Site-ul nostru utilizeaza cookie-uri

Site-ul nostru utilizează cookie-uri. Unele dintre cookie-urile pe care le folosim sunt esențiale pentru ca anumite parți ale site-ului să funcționeze corect. Puteți sterge și bloca toate modulele cookie de pe acest site, dar anumite parti ale site-ului nu vor funcționa corect. Pentru a afla mai multe despre modulele cookie de pe acest site, vă rugăm să consultați Politica de utilizare Cookie-uri precum și secțiunea Prelucrarea datelor cu caracter personal.

Loading
date private

Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Modificări ale documentului

Această Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal este actualizată periodic; ori de câte ori vom face o modificare, o vom afișa pe site-ul nostru web www.karcher.ro și vă vom anunța.

Data ultimei actualizări: mai 2018

Modul de utilizare al acestei informări

În această informare, explicăm modul în care procesam, inclusiv colectăm, utilizăm, facem schimb de și protejăm datele dvs. cu caracter personal, atunci când utilizați produsele și serviciile noastre, precum și site-ul nostru web.

Cine suntem

Suntem Kärcher România S.A. membri ai Grupului Kärcher. În această Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal:

 · „noi/al nostru” înseamnă Kärcher România S.A.;

· „terță parte” înseamnă altcineva decât noi sau dvs.; și

· „Grupul Kärcher” înseamnă Alfred Kärcher Vertriebs-GmbH și orice societate sau altă organizație în care Alfred Kärcher Vertriebs-GmbH deține peste 15% din capitalul social.

 Sediul nostru social este situat la adresa: Șoseaua Odăii Nr. 439, sector 1, București ,CUI: RO23533592, Reg.Com. J40/5016/2008, Capital social: 182.000 RON. Numărul nostru de telefon +40 372 709 001 sau ne puteți trimite un e-mail folosind formularul de asistența de pe site-ul nostru www.karcher.ro

Cum ne puteți contacta

Opinia dvs. este importantă pentru noi – dacă aveți întrebări cu privire la Informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal, ne puteți trimite un e-mail folosind formularul de asistența de pe site-ul nostru privacy @kaercher.ro. Puteți contacta responsabilul cu protecția datelor direct prin e-mail la adresa privacy@kaercher.ro sau prin poștă sau curier la adresa Șoseaua Odăii Nr. 439, sector 1, București, România punând corespondența Dvs. în atenția responsabilului cu protecția datelor.

Principiile noastre

Kärcher România și-a luat angajamentul să vă respecte viața privată. Luăm în serios protecția datelor, securitatea și conformarea cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal și a vieții private. Am inclus principalele noastre Angajamente privind Protecția Datelor pe site-ul nostru www.karcher.ro. Urmărim să punem aceste angajamente în centrul a tot ceea ce facem.

 

Numele și datele de contact ale persoanei responsabile:


Karcher Romania

Sos. Odaii nr. 439

Sector 1, Bucuresti

Romania 013606

Monica Neagu

Tel.:     +40 372 709 001

Fax.:    +40 372 870 193 / 194

privacy@kaercher.ro

(în continuare: Kärcher Romania) se ocupă de toate procedurile de prelucrare a datelor (de ex. colectare, prelucrare și transmitere) conform reglementărilor legale. Declarația de mai jos vă oferă o privire de ansamblu referitor la tipul de date care sunt colectate, cum sunt acestea folosite și transmise mai departe, ce măsuri de siguranță ia Kärcher pentru protecția datelor dumneavoastră și cum vă puteți exercita drepturile.

