Loading
Kärcher
Kärcher
SGV 8/5 10920100 https://www.kaercher.com/rs/professional/parni-cistaci-parni-usisivaci/parni-usisivac/sgv-8-5-10920100.html Uređaj SGV 8/5 kojim se lako rukuje, objedinjuje funkcije parnog čistača & mokrog i suvog usisivača. Prilikom naparivanja se kondenzovana voda direktno usisava. Sa ekstra programima za čišćenje i integracijom pribora.

SGV 8/5

Uređaj SGV 8/5 kojim se lako rukuje, objedinjuje funkcije parnog čistača & mokrog i suvog usisivača. Prilikom naparivanja se kondenzovana voda direktno usisava. Sa ekstra programima za čišćenje i integracijom pribora.

Broj za narudžbinu: 1.092-010.0
Pretraga trgovaca:

SGV 8/5 ne ostavlja nijednu želju neispunjenom. Parni usisivač, izuzetno prilagođen korisniku nudi praktičnu funkciju hemijskog i samočišćenja i time stalno i svuda garantuje higijensku čistoću. Uz to uređaj podmićuje svojim naročito lakim i komfornim rukovanjem. Izborni prekidač za Easy Operation i ergonomski Handtool za upravljanje funkcijama naparivanja i usisavanja znatno smanjuju vreme uhodavanja. U radnom režimu se svim funkcijama upravlja brzo, fleksibilno i direktno. Savremen eco!efficiency režim ne štedi samo troškove. Takođe je bog toga bez daljnjeg moguć i rad u područjima osetljivim na šumove. Pribor je zaštićen od prljavštine i odlaže se direktno na uređaju, i time je uvek na dohvat ruke bez dugačkog traženja.

Obeležja i prednosti
 SGV 8/5: Naročito jednostavan za rukovanje zahvaljujući EASY-Operation
Naročito jednostavan za rukovanje zahvaljujući EASY-Operation
Obrtni prekidač za sve funkcije. Za jednostavno i brzo rukovanje bez dugotrajnog uhodavanja. Samoobjašnjavajući simboli čine uređaj lako razumljivim i znatno pojednostavljuju rukovanje.
 SGV 8/5: Udobno regulisanje funkcija pomoću Handtool
Udobno regulisanje funkcija pomoću Handtool
Upravljanje funkcijama za vreme primene, koje štedi vreme, fleksibilno, jednostavno i direktno. Podešavanje najvažnijih funkcija kao regulisanje vode/pare i prekidač za uključivanje/isključivanje za funkciju usisavanja. Dobro pristupačan i odložen sigurno od gubljenja. Noseći stalak omogućava jednostavno uzimanje pribora mlaznica.
 SGV 8/5: Programi za svaku primenu (SGV 8/5)
Programi za svaku primenu (SGV 8/5)
Režim samo-čišćenja: Čišćenje creva, pumpi i cevi. Za uspostavljanje higijenske čistoće. Hemijska funkcija za otapanje uporne prljavštine sa hemijsk. sredstvima. (Program za ispiranje štiti od aerosoli).
Čišćenje bez hemikalija
  • Higijensko čišćenje tvrdih površina bez primene hemijskih supstanci.
  • Odricanje od hemije čuva životnu sredinu i smanjuje troškove.
  • Prijatno usisavanje i uklanjanje na otpad prljave tečnosti bez direktnog kontakta.
 SGV 8/5
Videos

  • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
  • CLOUD, getContent, 137.1ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;