Loading
Kärcher
Kärcher
MIC 70 14422402 https://www.kaercher.com/rs/professional/komunalna-tehnika/komunalni-nosaci-uredaja/mic-70-14422402.html Snaga od 66 KS daje MIC 70 nosaču opreme snagu koja joj je potrebna da bi savladala i najteže poslove sa teškom opremom kao što je naš prednji utovarivač. Sa dizel filterom za čestice.

MIC 70

Snaga od 66 KS daje MIC 70 nosaču opreme snagu koja joj je potrebna da bi savladala i najteže poslove sa teškom opremom kao što je naš prednji utovarivač. Sa dizel filterom za čestice.

Broj za narudžbinu: 1.442-240.2
Pretraga trgovaca:

Pogonjen četvorocilindričnim Kubota dizelskim motorom od 66 KS sa Common-Rail ubrizgavanjem, naš nosač opreme MIC 70 ima dovoljne rezerve snage za upravljanje čak i teškim uređajima kao što je prednji utovarivač koji smo razvili. Činjenica da toliko energije može biti ekološki prihvatljiva dokazuju se i značajkama kao što su sistem za naknadnu obradu izduvnih gasova i filter za čestice dizela, koji motoru daju certifikaciju STAGE IIIB i Tier 4 final. Priključci se bez napora upravljaju snažnom tandemskom pumpom kapaciteta 100 litara u minuti i lako se montiraju na zadnjoj strani i bez alata pomoću sofisticiranog sistema za brzu zamenu od strane osobe bez napora u vrlo kratkom vremenu. Zahvaljujući hidrauličnom okretnom ramu, naporan rad i podesivanje su stvar prošlosti. Radna hidraulika se podešava preko centralnog displeja, koji takođe prikazuje dodatne funkcionalne parametre nosača mašine, kao što su brzina vožnje ili faze regeneracije filtera za čestice dizela.

Obeležja i prednosti
 MIC 70: Snažna hidraulička snaga
Snažna hidraulička snaga
Moćna tandemska pumpa (100 l / min) bez napora vozi čak i najteže nadogradne uređaje. Litarski izlaz se može podeliti napred i nazad (50 + 50 l / min sprijeda ili 50 + 50 l / min).
 MIC 70: Motor sa niskom emisijom štetnih gasova
Motor sa niskom emisijom štetnih gasova
Ekonomičan i snažan 4-cilindrični Kubota-Common-Rail dizel motor sa 48,6 kV (66 KS). Dodatna obrada ispušnih plinova i filteri za dizel čestice omogućavaju certifikaciju prema STAGE IIIB i Tier 4 final.
 MIC 70: Centralni displej
Centralni displej
Radna hidraulika se podešava preko centralnog displeja. Prikaz brzine vožnje i faze regeneracije filtera za čestice dizela.
Sistem brze zamene za nadogradne uređaje
  • Sistem za brzu zamenu nadogradnih uređaja na zadnjem delu preko hidrauličnog okvira za naginjanje.
  • Brza montaža i demontaža bez upotrebe alata sa jednom osobom. Nije potreban nikakav napor.
Područja primene
  • Pogodan za ulično i mokro čišćenje, zimsko održavanje, održavanje zelenila i transportne poslove

  • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
  • CLOUD, getContent, 93.98ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;