Contact / Responsabil cu protecția datelor

Pentru întrebări referitoare la protecția datelor și referitor la drepturile dumneavoastră ca persoană vizată, o puteți contacta pe persoana responsabilă de la Kärcher la:

Monica Neagu

Tel.:     +40 372 709 001

Fax.:    +40 372 870 193 / 194

privacy@kaercher.ro

Elementele de bază

§ 1 Colectarea, utilizarea și stocarea datelor cu caracter personal

Dacă folosiți oferta online a Kärcher, Kärcher colectează diferite date pentru dumneavoastră, parțial și așa-numitele date cu caracter personal. Este vorba despre informații care se referă la o persoană fizică identificată sau identificabilă ("persoana vizată").

1. Vizitator pe paginile Kärcher în general

Ca vizitator pe paginile de internet ale Kärcher transmiteți (din necesități tehnice) datele dumneavoastră referitor la browserul de internet către serverul nostru. Datele de mai jos sunt înregistrate în timpul unei conexiuni în desfășurare pentru comunicarea dintre browserul dumneavoastră de internet și serverul nostru de internet:

 Data și ora solicitării

 Numele fișierului solicitat

 Pagina pe care este fișierul solicitat

 Statusul accesului (fișierul transferat, fișierul nu a fost găsit etc.)

 Browserul de internet folosit și sistemul de operare folosit

 Adresa IP completă a calculatorului care face solicitarea

 Cantitatea transferată de date

 

Din motive legate de siguranța tehnică, în special pentru evitarea atacurilor pe serverul nostru de internet, aceste date sunt stocate de noi pentru o perioadă scurtă de timp. Este imposibilă sa facem o statistica referitor la fiecare persoană pe baza acestor date.

Baza legală pentru această stocare este § 15 din Legea Multimedia.

Alte informații personale vor fi colectate numai dacă le furnizați în mod voluntar, de exemplu, în cadrul unei solicitări sau a unei înregistrări. Kärcher folosește datele personale puse la dispoziție de către dumneavoastră în funcție de domeniul în cauză pentru a vă răspunde la întrebări, pentru a procesa solicitarea dumneavoastră, precum și pentru scopuri tehnice de administrare a paginilor internet. Mai concret, sunt folosite în fiecare domeniu după cum urmează:

 

2. Magazinul online

Vizitați magazinul nostru online și noi colectăm pentru completarea contractului dintre dumneavoastră și Kärcher respectiv pentru executarea măsurilor precontractuale conform art. 6 b) din Regulamentul referitor la protecția datelor (GDRP):

a) Comandă fără crearea unui cont de client
La o comandă în magazinul online, prin intermediul câmpurilor obligatorii sunt solicitate datele care sunt necesare pentru executare și prelucrare: numele dumneavoastră complet, adresa dumneavoastră de e-mail, adresa dumneavoastră (adresa de facturare și, dacă diferă, adresa de livrare). Datele dumneavoastră sunt utilizate numai pentru executarea comenzii dumneavoastră.

b) contul de client / înregistrare
De asemenea, este posibil să vă înregistrați pentru a achiziționa de la Kärcher. Pentru aceasta, puteți alege și o parolă împreună cu adresa de e-mail, ambele vă ușurează logarea pentru o achiziție ulterioară, fără a vă introduce datele din nou. Kärcher salvează datele oferite de dumneavoastră pentru crearea unui cont de client, cu ajutorul căruia comenzile dumneavoastră sunt înregistrate, executate și procesate. Kärcher păstrează datele dumneavoastră pentru comenzi ulterioare, atâta timp cât vă mențineți înregistrarea. Aveți dreptul ca în orice moment să accesați. să corectați și/sau să ștergeți datele de la Kärcher.

c) păstrarea datelor comenzii
Când transferați datele către Kärcher pentru o comandă, datele dumneavoastră sunt stocate atâta timp cât este necesar pentru executarea achiziției și conform termenelor legale obligatorii de păstrare. Stocarea prelungită pentru îndeplinirea termenelor legale obligatorii de stocare se face conform art. 6 c) Regulamentul referitor la Protecția Datelor.

d) vizitarea altui magazin comercial
Când faceți cumpărături și vizitați un alt magazin și accesați paginile de internet Kärcher făcând click pe un link către oferta unui magazin online al unuia dintre comercianții noștri și continuați acolo procesul de plasare a comenzii, Kärcher nu colectează niciun fel de date de comandă de la dumneavoastră, deoarece procesul de cumpărare se continuă în alt magazin. Vă rugăm ca în acest caz să luați în considerare informațiile legate de protecția datelor ale comerciantului respectiv.

