Loading
Kärcher
Kärcher
KM 70/20 C 15171060 https://www.kaercher.com/rs/professional/masine-za-metenje-i-masine-za-metenje-i-usisavanje/rucne-masine-za-metenje-za-metenje-i-usisavanje/km-70-20-c-15171060.html Ručna mašina za metenje lepog oblika za čišćenje malih površina u unutrašnjem i spoljašnjem prostoru. Učinak metenja od 2.800 qm. Mala sila za guranje i veoma okretna. Metenje sa malo prašine zbog kontrolnisanog sprovođenja vazduha i filtera za finu prašinu. Glavni valjak za metenje sa obostranim metalnim pogonom bez održavanja se može jednim pokretom ruke spustiti odn. podići u 6 stepena nivoa stupnja. Zahvaljujući manuelnom pogoni preko oba točka uređaj nudi veoma dobre rezultate metenja kako i levim tako i u desnim krivinama. Zaokretljivo nameštena bočna metla sa bezstepeno podesivim potisnim pritiskom. 3-struko podesiv i sklopiv pomični luk. Skladišti se tako da ne zauzima puno mesta i na osnovu male težine jednostavna za transportovanje.

KM 70/20 C

Ručna mašina za metenje lepog oblika za čišćenje malih površina u unutrašnjem i spoljašnjem prostoru. Učinak metenja od 2.800 qm. Mala sila za guranje i veoma okretna. Metenje sa malo prašine zbog kontrolnisanog sprovođenja vazduha i filtera za finu prašinu. Glavni valjak za metenje sa obostranim metalnim pogonom bez održavanja se može jednim pokretom ruke spustiti odn. podići u 6 stepena nivoa stupnja. Zahvaljujući manuelnom pogoni preko oba točka uređaj nudi veoma dobre rezultate metenja kako i levim tako i u desnim krivinama. Zaokretljivo nameštena bočna metla sa bezstepeno podesivim potisnim pritiskom. 3-struko podesiv i sklopiv pomični luk. Skladišti se tako da ne zauzima puno mesta i na osnovu male težine jednostavna za transportovanje.

Broj za narudžbinu: 1.517-106.0
Pretraga trgovaca:

Ručna mašina za usisavanje za jednostavno i nenaporno čišćenje spoljnih površina. Šest puta brža nego ručna metla. Metenje skoro bez prašine pomoću kontrolnisanog sprovođenja vazduha i filtriranja. Bočne metle su rasklopive. Glavni valjak za metenje podesiv po visini i samim tim podešavanje na različite vrste podova. Obostrani pogon glavnog valjka za metenje. Pomični luk sklopiv i podesiv u 3 različite visine.

Obeležja i prednosti
 KM 70/20 C: Pogon glavni valjak za metenje
Pogon glavni valjak za metenje
Glavni valjak za metenje se pokreće sa oba točka – za isti rezultat metenje i u levim i u desnim krivinama.
 KM 70/20 C: Podesivi pomični luk
Podesivi pomični luk
Visoka ergonomija zbog trostrukog podešavanja. Položaj za odlaganje, koji ne zauzima mnogo mesta zahvaljujući funkciji sklapanja.
 KM 70/20 C: Veliki rezervoar za đubre
Veliki rezervoar za đubre
Jednostavno rukovanje i pražnjenje zbog ergonomske drške rezervoara.
Filter za prašinu
  • Filter za prašinu čisti izduvni vazduh i sprečava nastanak prašine prilikom metenja.
Videos

  • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
  • CLOUD, getContent, 99.64ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;

ODLIKE


Best of KM 70 20 C

Best of Heimwerker Praxis 2014

Našu mašinu za metenje KM 70/20 C je časopis "HEIMWERKER PRAXIS 1/2014" izabrao za Highlights u branši alata.

Najbolji alat KM 70 20 C

Najbolji alat 2014

Mašinu za metenje KM 70/20 C je časopis "Heimwerker Praxis" odlikovao kao "NAJBOLJI ALAT 2014".