Loading

Usisivači za pepeo i usisivači za suvo usisavanje

Bilo da se radi o pepelu od roštilja leti ili pepelu iz kamina zimi: Kärcher usisivači za pepeo i usisivači za suvo usisavanje lako i temeljno uklanjaju ostatke pepela. Pri tome specijalno razvijeni postupak ispitivanja garantuje sigurnost na najvišem nivou. A zahvaljujući visokom i dugotrajnom efektu usisavanja, kao i jedinstvenom filterskom sistemu, moguće je brzo usisavanje čak i velikih količina nečistoće.

Kärcher
2 Products.

Highlights

Ovaj usisivač za pepeo i suvi usisivač sa turbinom od 1200 W podmićuje zahvaljujući visokom stepenu usisne snage i njenoj dugotrajnosti i nudi najvišu dimenziju sigurnosti prilikom usisavanja pepela. Uređaj poseduje TÜV sertifikat, a preliminarno je završio razvoj sopstvenog TÜV programa za proveru. Na taj način kamin i roštilj udobno i bez opasnosti možete da očistite od pepela. AD 3.200 povezan sa usisnom cevi i mlaznicom za pod može da se primenjuje kao kompletan suvi usisivač.

Efikasan sistem filtera

Efikasan sistem filtera

Zahvaljujući jedinstvenom filterskom sistemu koji se sastoji od ravnog faltastog filtera i filtera za grubu nečistoću možete da usisate naročito mnogo pepela.

TÜV-sertifikat

TÜV-sertifikat

„TÜV Süd“ je u okviru procesa ispitivanja, koji je razvijen specijalno za Kärcher, potvrdio, da usisivač za pepeo i suvi usisivač nude maksimalnu sigurnost prilikom prijema pepela.

Kompletan suvi usisivač

Kompletan suvi usisivač

Dodatno ćete u obimu isporuke dobiti mlaznicu za pod. Zajedno sa kvalitetnim hromiranim usisnim cevima AD 3.200 se prezentuje kao pravi suvi usisivač prilikom čišćenja.

Poređani pribor

Poređani pribor

U pregradu za čuvanje pribora možete brzo, zauzimajući malo mesta, da odložite kako kabl tako i sav isporučeni pribor.