Loading
Kärcher
Kärcher
RBS 6014 18264050 https://www.kaercher.com/rs/professional/automatske-perionice/automatske-perionice-za-kamione/rbs-6014-18264050.html Idealno rešenje za čišćenje za brzo i nežno manuelno upravljano spoljašnje čišćenje namenskih vozila kao što su autobusi,kamioni i tegljači. RBS 6000 se preporučuje za primenu u voznom parku veličine od 15 vozila. Čisti vozila do visine od 4,20 m.

RBS 6014

Idealno rešenje za čišćenje za brzo i nežno manuelno upravljano spoljašnje čišćenje namenskih vozila kao što su autobusi,kamioni i tegljači. RBS 6000 se preporučuje za primenu u voznom parku veličine od 15 vozila. Čisti vozila do visine od 4,20 m.

Broj za narudžbinu: 1.826-405.0
Pretraga trgovaca:

RBS 6000 je mašina za namenska vozila sa jednom četkom za manuelni režim rada. Postrojenje smo razvili i proizveli na bazi sveobuhvatne Kärcher kompentencije u tehnologiji pranja vozila. Težište se nalazi na jednostavnom rukovanju i efikasnom pranju vozila. Mašina je idealno rešenje za brzo i temeljno čišćenje svuda okolo (bočno, spreda, i od pozadi) malih voznih parkova. Zahtevu za najbolju zaštitu od korozije u mokroj i za primenjeni materijal delom agresivnoj okolini automatske perionice račun je ispostavljen na specijalan način. Tako je ram izvarena aluminijumska konstrukcija, zaštita od prskanja se sastoji od specijalnog, na primenu prilagođenog, providnog poliester materijala ili ručnim točkićem od prohroma. Kompaktna konstrukcija garantuje visoku stabilnost postrojenja. Jednostavno ranžiranje postrojenja osiguravaju četiri lakoobrtna točka. Dva druga točka garantuju visoku otpornost na tragove tokom pranja vozila. Oni se, ukoliko je postrojenje pozicionirano na strani vozila, koje treba da se pere, spuštaju pomoću ručnog točkića. Preko toga takođe mogu lako da se registruju konture sa nagibom do 10°. Dvostruko uskladišteno vratilo četke pokreće pogonski motor pomoću samozateznog lanca. Belo-žuta četka (prečnik tokom režima rada oko 1.000 mm) sastoji se od polukružnih segmenata sa profilisanim polietilenskim čekinjama, koje optimalno dospevaju do kontura vozila. U ramu četke su integrisane dve mlazne cevi za polivanje četke. Meki distantni gumeni valjci, koji su pričvršćeni na ram postrojenja, garantuju razmak između mašine i vozila i tako štite vozilo od eventualnih oštećenja.

Obeležja i prednosti
Komandna i bezbednosna drška
  • Podržan rotacijama četaka korisnik može pomašinaenje malim utroškom snage da pokreće ka napred.
  • Ukoliko se drška pusti, zaustavlja se rotacija četaka.
Doziranje sredstva za čišćenje
  • Za optimizovanje rezultata pranje po potrebi se sredstvo za čišćenje može umešati preko pumpe za doziranje.
Specifikacije

Tehnički podaci

Visina poMašinaenja 4370
Visina pranja 4205
Težina 254
Potrebni prostor za pranje 4620 x 1700 x 1500
Broj faza za struju 3
Frekvencija 50
Napon 400

Oprema

  • Broj četki za pranje, 1

  • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
  • CLOUD, getContent, 108.31ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;