Loading
Kärcher
Kärcher
HD 7/15 G 11879030 https://www.kaercher.com/rs/professional/kompresorski-cistaci/kompresorski-cistaci-sa-hladnom-vodom/motor-sa-unutrasnjim-sagorevanjem/hd-7-15-g-11879030.html Za maksimalnu mobilnost i najbolje rezultate u čišćenju pod teškim uslovima: kompresorski čistač na hladnu vodu sa režimom rada na benzin HD 7/15 G sa pritiskom od 150 bar iz serije Gasoline Advanced.

HD 7/15 G

Za maksimalnu mobilnost i najbolje rezultate u čišćenju pod teškim uslovima: kompresorski čistač na hladnu vodu sa režimom rada na benzin HD 7/15 G sa pritiskom od 150 bar iz serije Gasoline Advanced.

Broj za narudžbinu: 1.187-903.0
Pretraga trgovaca:

Pomoću snage pritiska od 150 bara HD 7/15 G iz serije Gasoline Advanced u svako doba vam garantuje najbolje rezultate u čišćenju. Kompresorski čistač na hladnu vodu sa režimom rada na benzin opremljen je benzinskim motorom firme Honda, koji vam omogućava potpunu nezavisnost od eksternih izvora električne struje. Polazeći od toga, uređaj je u stanju da vodu usisava – na primer iz bara ili jezera – i da je upotrebljava za čišćenje. Komforan rad omogućuju EASY!Force visokopritisni pištolj, koji iskorišćava reaktivnu silu visokopritisnog mlaza kako bi silu držanja smanjio na nulu, kao i EASY!Lock brzi zatvarači, zahvaljujući kojima je sklapanje i rasklapanje uređaja u poređenju s običnim vijčanim spojevima pet puta brže. Koncipiran za primene pod najrigoroznijim uslovima, sa izrazito robustnim postoljem i zahvaljujući ergonomičnom konceptu okvira iznenađujuće je mobilan, tako da je na točkovima, osiguranim od kvara, transport jednostavan i preko neravnih podloga. Pumpu pouzdano štiti veliki vodeni filter i termoventil. Po želji možete da dobijete zaštitni okvir u obliku kaveza sa ušicama za utovar pomoću krana ili set za nadogradnju bubnja za crevo.

Obeležja i prednosti
 HD 7/15 G: Maksimalna nezavisnost
Maksimalna nezavisnost
S pouzdanim Honda odnosno Yanmar motorima, za primene bez eksternog snabdevanja električnom energijom. Može da usisa vodu – na primer iz jezera ili iz bara – pa da je koristi za čišćenje.
 HD 7/15 G: Izvanredan komfor korišćenja
Izvanredan komfor korišćenja
Ergonomski koncept okvira takođe olakšava transport na neravnim terenima. Mogućnosti za čuvanje delova pribora nalaze se direktno na uređaju. Točkovi koji su osigurani od kvara konstantno garantuju visok stepen mobilnosti.
 HD 7/15 G: Visok stepen raznovrsnosti
Visok stepen raznovrsnosti
Opcioni zaštitni okvir u obliku kaveza sa ušicama za utovar pomoću krana pouzdano štiti uređaj. Opciono možete da dobijete set za nadogradnju bubnja za crevo za kraće vreme opremanja i raspremanja. Nosiva verzija sa robusnim cevastim okvirom specijalno za molere i gipsare (HD 728 B).
Konstruisan za najrigoroznije primene
 • Veoma robustan osnovni okvir za svakodnevnu primenu pod teškim uslovima.
 • Veliki vodeni filter za zaštitu pumpe.
 • Termoventil za zaštitu pumpe od pregrevanja u režimu rada cirkulacije.
Specifikacije

Tehnički podaci

Transportna količina 650
Radni pritisak (bar/MPa) 150 / 15
Tip motora GX 160/benzin
Proizvođač motora Honda
Težina (sa priborom) 39,5
Težina uklj. ambalažu 44
Dimenzije (D × Š × V) 790 x 608 x 1104
 HD 7/15 G
 HD 7/15 G
 HD 7/15 G
 HD 7/15 G
 HD 7/15 G
 HD 7/15 G
 HD 7/15 G
Područja primene
 • Građevinarstvo (čišćenje fasada, čišćenje građevinskih vozila i uređaja)
 • Poljoprivreda (čišćenje vozila i opreme ili primena u šumarstvu)
 • Industrija (čišćenje opreme)
 • Uslužne delatnosti (čišćenje spoljašnjih sektora, na primer trgova i zatvorenih parkinga)

 • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
 • CLOUD, getContent, 119.27ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;