3. Formularele de contact

Când contactați Kärcher prin paginile de internet ale Kärcher printr-un formular de contact, datele pe care le furnizați vor fi stocate, pentru ca mesajul dumneavoastră să poată fi transmis mai departe către partenerul respectiv. Acest lucru se face conform art. 6 b din GDRP pentru procesarea cererii. Datele dumneavoastră oferite prin formularul de contact nu sunt utilizate pentru alte scopuri, mai ales nu pentru publicitate. După ce răspundem la întrebarea dumneavoastră ștergem solicitarea și datele personale aferente.

4. Cercetare de piață (de ex. înregistrează-te & câștigi)

Dacă în cadrul legal Kärcher folosește datele dumneavoastră pentru cercetare de piață și dacă pentru aceasta ați consimțit în mod expres bifând căsuța de lângă textul următor:

”Sunt interesat/ă de alte chestionare în cadrul cercetării de piață Kärcher!”

În cadrul ”Înregistrează-te & câștigi” sau la alte acțiuni, în scopul cercetării de piață, Kärcher stochează formula de adresare, numele dumneavoastră, adresa, adresa de email, numărul de telefon, domeniul în care vă înregistrați (privat sau comercial) și - dacă ați completat aceste câmpuri sau le-ați bifat - anul de naștere, precum și numărul de telefon, numele produsului, data cumpărării produsului Kärcher și că sunteți interesat să participați și la alte sondaje de cercetare de piață. Numai dacă v-ați dat acordul prin bifarea prevăzută, Kärcher va folosi datele dumneavoastră în cadrul cercetării de piață conform Art. 6 a) din GDRP. Altfel datele dumneavoastră sunt folosite exclusiv pentru a vă informa în cazul în care câștigați, conform art. 6 b) din Regulament.

5. Concursuri cu premii

În cazul concursurilor cu premii, Kärcher stochează numai datele necesare de fiecare dată pentru tragerea la sorți în cadrul concursului respectiv (de ex. numele dumneavoastră, adresa, adresa de e-mail) pentru realizarea concursului conform art. 6 b) din GDRP. Numai dacă v-ați dat acordul prin bifarea prevăzută, Kärcher va folosi datele dumneavoastră în cadrul cercetării de piață sau newsletterul conform Art. 6 a) din Regulamentul referitor la Protecția Datelor (GDRP).

6. Acțiunea de extindere a garanției

Acțiunea de extindere a garanției se adresează exclusiv clienților comerciali ai Kärcher. Dacă participați la acestea, trebuie să introduceți numele, adresa, adresa dumneavoastră de e-mail și datele despre produs (câmpuri obligatorii) pentru aparatul pentru care doriți să prelungiți garanția. Datele acestea sunt necesare pentru procesarea în cazul garanției și necesitatea conexă, de a vă putea aloca dispozitivul și ridicate conform art. 6 lit. b) din GDRP pentru executarea garanției Completarea celorlalte câmpuri este opțională. Prin urmare colectăm aceste date cu acordul dumneavoastră conform Art. 6 a) din GDRP.

7. my Kärcher

Crearea unei zone de utilizator protejate prin parolă (contul myKärcher) permite respectiv simplifică utilizarea funcțiilor furnizate, de ex. magazin online și executare reparații online.

Pentru aceasta sunt stocate următoarele date: numele și prenumele, adresa de e-mail, parola și data de naștere, ca informații obligatorii. Formula de adresare, titlul, numărul de telefon fix și mobil ca informații suplimentare.

