Mokro/suvi usisivači

Nezamenjivi: Mokri i suvi usisivači se nose sa svakom nečistoćom. Podjednako, bilo da se radi o suvoj, vlažnoj ili tečnoj: Odgovarajući Kärcher uređaji jednostavno usisavaju sve.

Kärcher  Tact klasa

Tact klasa

NT usisivači sa patentiranim Tact sistemom omogućavaju neprekidan rad pri konstantnoj visokoj snazi usisavanja – takođe i kod velikih količina fine prašine. Pomoću snažnih udara vazduha, filter se čisti sam od sebe. Tact usisivači stoga ispunjavaju visoke zahteve korisnika na gradilištima i u radionicama.

Kärcher  Ap klasa

Ap klasa

!Die starken Allround-Sauger der Ap-Klasse beseitigen flüssigen und feuchten Schmutz sowie mittelfeine Stäube. Dank semi-automatischer Filterabreinigung bleibt der Filter frei und die Saugleistung hoch. Für lange und effiziente Arbeitseinsätze.!

Kärcher  Standardna klasa

Standardna klasa

Usisivači Standard klase konstruisani su specijalno za grubu prljavštinu i velike količine tečnosti. U svakodnevnoj upotrebi čistači za zgrade se ističu posebnom robusnošću, dugotrajnošću i komfornim rukovanjem.

Kärcher  Usisivači za sigurnost

Usisivači za sigurnost

Kärcher bezbednosni usisivači nude sigurnu zdravstvenu zaštitu za korisnike svuda, gde su oni izloženi čestom udisanju fine prašine ili prašine štetne po zdravlje kao što je npr. azbestna prašina.

Kärcher  Specijalni usisivač

Specijalni usisivač

Kärcher nudi specijalne usisivače za posebne potrebe pekara i vatrogasnih brigada. Usisivači za vatrogasce sa pumpom za zbrinjavanje otpada opremljeni najsavremenijom tehnologijom bezbednosti, naši usisivači za pekare su dosledno otporni na toplotu.