Loading
Kärcher
Kärcher
T 12/1 13551000 https://www.kaercher.com/rs/professional/usisivaci/suvi-usisivac/suvi-usisivac/t-12-1-13551000.html Tih, okretan i osiguran od prevrtanja suvi usisivač sa nožnim prekidačem i štitnikom. Jednostavna prikolica sa dva velika gumena točka i dva dupla točkića za vožnju. Rasklopiva kuka za mrežni kabl i namotavanje mrežnog kabla na glavi turbine olakšavaju prijem odnosno odlaganje mrežnog kabla. Pozicija za odlaganje za mlaznicu za pod i utičnica za električnu usisnu četku zaokružuju uređaj.

T 12/1

Tih, okretan i osiguran od prevrtanja suvi usisivač sa nožnim prekidačem i štitnikom. Jednostavna prikolica sa dva velika gumena točka i dva dupla točkića za vožnju. Rasklopiva kuka za mrežni kabl i namotavanje mrežnog kabla na glavi turbine olakšavaju prijem odnosno odlaganje mrežnog kabla. Pozicija za odlaganje za mlaznicu za pod i utičnica za električnu usisnu četku zaokružuju uređaj.

Broj za narudžbinu: 1.355-100.0
Pretraga trgovaca:

Novi T 12/1 je veoma snažan i tih usisivač, koji nalazi primenu naročito u branši uslužnog čišćenja zgrada, u hotelima i restoranima, u kancelarijama, prodavnicama, bolnicama, ali i u domaćinstvima. Kod T 12/1 snaga motora, kontrolni vazduha i njegov 6-struki filterski sistem (uklj. HEPA filter kao specijalan pribor) su koncipirani tako da usisna snaga jedva pada, ako je filter kesa puna. Prednost koja se isplati: radni intervali su duži ako filter ne morate da menjate tako često. Usisivačem možete ugodno da rukujete preko nožnog prekidača. Pomoću njegova dva gumena točkića za rad i dva točkića za vožnju veoma je tih i okretan tokom rada. Nisko težište mu obezbeđuje sigurnost od prevrtanja. Integrisana prijemnica za kabl na glavi turbine brine za to da mrežni kabl nikada ne smeta. Osim toga mrežni kabl možete da smestite na rasklopivu kuku za kabl. Zahvaljujući ergonomski oblikovanom krivaku u obliku slova delta takođe i tokom dugih radnih intervala ne morate da se odreknete komfora. Usisno crevo na uređaju ima jednostavnu, ali ipak efikasnu mehaniku utačinjanja. Usisno crevo gurnete na nastavak uređaja, elastični prsten ulegne - gotovo. Ovaj sistem istovremeno garantuje sigurnost, da se usisno crevo prilikom povlačenja uređaja neće otkačiti. Kao specijalni pribor između ostalog možete da dobijete električnu usisnu četku, koja od T 12/1 čini usisivač za tepihe sa četkom. U slučaju specijalno higijenskih zahteva možete dodatno u filter kesu od netkanog tekstila da umetnete HEPA- filter, koji zadržava najfinije čestice.

Obeležja i prednosti
 T 12/1: HEPA filter za čist izduvni vazduh
HEPA filter za čist izduvni vazduh
Opcioni HEPA filter obezbeđuje higijenski čist izduvni vazduh bez čestica.
 T 12/1: Priključak za električne usisne četke
Priključak za električne usisne četke
ESB 28 odn. ESB 34 čine T 12/1 usisivačem sa četkom, koji je ekstra snažan a uprkos tome prijatno tih.
 T 12/1: Korpa za glavni filter
Korpa za glavni filter
Veliki permanentni glavni filter od perivog najlona osigurava optimalno odvajanje prašine. Stoga je moguć rad uređaja i sa filterskom kesom i bez nje.
Rukovanje nožnim pritiskom
 • Nema napornog saginjanja u svakodnevnom radu.
Specifikacije

Tehnički podaci

Količina vazduha 53
Vakuum 240 / 24
Sadržaj rezervoara (l) 12
Maks. prihvatna snaga 800
Standardna nominalna širina DN / 35
Dužina kabla 12
Nivo zvučnog pritiska 62
Snaga turbine 800
Broj faza za struju 1
Frekvencija 50 - 60
Napon 220 - 240
Težina bez pribora 6,4
Dimenzije (D × Š × V) 410 x 315 x 340

Oprema

 • Usisno crevo, 2.5
 • Usisna cev, 2, 0.5
 • Filter vrećica, Netkani tekstil
 • Materijal posude, Plastika
 • Clip sistem za produžavanje creva
 • Klasa zaštite, II
Videos

 • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
 • CLOUD, getContent, 121.94ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;