Loading
Kärcher
Kärcher
KM 70/15 C 15171510 https://www.kaercher.com/rs/professional/masine-za-metenje-i-masine-za-metenje-i-usisavanje/rucne-masine-za-metenje-za-metenje-i-usisavanje/km-70-15-c-15171510.html Ručna mašina za metenje lepog oblika za čišćenje malih površina u unutrašnjem i spoljnom području. Mete do 2.800 m². Vrlo okretna i zahteva neznatnu silu guranja. Metenje uz vrlo malo prašine zahvaljujući kontrolnisanom vođenju vazduha i filteru za prašinu. Glavni valjak za metenje pokreću dva bočna točka, što daje izuzetan rezultat čišćenja i u levim i u desnim zavojima. Stepenasto podešavanje bočne metle omogućuje optimalno prilagođavanje podlozi i materijalu koji se mete. Skladišti se na malo mesta, a zbog male težine takođe se jednostavno transportuje.

KM 70/15 C

Ručna mašina za metenje lepog oblika za čišćenje malih površina u unutrašnjem i spoljnom području. Mete do 2.800 m². Vrlo okretna i zahteva neznatnu silu guranja. Metenje uz vrlo malo prašine zahvaljujući kontrolnisanom vođenju vazduha i filteru za prašinu. Glavni valjak za metenje pokreću dva bočna točka, što daje izuzetan rezultat čišćenja i u levim i u desnim zavojima. Stepenasto podešavanje bočne metle omogućuje optimalno prilagođavanje podlozi i materijalu koji se mete. Skladišti se na malo mesta, a zbog male težine takođe se jednostavno transportuje.

Broj za narudžbinu: 1.517-151.0
Pretraga trgovaca:

KM 70/15 C odlikuje koncept pogona valjka za metenje s dva točka. Prednost ovog pogona posebno je u dobrom kretanju mašine prema napred, te u metenju u zavojima. Čak i ako je kod uskog zavoja u pogonu samo jedan točak, valjak za metenje radi ravnomerno i daje odličan rezultat metenja. Ova okretna mašina stoga ravnomerno mete i u levim i u desnim zavojima. Visina bočne metle može varirati u četiri nivoa. Ovaj uređaj težak svega 20 kg radi po principu lopatice za smeće: uz sasvim malu upotrebu sile nečistoća se u smeru vožnje transportuje u rezervoar volumena 40 l, koji se nalazi ispred valjka za metenje. Na slobodnim površinama bočnu metlu je moguće podići od poda. Stoga se mogu izbeći neželjeni kovitlaci prašine. Rezervoar za smeće ima ergonomski oblikovanu ručku, pa se jednostavno prazni. Uređaj je takođe moguće praktično uhvatiti i spreda na stabilnom okviru, na primer kod prelaska preko podesta stepenica. Ručku na izvlačenje korisnik može namestiti u tri nivoa, u zavisnosti od visine svog tela, ili sasvim sklopiti. Nakon upotrebe ručka se sklapa, pa je uređaj moguće odložiti uspravno na malo mesta.

Obeležja i prednosti
 KM 70/15 C: Pogon glavni valjak za metenje
Pogon glavni valjak za metenje
Glavni valjak za metenje se pokreće sa oba točka – za isti rezultat metenje i u levim i u desnim krivinama.
 KM 70/15 C: Podesivi pomični luk
Podesivi pomični luk
Visoka ergonomija zbog trostrukog podešavanja. Položaj za odlaganje, koji ne zauzima mnogo mesta zahvaljujući funkciji sklapanja.
 KM 70/15 C: Veliki rezervoar za đubre
Veliki rezervoar za đubre
Jednostavno rukovanje i pražnjenje zbog ergonomske drške rezervoara.
Princip lopatice za metenje
  • Za direktno sakupljanje nečistoće.
Videos

  • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
  • CLOUD, getContent, 97.07ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;