Loading
Kärcher
Kärcher
Puzzi 8/1 C 11002250 https://www.kaercher.com/rs/professional/masine-za-ciscenje-tepiha/uredaji-za-rasprsnu-ekstrakciju/Puzzi-8-1-c-11002250.html Uređajem Puzzi 8/1 C nudimo Vam snažan uređaj za raspršnu ekstrakciju u sektoru za početnike. Uređaj za raspršnu ekstrakciju se može ciljano primenjivati za čišćenje tapacirunga ili za uklanjanje fleka na tapisonskim površinama. Pošto nakon čišćenja ostaje izuzetno mala količina preostale vlage, tepisi i tapacirung se brzo mogu ponovo koristiti. Serijski opremljen sa usisnim crevom za raspršivanje i ergonomski oblikovanom ručnom mlaznicom.

Puzzi 8/1 C

Uređajem Puzzi 8/1 C nudimo Vam snažan uređaj za raspršnu ekstrakciju u sektoru za početnike. Uređaj za raspršnu ekstrakciju se može ciljano primenjivati za čišćenje tapacirunga ili za uklanjanje fleka na tapisonskim površinama. Pošto nakon čišćenja ostaje izuzetno mala količina preostale vlage, tepisi i tapacirung se brzo mogu ponovo koristiti. Serijski opremljen sa usisnim crevom za raspršivanje i ergonomski oblikovanom ručnom mlaznicom.

Broj za narudžbinu: 1.100-225.0
Pretraga trgovaca:

Snažan i kompaktan uređaj za raspršnu ekstrakciju za malo čišćenje tapisonskih površina. On nudi najbolji rezultat povratnog usisavanja od svih konkurentnih uređaja sa kojima se može porediti. Puzzi 8/1 C pruža brzu mogućnost ponovnog hodanja po tekstilnom površinama. Mrežni kabl se može pozicionirati na rasklopivoj kuki za kabl. Integrisani držač za mlaznicu za pod na uređaju.

Obeležja i prednosti
 Puzzi 8/1 C: Mala težina
Mala težina
Puzzi 8/1 C težine 9,8 kilograma je lak za nošenje, a za 35 procenata lakši od konkurencije. Zahvaljujući brzom sušenju idealan za povremeno čišćenje. Jednostavan transport, takođe preko prepreka i stepenica. Integrisana drška za nošenje dozvoljava transport jednom rukom.
 Puzzi 8/1 C: Kompaktna konstrukcija
Kompaktna konstrukcija
Naročito kod čišćenja tapacirunga i unutrašnjosti vozila Puzzi 8/1 C pokazuje svoje jače strane. Kompaktna konstrukcija, ne zauzima mnogo prostora.
 Puzzi 8/1 C: Komforno rukovanje i dobra pristupačnost
Komforno rukovanje i dobra pristupačnost
Lako skidanje rezervoara za prljavu vodu; jednostavno zbrinjavanje prljave vode na otpad i punjenje rezervoara za svežu vodu.
Rukovanje prilagođeno korisniku
  • Veliki nožni prekidači za ergonomsko rukovanje olakšavaju koncentrisanje na zadatak čišćenja.
Videos

  • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
  • CLOUD, getContent, 13.3ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;