Loading

Kompresorski čistači sa hladnom vodom

Kompresorski čistači putem hladne vode – hladan su tuš za tvrdokornu prljavštinu. Svakodnevno čišćenje uređaja, vozila i zgrada: Pomoću pritiska i visoke transportne snage kompresorski čistači putem hladne vode uklanjaju i čvrstu nečistoću. Idealno za velike površine.

Kärcher  Super klasa

Super klasa

Primene u građevinarstvu, poljoprivredi, industriji i komunalnom sektoru zahtevaju maksimalnu snagu. Pritisak, transportna snaga i oprema super klase su potpuno usmereni na to.

Kärcher  Srednja klasa

Srednja klasa

Odlično opremljeni za duge i teške uslove rada: Kompresorski čistači na hladnu vodu srednje klase brzo i pouzdano čiste uređaje, vozila ili radne prostorije.

Kärcher  Kompaktna klasa

Kompaktna klasa

Laki i snažni: Multifunkcionalni uređaji kompaktne klase čiste dvorište i radionicu u najkraćem vremenu. Ističu se pritiskom, transportnom snagom i postojanošću.

Kärcher  Portabl

Portabl

Kod novih Kärcher prenosivih kompresorskih čistača na hladnu vodu prostor koji zauzimaju i težina su svedeni na minimum. Stoga su uređaji komforni i bezbedni za transportovanje i predstavljaju idealnog mobilnog pratioca za sva mesta primene.

Kärcher  Specijalna klasa

Specijalna klasa

Opremljena za lak transport na naročito zahtevnim terenima: Kärcher specijalna klasa uklanja tvrdokornu prljavštinu na teško pristupačnim mestima.

Kärcher  Motor sa unutrašnjim sagorevanjem

Motor sa unutrašnjim sagorevanjem

Ukoliko nema struje, kompresorski čistači sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem garantuju – opciono sa pogonom na biodizel – maksimalnu fleksibilnost i nezavisnost.

Kärcher  Univerzalni uređaj za čišćenje

Univerzalni uređaj za čišćenje

Mobilni rezervoar za vodu čini AP 100/50 M nezavisnim od lokalnog snabdevanja vodom. I to je samo jedan od njegovih brojnih talenata.