Loading
Kärcher
Kärcher
KM 70/30 C Bp Pack Adv 15172130 https://www.kaercher.com/rs/professional/masine-za-metenje-i-masine-za-metenje-i-usisavanje/rucne-masine-za-metenje-za-metenje-i-usisavanje/km-70-30-c-bp-pack-adv-15172130.html Ručna mašina za metenje sa električnim pogonom na valjke za metenje i bočne četke za ravnomerno dobro dejstvo čišćenja u levim i desnim krivinama. Univerzalne čekinje za unutrašnje i spoljno čišćenje, filter za prašinu sa usisavanjem, robusni plastični okvir, lako podesivi glavni valjak za metenje i bezstepeno podesiva bočna metla.

KM 70/30 C Bp Pack Adv

Ručna mašina za metenje sa električnim pogonom na valjke za metenje i bočne četke za ravnomerno dobro dejstvo čišćenja u levim i desnim krivinama. Univerzalne čekinje za unutrašnje i spoljno čišćenje, filter za prašinu sa usisavanjem, robusni plastični okvir, lako podesivi glavni valjak za metenje i bezstepeno podesiva bočna metla.

Broj za narudžbinu: 1.517-213.0
Pretraga trgovaca:

KM 70/30 C je mašina naslednica naše KSM 690. Razvoj se zasniva na veoma uspešnom KM 70/20 C sa svim izvanrednim osobinama. KM 70/30 C Bp ima jedan glavni valjak za metenje kao i jednu bočnu metlu na električni pogon, npr. za lako izmetlavanje ćoškova. Pomični luk je 3-struko podesiv po visini, sklopiv i nudi visok komfor korišćenja. Valjak za metenje i bočna metla mogu se jednostavno podesiti na visini. Podešavanje valjka za metenje usleđuje brzo preko drške sa 6 utvrdna stepena. Baterija od 12 V i odgovarajući punjač (230V, sa šuko utikačem) su ugrađeni u uređaj.

Obeležja i prednosti
 KM 70/30 C  Bp Pack Adv: Podesivi pomični luk
Podesivi pomični luk
Visoka ergonomija zbog trostrukog podešavanja. Položaj za odlaganje, koji ne zauzima mnogo mesta zahvaljujući funkciji sklapanja.
 KM 70/30 C  Bp Pack Adv: EASY-Operation koncept rukovanja
EASY-Operation koncept rukovanja
Lako razumljivi prekidač za izbor programa.
 KM 70/30 C  Bp Pack Adv: Laka sposobnost transporta
Laka sposobnost transporta
Ručke za nošenje napred i pozadi olakšavaju transport i utovar u putničko vozilo. Točkovi koji stoje ka nazad olakšavaju transport preko stepenica.
Usisavanje fine prašine (samo kod Adv-verzije)
  • Aktivni usisni ventilator na električni pogon, za usisavanje fine prašine iz rezervoara za đubre od metenja.
  • Može se isključiti za metenje kod mokrih podloga.
 KM 70/30 C  Bp Pack Adv
Videos

  • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
  • CLOUD, getContent, 114.03ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;