Usisivači za pepeo i suvo usisavanje

Nebitno je da li čistite kamin, usisavate roštilj nakon zabave u bašti ili čistite tvrde podove podnom mlaznicom: usisivači za pepeo i suvo usisavanje svestrani su i zadiviće vas izuzetno praktičnim funkcijama.

Aschesauger Keyvisual
  • Upoređivanje proizvoda
  • |
0 Proizvodi

Nikada ne ostaje bez snage

Usisivači za pepeo iz kuće Kärcher izuzetno su dugovečni. Zahvaljujući ugrađenoj funkciji čišćenja filtera Kärcher ReBoost usisna snaga može se ponovo u trenutku povećati pritiskom na dugme – praktično, brzo i bez ikakvog napora. Ručno čišćenje filtera sada je stvar prošlosti, a vi možete nastaviti sa usisavanjem bez prekida i bez dodira s prljavštinom sve dok ne privedete posao kraju.


Akumulatorski usisivači za pepeo i suvo usisavanje. Bez kabla. Bez granica.

Za sve one koji ne vole da dovlače motalicu za kabl iz podruma da bi usisali roštilj: Uz Kärcher Battery Power akumulatorske usisivače za pepeo zaboravićete na kablove. Budući da dolaze s istim karakteristikama, kao što su npr. funkcija čišćenja filtera Kärcher ReBoost, imaju istu snagu ali omogućavaju veću dozu slobode.

Skoči na akumulatorske usisivače za pepeo

 


Jednostavnije i čistije od ovoga ne može

Jednodelni filterski sistem, zajedno sa metalnim filterom za krupnu prljavštinu i nezapaljivim filterom sa ravnim naborima, može se skinuti jednim potezom bez ispadanja pepela i prašine.

Još jedna praktična pogodnost: pepeo se može istresti bezbedno i zgodno pomoću drške izvedene na rezervoaru. Ruke i podovi ostaju čisti!

Blistava čistoća: ugrađeni izduvni filter na modelu AD 4 Premium zadržava svu prašinu unutra, a filtrira čak i najsitnije čestice prašine i prljavštine.

Ash vac Filter