IVR-L 100/40

Mobilni usisivač za tečnosti i opiljke IVR-L 100/40 je pogodan za širok spektar primena. Pouzdano i sigurno usisava ulja, rashladne emulzije, kao i fine i grube (metalne) opiljke.

IVR-L 100/40 je usisivač za tečnosti i opiljke čija posuda ima kapacitet 100 litara, a potrošnjom električne energije od 4 kW idealan je za umerena usisavanja. Usisavanje sitnih, lakih ili grubih metalnih opiljaka, kao i ulja i rashladnih emulzija predstavljaju tipičnu primenu usisivača sa pogonom na naizmeničnu struju, koji su tihi i veoma jednostavni za servisiranje. Stabilna i robustna konstrukcija omogućava pritom primenu u zahtevnim industrijskim okruženjima. Snažan i energetski efikasan kompresor sa bočnim kanalom (IE2) sa optimizovanom geometrijom rotora za visoke potpritiske omogućava visok kapacitet usisavanja u neprekidnom režimu rada koji je omogućen izdržljivim džepastim perivim filterom. Komforno rešenje sa ergonomskom šasijom koja se pomera omogućava jednostavno pražnjenje posude za prikupljanje bez skidanja pogonske glave. Zahvaljujući indikatoru nivoa napunjenosti, tečnosti se po potrebi jednostavno prosipaju odvrtanjem odvodnog creva. Zahvaljujući svojoj mobilnosti, lokacije korišćenja se mogu birati, pri čemu se usisivač može koristiti i potpuno stacionarno.

Obeležja i prednosti
 IVR-L 100/40: Jednostavno i bezbedno pražnjenje bez skidanja pogonske glave
Jednostavno i bezbedno pražnjenje bez skidanja pogonske glave
Šasija koja se spušta i rezervoar za prikupljanje sa točkovima za ergonomičnije držanje pri radu.
 IVR-L 100/40: Convenient, manual and safe draining of liquids
Convenient, manual and safe draining of liquids
Odvodno crevo na rezervoaru za prikupljanje za bezbedno pražnjenje ulja i rashladnih sredstava. Indikator nivoa napunjenosti na odvodnom crevu i uređaju radi sprečavanja prepunjavanja.
 IVR-L 100/40: Niski nivo buke tokom rada
Niski nivo buke tokom rada
Tihi rad zahvaljujući pogonskoj jedinici sa zvučnom izolacijom.
Specifikacije

Tehnički podaci

Vrsta struje 3 - 400 - 50
Air flow rate 137,5 / 495
Vacuum 140 / 14
Nazivni prečnik spoja ID 70
Nazivni prečnik dodatne opreme ID 70 ID 50
Težina bez pribora 168
Težina (sa priborom) 178
Težina uklj. ambalažu 182
 IVR-L 100/40
 IVR-L 100/40
Pribor