Kärcher kao poslodavac

Zašto Kärcher? Dobri razlozi za karijeru u našem preduzeću.

Kao porodično preduzeće koje je svesno odgovornosti i koje je pouzdano, Kärcher spada u najatraktivnije poslodavce u branši. Trenutno preko 11.000 zaposlenih u 60 zemalja radi na našem uspehu. Za to da se tako mnogo ljudi odlučilo da gradi karijeru kod nas, postoje dobri razlozi.

Partnerska saradnja

Uzajamno poštovanje i uzajamno priznanje su preduslov za kolegijalnu atmosferu u firmi Kärcher. Negujemo partnerski stil rukovođenja i otvorenu komunikaciju. Ova svojevrsna kultura je osnova za Vašu karijeru i naš uspeh širom sveta.

Individualna sloboda i lična odgovornost

Podstičemo i unapređujemo Vaše lično odgovorno mišljenje i delanje. Kod nas svako može da uloži svoje individualne snage i da doprinese uspehu. Lična inicijativa kombinovana sa strasnom radoznalošću može optimalno da se razvija.

Delanje uz svest o odgovornosti

Kao porodično preduzeće preuzimamo odgovornost. S pogledom na čoveka, društvo i životnu sredinu kreiramo naše poslove s poštovanjem i održivošću. Naši proizvodi i naša proizvodnja ispunjavaju najviše zahteve. Iz tog razloga kao poslodavac koji je svestan odgovornosti ciljano unapređujemo Vaš poslovni razvoj.

The difference is you

Internacionalne lokacije

Sa preko 11.000 zaposlenih u 100 društava svakoga dana u 60 zemalja radimo na tome da izgradimo svoju poziciju na tržištu. Naši uređaji za čišćenje se proizvode u Nemačkoj, Italiji, Rumuniji, Kini, Brazilu, Meksiku i SAD-u.

Za snabdevanje klijenata bez propusta na celom svetu brine više od 50.000 servis centara.

Internacionalne lokacije

Lokacije za proizvodnju i logistiku

 1. SAD:
  3 lokacije za proizvodnju
  3 logistička centra
 2. Meksiko:
  1 lokacija za proizvodnju
 3. Brazil:
  1 lokacija za proizvodnju
 4. Nemačka:
  8 lokacija za proizvodnju
  1 logistički centar
 5. Italija:
  4 lokacije za proizvodnju
 6. Rumunija:
  1 lokacija za proizvodnju
 7. Kina:
  1 lokacija za proizvodnju
Usluge
Usluge
Usluge