Datele acestea sunt stocate de furnizorul nostru de servicii cloud Amazon Web Service în Irlanda și / sau Frankfurt pe Main.

Dacă se efectuează o achiziție prin zona de utilizator protejată prin parolă (magazin online sau comandă de reparații), se salvează și adresa. Datele acestea sunt stocate de asemenea de furnizorul nostru de servicii cloud :Amazon Web Service în Irlanda și / sau Frankfurt pe Main.

Zona de utilizator protejată de parolă poate fi ștearsă în orice moment de utilizator însuși cu ajutorul funcției ”ștergere cont”.

 

8. Procedura de reparare online

Dacă utilizați procedura de reparare online pe myKärcher sau pe Kärcher Infonet, vom colecta numele și adresa dumneavoastră, precum și tipul de dispozitiv pe care l-ați specificat pentru efectuarea comenzii de reparație în conformitate cu articolul 6 (b) GDRP.

După terminarea comenzii de reparare, datele dumneavoastră sunt stocate conform termenului de păstrare prevăzut în mod obligatoriu de către lege. Stocarea prelungită pentru îndeplinirea termenelor legale obligatorii de stocare se face conform art. 6 c) Regulamentul referitor la Protecția Datelor.

 

 

9. Newsletter

Puteți primi newsletterul Kärcher - fără să vă înregistrați cu numele, pentru aceasta trebuie să vă înregistrați cu adresa de e-mail și să acceptați trimiterea în mod expres, prin bifarea în căsuța de lângă următorul text:

”Doresc să mă abonez la newsletterul Kärcher și accept dispozițiile privitoare la protecția datelor.”

După acordul dumneavoastră, solicitat prin trimiterea unui e-mail de confirmare, Kärcher folosește apoi adresa de e-mail ca adresă destinatară pentru e-mailurile de newslettere, care vă informează în mod regulat despre ofertele actuale și despre produsele Kärcher. Prelucrarea acestor date se face în baza unui acord conform art. 6 a) GDRP. Puteți să vă dezabonați oricând de la newsletter.

 

§ 2 Transmiterea și ștergerea datelor cu caracter personal

1. Vizitator pe paginile Kärcher

La simpla vizitare a paginilor de internet Kärcher, datele stocate (§ 1) nu sunt transmise terților.

2. Magazinul online

a) Transmiterea către comercianți
În cadrul magazinului online datele dumneavoastră personale vor fi transmise terților numai dacă este necesar în scopul executării contractului sau în scopul facturării respectiv colectării plății. Dacă nu comandați produsele direct de la Alfred Kärcher Vertriebs-GmbH, dar ați selectat unul dintre comercianții integrat în magazinul online Kärcher ca partener contractual, Kärcher vă va colecta datele de comandă în numele dumneavoastră, așa cum este descris în § 1 nr. 2 comerciantul dumneavoastră selectat. După finalizarea comenzii, Kärcher transmite aceste date distribuitorului în scopul prelucrării. Comerciantul respectiv este responsabil pentru manipularea datelor dumneavoastră personale pentru procesarea comenzii dumneavoastră. Comercianții primesc de la Kärcher numai informațiile care sunt necesare pentru a-și îndeplini sarcinile respective. O altă utilizare a informațiilor nu le este permisă.

b) Ștergerea contului de client
Dacă v-ați înregistrat pentru un cont de client ca parte a magazinului online de la Kärcher, Kärcher vă va șterge înregistrarea dacă solicitați acest lucru ofițerului de protecție a datelor (§ 6).

c) verificarea bonității

Societatea noastră verifică în mod regulat bonitatea pentru contracte și în anumite cazuri, în care există un interes legitim, chiar și pentru clienții existenți.

