Loading
Kärcher
Kärcher
HDC Adv 15095022 https://www.kaercher.com/rs/professional/kompresorski-cistaci/stacionarni-kompresorski-cistaci/nezagrejano/hdc-adv-15095022.html Snabdevanje visokim pritiskom je strukturirano kao kompaktna jedinica u modularnoj konstrukciji. Sastoji se od agregata pumpe, integrisanog rezervoara sa plovkom za isključivanje sa mreža voda i eksternim komandnim ormanom.

HDC Adv

Snabdevanje visokim pritiskom je strukturirano kao kompaktna jedinica u modularnoj konstrukciji. Sastoji se od agregata pumpe, integrisanog rezervoara sa plovkom za isključivanje sa mreža voda i eksternim komandnim ormanom.

Broj za narudžbinu: 1.509-502.2
Pretraga trgovaca:

Instalacija stacionarnog postrojenja za visoki pritisak nudi se za mnoštvo zadataka u čišćenju. Prednosti stacionarnih postrojenja ogledaju se u najrazličitijim sektorima primene, u kojima se redovno postavljaju visoki zahtevi za učinak u čišćenju: ekonomičnost - u svako doba raspoloživa pritiskom na dugme, nije potrebno vreme za opremanje, nema transporta mobilnih uređaja. sigurnost - instalacija na sigurnom mestu, zaštićenost od uticaja okoline; isključena mogućnost nestručnog rukovanja. Automatsko uključivanje Jedinice za snabdevanje visokim pritiskom se jednokratno puštaju u rad direktno na uređaju. Posle puštanja u rad startuje kompresorska pumpa automatski prilikom svakog crpljenja vode. Druga vrsta deblokiranja nije više neophodna. efikasnost Jedinice za snabdevanje su napravljene za snabdevanje više crpnih mesta istovremeno. Kod postrojenja linije HDC Advanced voda koja nije preuzeta se preko ventila za prekomeran protok samo kratkotrajno vraća u rezervoar sa plovkom. Prava regulacija količine vode se vrši preko frekventnog konvertora na pumpama. Kod HDC Advanced se na taj način transportuje egzaktno samo količina vode, koja se zaista zahteva. Automatsko isključivanje U slučaju da se prekorači apsorpcija vode ispod minimalne količine, postrojenje se isključuje. Naknadno vreme rada sprečava taktni režim rada u slučaju kratkog crpljenja vode. Ponovno uključivanje kompaktne jedinice vrši se automatski u slučaju crpljenja vode. Postrojenja više pumpi Kod kompaktnih jedinica sa dve, tri ili četiri pumpe prateće pumpe se vremenski odgođeno startuju ili zaustavljaju u skladu sa količinom natočene vode. Zamena redosleda Zahvaljujući zameni redosleda agregata pumpe postiže se ravnomerno vreme režima rada svih agregata pumpe. Zahvaljujući manuelnom prebacivanju sa automatskog na ručni režim i obrnuto, agregate pumpe takođe možete da pustite u rad pojedinačno. Tako u slučaju smetnji može da se zadrži prinudno snabdevanje. Identifikacija curenja Kratka pokretanja pumpe, koja nastupaju kao da postoji curenje u mreži cevi, dovode do sigurnosnog isključivanja.

Obeležja i prednosti
Modularna konstrukcija
  • HDC pomašinaenja se u zavisnosti od zahteva opremaju sa do 4 pumpna agregata. To znači najveću fleksibilnost za svaku svrhu upotrebe.
Inteligentno upravljanje pumpama
  • Sve jedno koja je količina vode potrebna: Upravljanje po potrebi uključuje i ostale pumpe i takođe ih isključuje.
Specifikacije

Tehnički podaci

Pritisak (bar/MPa) 100 / 10
Transportna količina 700 / 12000
Dovodna temperatura 85
Vrsta struje 3 / 400 / 50
Dimenzije (D × Š × V) 1150 x 750 x 1840

  • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
  • CLOUD, getContent, 137.42ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;