Loading
Kärcher
Kärcher
TB 42 15340510 https://www.kaercher.com/rs/professional/automatske-perionice/automatske-perionice-za-kamione/tb-42-15340510.html TB je portal automatska perionica za automatsko spoljašnje čišćenje namenskih vozila. Vozilo pozicionira klijent. Zatim portal prelazi preko vozila, koje treba da se pere i čisti ga u skladu sa individualno izabranim programom za pranje.

TB 42

TB je portal automatska perionica za automatsko spoljašnje čišćenje namenskih vozila. Vozilo pozicionira klijent. Zatim portal prelazi preko vozila, koje treba da se pere i čisti ga u skladu sa individualno izabranim programom za pranje.

Broj za narudžbinu: 1.534-051.0
Pretraga trgovaca:

Možete da perete namenska vozila kao što su kamion sa prikolicom, tegljač, autobus ili mali transporter u njihovim najrazličitijim izvedbama. Sa ili bez spojlera, sa ili bez platforme za utovar ii sa najrazličitijim vrstama ogledala i pozicija. Maksimalna širina za pranje iznosi 2,90 m, a maksimalna visina za pranje 5,05 m. Postoji više visina čelične konstrukcije, u suštini čelična konstrukcija nudi mogućnost da visinu postrojenja i istovremeno visinu za pranje redukujete za do 300 mm u koracima od po 100 mm. Zato TB u svako doba lako na licu mesta možete da prilagodite individualnim okolnostima. Uz visinu dodatno TB možete da takođe da smanjite po širini za 200 mm. Osnovno postrojenje je pocinkovani i po želji možete da ga dobijete pulverizovanog u OF 302 (RAL dizajn kartica 7500). Na desnoj strani je električni orman, na levoj strani je smešten orman za vodu i medijume. Oba ormana napravljena od visokokvalitetne plastike su sa prednje strane lako dostupna. Portali su standardno opremljeni sa po dva para svetlosnih barijera za bolje uočavanje kontura i za podizanje sigurnosti.

Obeležja i prednosti
Manji rashodi kod održavanja štede vreme i smanjuju troškove
  • Oprobani remeni i direktni pogoni podmazivanje pomašinaenja čine suvišnim.
Jednostavnost u rukovanju olakšava i ubrzava radne cikluse
  • Veliki, pregledni i robustan pult za rukovanje sa intuitivnim vođenjem korisnika, kojim možete da rukujete i sa radnim rukavicama na rukama.
Visok stepen varijabilnosti kod vozila, mogućnosti nadogradnje i proširenja
  • Univerzalno Can Bus upravljanje za jednostavnu instalaciju i individualne mogućnosti za proširenje.
Videos
Područja primene
  • Automatsko spoljašnje čišćenje namenskih vozila
Pribor

  • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
  • CLOUD, getContent, 98.79ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;