3. Formularul de contact

Numai dacă solicitarea sau observația dumneavoastră se referă la o altă societate a grupului Alfred Kärcher GmbH & Co. decât cea a cărei formular de contact ați utilizat, mesajul dumneavoastră și datele asociate vor fi transmise contactului corect din cadrul companiei. Datele pe care le-ați dat într-un formular online de contact Kärcher nu sunt transmise mai departe către terți, doar dacă sunteți notificat în mod expres referitor la aceasta.

4. Cercetarea de piață

Toate datele dumneavoastră colectate pe site-urile Kärcher în scopul cercetării de piață sunt utilizate exclusiv în scopuri interne ale Kärcher și nu sunt divulgate unor terți. Acestea sunt șterse dacă cunoașterea lor nu mai este necesară pentru cercetarea pieței.

5. Concursuri cu premii

În cadrul unui concurs cu premii pe paginile de internet Kärcher datele stocate sunt șterse complet și imediat după terminarea acțiunii și nu sunt transmise către terți.

6. Acțiunea de extindere a garanției

Datele stocate la acțiunea de prelungire a garanției sunt șterse de Kärcher după terminarea termenului prelungit de garanție. Datele nu sunt transmise vreunui terț dinafara concernului Kärcher.

7. Newsletter

Adresa de e-mail pe care ați furnizat-o la înregistrarea pentru newslettere nu este divulgată terților. Doar pentru prelucrarea datelor pentru companie Karcher Romania foloseste serviciile MailChimp Când nu mai doriți transmiterea de newslettere (§ 5 Nr. 3), adresa dumneavoastră de e-mail este ștearsă din lista de distribuire prin functia de unsubscribe.

8. Divulgarea către autorități și alte locuri publice

O transmitere a datelor dumneavoastră către terți dinafara concernului Kärcher se face numai când o autoritate publică competentă respectiv o organizație de stat ordonă în cazuri particulare emiterea acesteia, situație în care Kärcher este obligată să o facă.

 

§ 3 Instrucțiune de siguranță

1. Măsuri generale tehnice și organizatorice

Kärcher a luat o serie de măsuri de siguranță pentru a proteja în mod adecvat și corespunzător informațiile cu caracter personal.
Toate datele stocate la Kärcher sunt protejate prin măsuri fizice și tehnice, precum și măsuri de procedură, care limitează accesul la informație la persoanele special autorizate în conformitate cu această declarație referitoare la protecția datelor.

Paginile de internet Kärcher se găsesc în spatele unui software-firewall, pentru a împiedica accesul de pe alte rețele care sunt conectate la internet. În plus, numai angajații care au nevoie de informații pentru a îndeplini o sarcină specială au acces la informațiile cu caracter personal. Acești angajați sunt instruiți în practicile de securitate și tratează informațiile cu confidențialitate.

2. Transmiterea datelor în siguranță

Transferul datelor dumneavoastră personale ca parte a unei proceduri de comandă în magazinul online este criptat, utilizând tehnologia standard Secure Socket Layer ("SSL"), (criptarea SSL versiunea 3).

3. Informații legate de cardul de credit

Informațiile referitoare la cardul de credit pe care le furnizați nu vor fi stocate de Kärcher, dar vor fi criptate prin protocol de transfer de hipertext ("https") direct de la furnizorul de servicii de plată.

4. Parolele

Parola dumneavoastră pentru accesarea site-ului nostru nu ar trebui să fie dezvăluită niciodată unor terți și de asemenea ar trebui schimbată în mod regulat. Dacă doriți să părăsiți contul de client în magazinul online, trebuie să apăsați logout și să închideți browserul, pentru a împiedica accesul neautorizat al altcuiva.

 

§ 4 Cookies / publicitate în funcție de utilizare (publicitate comportamentală)

În baza § alin. 3 din Legea Multimedia, Kärcher va crea profiluri de utilizatori în scopul publicității, cercetării de piață sau pentru design bazat pe nevoi al site-urilor Kärcher, cu condiția ca utilizatorul să nu aibă obiecții. Posibilitatea de a ridica obiecții este prezentată la măsurile tehnice individuale.

