Loading
Kärcher
Kärcher
HD 9/23 De 11879070 https://www.kaercher.com/rs/professional/kompresorski-cistaci/kompresorski-cistaci-sa-hladnom-vodom/motor-sa-unutrasnjim-sagorevanjem/hd-9-23-de-11879070.html Za nezavisnu primenu u područjima sa lošom infrastrukturom: mobilni kompresorski čistač na hladnu vodu sa režimom rada na dizel gorivo HD 9/23 De sa pritiskom od 230 bar za visok stepen efekta u čišćenju.

HD 9/23 De

Za nezavisnu primenu u područjima sa lošom infrastrukturom: mobilni kompresorski čistač na hladnu vodu sa režimom rada na dizel gorivo HD 9/23 De sa pritiskom od 230 bar za visok stepen efekta u čišćenju.

Broj za narudžbinu: 1.187-907.0
Pretraga trgovaca:

Idealan svuda gde su rigorozni spoljašnji uslovi i zahtevni radovi na čišćenju: Kompresorski čistač na hladnu vodu HD 9/23 De sa režimom rada na dizel pomoću neuništivog Yanmar dizel motora jednostavno samostalno proizvodi električnu struju. Ukoliko je neophodno, potrebnu vodu usisava direktno iz jezera ili bara, pa može da radi i u područjima sa lošom infrastrukturom. Uređaj isporučuje vodu pod pritiskom od impresivnih 230 bara, pa je time dorastao praktično svakom zadatku. Ergonomičan koncept okvira i točkovi koji su osigurani od kvara garantuju vam maksimalnu mobilnost, dok robustan osnovni okvir odoleva najrigoroznijim primenama. Komforan rad omogućuju EASY!Force visokopritisni pištolj, koji iskorišćava reaktivnu silu visokopritisnog mlaza kako bi silu držanja korisniku smanjio na nulu, kao i EASY!Lock brzi zatvarači, uz koje je rasklapanje i sklapanje uređaja pet puta brže u poređenju s običnim vijčanim spojevima. Radi zaštite pumpe ugrađeni su veliki vodeni filter i termoventil. Na primer, opciono možete da dobijete set za nadogradnju bubnja za crevo i dodatno zaštitni okvir u obliku kaveza sa ušicama za utovar pomoću krana.

Obeležja i prednosti
 HD 9/23 De: Maksimalna nezavisnost
Maksimalna nezavisnost
S pouzdanim Honda odnosno Yanmar motorima, za primene bez eksternog snabdevanja električnom energijom. Može da usisa vodu – na primer iz jezera ili iz bara – pa da je koristi za čišćenje.
 HD 9/23 De: Izvanredan komfor korišćenja
Izvanredan komfor korišćenja
Ergonomski koncept okvira takođe olakšava transport na neravnim terenima. Mogućnosti za čuvanje delova pribora nalaze se direktno na uređaju. Točkovi koji su osigurani od kvara konstantno garantuju visok stepen mobilnosti.
 HD 9/23 De: Visok stepen raznovrsnosti
Visok stepen raznovrsnosti
Opcioni zaštitni okvir u obliku kaveza sa ušicama za utovar pomoću krana pouzdano štiti uređaj. Opciono možete da dobijete set za nadogradnju bubnja za crevo za kraće vreme opremanja i raspremanja. Nosiva verzija sa robusnim cevastim okvirom specijalno za molere i gipsare (HD 728 B).
Konstruisan za najrigoroznije primene
 • Veoma robustan osnovni okvir za svakodnevnu primenu pod teškim uslovima.
 • Veliki vodeni filter za zaštitu pumpe.
 • Termoventil za zaštitu pumpe od pregrevanja u režimu rada cirkulacije.
Specifikacije

Tehnički podaci

Transportna količina 400 - 930
Radni pritisak (bar/MPa) 40 - 230 / 4 - 23
Proizvođač motora Yanmar
Težina (sa priborom) 112,5
Težina uklj. ambalažu 115,5
Dimenzije (D × Š × V) 866 x 722 x 1146
 HD 9/23 De
 HD 9/23 De
 HD 9/23 De
 HD 9/23 De
 HD 9/23 De
 HD 9/23 De
 HD 9/23 De
 HD 9/23 De
Područja primene
 • Građevinarstvo (čišćenje fasada, čišćenje građevinskih vozila i uređaja)
 • Poljoprivreda (čišćenje vozila i opreme ili primena u šumarstvu)
 • Industrija (čišćenje opreme)
 • Uslužne delatnosti (čišćenje spoljašnjih sektora, na primer trgova i zatvorenih parkinga)
Pribor

 • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
 • CLOUD, getContent, 121.64ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;