Adv 11931200 https://www.kaercher.com/rs/professional/masine-za-ciscenje-tepiha/uredaji-za-rasprsnu-ekstrakciju/Puzzi-10-2-adv-11931200.html Puzzi 10/2 Adv: Uređaj za raspršnu ekstrakciju sa doziranjem odstranjivača pene, pregradom za sredstvo za čišćenje, integrisanom kukom za kabl, fiksacijom za ručni alat/ usisnu cev kao i utičnicom za PW 30/1 za viši stepen efekta po površini.

Puzzi 10/2 Adv

Puzzi 10/2 Adv: Uređaj za raspršnu ekstrakciju sa doziranjem odstranjivača pene, pregradom za sredstvo za čišćenje, integrisanom kukom za kabl, fiksacijom za ručni alat/ usisnu cev kao i utičnicom za PW 30/1 za viši stepen efekta po površini.

Broj za narudžbinu: 1.193-120.0
Pretraga trgovaca:

Puzzi 10/2 Adv, uređaj za raspršnu ekstrakciju sa pritiskom raspršivanja od 2 bar. Idealno za čišćenje tekstilnih površina. Zahvaljujući priključku valjka za četku PW 30/1, Puzzi 10/2 Adv osvaja takođe i na površinama srednje veličine. Integrisano doziranje odstranjivača pene naročito prilikom ispiranja šamponiranih tepisona sprečava prekomerno stvaranje pene u rezervoaru za prljavu vodu. Sa doziranjem odstranjivača pene, pregradom za skladištenje sredstva za čišćenje u obliku tableta, utičnicom za PW 30/1 radi povećanja efekta po površini, integrisanom kukom za kabl i fiksacijom za ručni alat i usisnu cev.

Obeležja i prednosti
 Puzzi 10/2 Adv: Optimalna svakodnevna podobnost
Optimalna svakodnevna podobnost
Podešavanje drške rukohvata bez upotrebe alata; Fiksiranja pribora/kablova; Brza zamena mlaznice za pod mlaznicom za tapacirung. Brzo prilagođavanje na različite zahteve. Jednostavan, lako savladiv koncept rukovanja.
 Puzzi 10/2 Adv: Viši efekat po površini
Viši efekat po površini
Sa integrisanim priključkom za profesionalnu glavu za pranje PW 30/1. Visok efekat u čišćenju. Integrisani valjak četke za ispravljanje rese.
 Puzzi 10/2 Adv: Pregrada za odlaganja sredstava za čišćenje u vidu tableta
Pregrada za odlaganja sredstava za čišćenje u vidu tableta
Zahvaljujući integrisanoj pregradi su tablete uvek na dohvat ruke. Za doziranje u skladu sa potrebom.
Mogućnost višenamenske primene
  • Raznovrstan pribor za mnogostruke primene (npr. mlaznica za fuge za čišćenje sedišta u automobilu i tapacirunga).
Videos

  • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
  • CLOUD, getContent, 89.6ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;