1. Utilizarea de cookies

Site-ul nostru utilizează "cookies" pentru așa-numitele scopuri comportamentale. Aici este vorba despre fișiere text prin intermediul cărora informațiile despre utilizare (pagini de internet vizitate, numărul de vizite, timpul vizitei, durata vizitei pe fiecare dintre pagini etc.), deci profilul de utilizator, sunt stocate pe hardul dumneavoastră. Aceste profile de utilizare sunt anonimizate și evaluate printr-o procedură tehnică (statistică), pentru ca mai târziu să permită selecționarea publicității pe internet (de exemplu, bannere) pe alte pagini de internet, bazate pe interesele utilizatorului respectiv. În niciun caz nu sunt stocate în cookies date personale precum numele, adresa, adresa de e-mail.

2. Behavioural Advertising (publicitate comportamentală)

Adresa IP este colectată direct de la furnizorul de servicii al Behavour Targeting - pe site-urile Kärcher aceasta este GroupM Competence Center GmbH - dar acolo sunt stocate și apoi procesate fie numai în formă abreviată sau criptată (adică înlocuită cu o altă secvență de numere care nu permite tragerea de concluzii despre secvența originală IP și nu este trasabilă). GroupM Competence Center GmbH oferă de asemenea publicitate pentru paginile de internet ale altor furnizori și utilizează Sisteme de direcționare, pentru a selecta datele stocate cu scopul de a oferi publicitate potrivită fiecărui utilizator. Mai multe informații referitoare la protecția datelor și publicitate comportamentală a GroupM Competence Center GmbH și a tehnologiei acestora găsiți la http://www.xaxis.com/de/page/privacy-policy/. Acolo puteți de asemenea să ridicați obiecții referitor la analizarea anonimă a comportamentului dumneavoastră de navigare.

Prin setările din broserul dumenavoastră puteți împiedica în principiu stocarea de cookies. Este însă posibil să nu fie posibilă afișarea completă și / sau corectă a tuturor paginilor de internet Kärcher.

3. Adobe Analytics

Pe pagina de internet se utilizează, de asemenea, Adobe Analytics, un serviciu de analiză web furnizat de Adobe Systems Software Ireland Limited ("Adobe"). Adobe Analztics folosește așa numitele ”Cookies”, fișiere text care sunt stocate în calculatorul dumneavoastră și care facilitează analizarea utililzării paginilor de internet de către dumenavoastră. Dacă informațiile generate de modulul cookie despre utilizarea site-ului sunt transmise unui server Adobe, setările asigură faptul că adresa IP este anonimă înainte de geolocație și înlocuită cu o adresă IP generică înainte de a fi stocată. În numele operatorului acestui site, Adobe va utiliza aceste informații pentru a evalua utilizarea de către utilizatori a paginii de internet, pentru a compila rapoarte privind activitatea paginii web și pentru a furniza operatorului acesteia alte servicii legate de activitatea paginii web și de utilizarea internetului. Adresa IP trimisă de browser ca parte a programului Adobe Analytics nu va fi pusă alături de alte date de la Adobe. Puteți preveni stocarea cookie-urilor printr-o setare corespunzătoare a software-ului browserului dvs. Cu toate acestea, vă atragem atenția la faptul că, dacă faceți acest lucru, este posibil să nu puteți utiliza întreaga funcționalitate a acestei pagini de internet. De asemenea, puteți împiedica colectarea de către Adobe a datelor generate de cookie și legate de utilizarea de către dumneavoastră a paginii de internet (inclusiv adresa dvs. IP) și prelucrarea acestor date de către Adobe utilizând pluginul de browser disponibil la următorul link. Descărcați și instalați: http://www.adobe.com/privacy/opt-out.html

