Rallye Dakar

Posle velikog uspeha Kärcher perionice na Rallye Dakar 2014. godine, 2015. godine, četvrtu godinu za redom kao zvanični opremač brinemo za čistoću vozila.

ralleydakar

Kärcher čisti Dakar 2015

Posle velikog uspeha Kärcher perionice na Rallye Dakar 2014. godine, 2015. godine, četvrtu godinu za redom kao zvanični opremač brinućemo za čistoću vozila. Osim toga smo sponzor KTM tima i Mini's Monster Energy Rally Raid tima.

U tri tabora duž 9.000 km duge deonice podigli smo stanice za čišćenje, na kojima svi timovi temeljnom pranju pomoću kompresorskih čistača mogu da podvrgnu svoja vozila, pre nego što se preko noći odmore za sledeći dan. U Argentini će to biti moguće u Rosario and Villa Carlos Paz. U Čileu nudimo omiljeni servis u Iquique.

Tokom poslednjeg relija od prašine i nečistoće smo oslobodili otprilike 2.500 trkačkih i pratećih vozila – podrška, koja je timovima dobrodošla i koja je dokazala učinkovitost Kärcher postrojenja i u teškim uslovima.

Ne profitiraju samo piloti od servisa, takođe se čuva životna sredina: Kärcher kompresorski čistači u poređenju sa čišćenjem pomoću baštenskog creva štede do 80 procenata vode. Potrošena voda se na stanicama sakuplja i reciklira.

Impresije Rallye Dakar 2015

Galeriju slika Rally Dakar 2014 nalazite na našoj Facebook stranici.