Loading
Kärcher
Kärcher
KM 70/20 C 2SB 15171070 https://www.kaercher.com/rs/professional/masine-za-metenje-i-masine-za-metenje-i-usisavanje/rucne-masine-za-metenje-za-metenje-i-usisavanje/km-70-20-c-2sb-15171070.html Ručna mašina za metenje sa obostranim metalnim pogonom za ravnomerno dobar efekat čišćenja u levim i desnim krivinama. Univerzalne čekinje za unutrašnje i spoljno čišćenje, filter za prašinu, robusni plastični okvir, lako podesivi glavni valjak za metenje i obostrano bezstepeno podesive bočne metle.

KM 70/20 C 2SB

Ručna mašina za metenje sa obostranim metalnim pogonom za ravnomerno dobar efekat čišćenja u levim i desnim krivinama. Univerzalne čekinje za unutrašnje i spoljno čišćenje, filter za prašinu, robusni plastični okvir, lako podesivi glavni valjak za metenje i obostrano bezstepeno podesive bočne metle.

Broj za narudžbinu: 1.517-107.0
Pretraga trgovaca:

Ručna mašina za usisavanje za jednostavno i nenaporno čišćenje spoljnih površina. Šest puta brža nego ručna metla. Metenje skoro bez prašine pomoću kontrolnisanog sprovođenja vazduha i filtriranja. Bočne metle su rasklopive. Glavni valjak za metenje podesiv po visini i samim tim podešavanje na različite vrste podova. Obostrani pogon glavnog valjka za metenje. Pomični luk sklopiv i podesiv u 3 različite visine.Serijski sa 2 bočne metle.

Obeležja i prednosti
 KM 70/20 C 2SB: Pogon glavni valjak za metenje
Pogon glavni valjak za metenje
Glavni valjak za metenje se pokreće sa oba točka – za isti rezultat metenje i u levim i u desnim krivinama.
 KM 70/20 C 2SB: Podesivi pomični luk
Podesivi pomični luk
Visoka ergonomija zbog trostrukog podešavanja. Položaj za odlaganje, koji ne zauzima mnogo mesta zahvaljujući funkciji sklapanja.
 KM 70/20 C 2SB: Veliki rezervoar za đubre
Veliki rezervoar za đubre
Jednostavno rukovanje i pražnjenje zbog ergonomske drške rezervoara.
Filter za prašinu
  • Filter za prašinu čisti izduvni vazduh i sprečava nastanak prašine prilikom metenja.
Videos

  • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
  • CLOUD, getContent, 116.65ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;