4. Ținta

Când utilizatorul accesează paginile noastre web și interacționează cu anunțurile care utilizează serviciile Xaxis, sunt transmise informații despre navigare, utilizare și interacțiuni. Xaxis poate de asemenea să colecteze informații care identifică browsere și dispozitive cu care utilizatorul a interacționat anterior. Astfel de informații colectate prin intermediul serviciilor Xaxis pot include tipul browserului de Internet, limba browserului și sistemul de operare utilizat, adresa protocolului Internet ("adresa IP"), identificatorii unici disponibili pe dispozitivul utilizatorului, tipul de conexiune (prin cablu sau Wi -Fi), regiunea în care este localizat dispozitivul, rețeaua la care este conectat dispozitivul, latitudinea / longitudinea unui dispozitiv (mobil), furnizorul de servicii mobile (dacă este disponibil), site-ul și pagina de unde a venit utilizatorul și a fost vizitată ulterior. Afișarea unei reclame și informațiilor despre pagina web și pagina vizualizată de utilizator.

Dispozitivele includ calculatoare, telefoane mobile, tablete, e-readere sau alte dispozitive digitale care pot menține o conexiune la Internet.

Prin serviciile sale Xaxis nu colectează nume de utilizator, adrese poștale, numere de telefon, adrese de e-mail sau informații similare de identificare personală.

Xaxis poate primi de asemenea informații de la alte companii, inclusiv clienții lor, care sunt colectate în afara serviciilor lor și care le sunt puse la dispoziție pentru utilizare în legătură cu Serviciile. Xaxis poate integra aceste informații în informațiile colectate prin intermediul serviciilor sale.

Xaxis utilizează informațiile colectate prin intermediul serviciilor sale pentru a se asigura că utilizatorul primește pe paginile de internet cea mai utilă și relevantă publicitate online.

 

 

§ 5 Drepturile dumneavoastră

1. Informație

În orice moment aveți dreptul la informații despre datele stocate în legătură cu persoana dumneavoastră, originea și destinatarul, precum și scopul prelucrării datelor. Contactați persoana responsabilă cu protecția datelor Kärcher (§ 6).

2. Contestarea (cercetare de piață)

Puteți refuza orice prelucrare ulterioară a datelor dumneavoastră în conformitate cu art. 21 GDRP în orice moment. Contestarea poate fi formulată în special împotriva prelucrării în scopuri de marketing direct. Pentru aceasta vă rugăm să trimiteți un scurt e-mail la privacy@kaercher.ro, (nu trebuie că conțină nicio justificare).

3. Revocarea acordului (de exemplu livrarea de newslettere)

Vă puteți retrage în orice moment acordul dat pentru utilizarea datelor dumneavoastră personale de către Kärcher, de exemplu, pentru trimiterea newsletterului Kärcher. Dacă doriți să vă retrageți acordul de a primi newsletterul, vă rugăm să faceți clic pe link-ul "dezabonare newsletter" în partea de jos a oricărui e-mail de newsletter primit. În toate celelalte cazuri, vă rugăm să vă adresați persoanei responsabile cu protecția datelor a Karcher Romania.

4. Drepturile dumneavoastră


Aveți dreptul la rectificarea, ștergerea sau limitarea prelucrării datelor dumneavoastră personale, dreptul de a vă opune prelucrării viitoare, precum și dreptul la transferabilitatea datelor.

În calitate de persoană în cauză, dumneavoastră aveți dreptul să depuneți o plângere la o autoritate de supraveghere, în special în statul membru al locului de ședere, al locului de muncă sau al locului abaterii presupuse, fără a aduce atingere oricărei alte căi de atac administrative sau judiciare, în cazul în care considerați că prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal încalcă reglementările privind protecția datelor.

5. Autoritatea competentă de supraveghere

În caz că doriți să faceți plângere referitor la utilizarea datelor dumneavoastră personale la Autoritatea competentă pentru supraveghere a Kärcher, va puteti adresa

Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, de pe site-ul http://www.dataprotection.ro.