Loading
Kärcher
Kärcher
HDC Classic 15095012 https://www.kaercher.com/rs/professional/kompresorski-cistaci/stacionarni-kompresorski-cistaci/nezagrejano/hdc-classic-15095012.html Snabdevanje visokim pritiskom je strukturirano kao kompaktna jedinica u modularnoj konstrukciji. Sastoji se od agregata pumpe, rezervoara sa plovkom za isključivanje sa mreže voda, upravljačkog ormara i ugrađeno je kao gotovo za režim rada.

HDC Classic

Snabdevanje visokim pritiskom je strukturirano kao kompaktna jedinica u modularnoj konstrukciji. Sastoji se od agregata pumpe, rezervoara sa plovkom za isključivanje sa mreže voda, upravljačkog ormara i ugrađeno je kao gotovo za režim rada.

Broj za narudžbinu: 1.509-501.2
Pretraga trgovaca:

Instalacija stacionarnog postrojenja za visoki pritisak nudi se za mnoštvo zadataka u čišćenju. Prednosti stacionarnih postrojenja ogledaju se u najrazličitijim sektorima primene, u kojima se redovno postavljaju visoki zahtevi za učinak u čišćenju: ekonomičnost - u svako doba raspoloživa pritiskom na dugme, nije potrebno vreme za opremanje, nema transporta mobilnih uređaja. sigurnost - instalacija na sigurnom mestu, zaštićenost od uticaja okoline; isključena mogućnost nestručnog rukovanja. Automatsko uključivanje Jedinice za snabdevanje visokim pritiskom se jednokratno puštaju u rad direktno na uređaju. Posle puštanja u rad startuje kompresorska pumpa automatski prilikom svakog crpljenja vode. Druga vrsta deblokiranja nije više neophodna. efikasnost Jedinice za snabdevanje su napravljene za snabdevanje više crpnih mesta istovremeno. Kod kompaktnih postrojenja HDC Classic količina vode koja nije preuzeta preko ventila za prekomeran protok cirkuliše u glavi pumpe. Zahvaljujući merenju protoka, odnosno merenju pritiska na izlazu iz jedinice za snabdevanje nadzire se količina natočene vode. Automatsko isključivanje U slučaju da se prekorači apsorpcija vode ispod minimalne količine, postrojenje se isključuje. Naknadno vreme rada sprečava taktni režim rada u slučaju kratkog crpljenja vode. Ponovno uključivanje kompaktne jedinice vrši se automatski u slučaju crpljenja vode. Identifikacija curenja Kratka pokretanja pumpe, koja nastupaju kao da postoji curenje u mreži cevi, dovode dosigurnosnog isključivanja.

Obeležja i prednosti
Razdvajanje vodene mreže preko rezervoara polaznog voda
  • Smirivanjem vode u rezervoaru polaznog voda sprečava se usisavanja vazduha. Ovo čuva pumpu.
Funkcija automatskog starta
  • Čim se počne rad sa pištoljem, pumpa startuje sa prenosom. Ovo omogućava udoban rad na svakoj prijemnoj tački.
Specifikacije

Tehnički podaci

Pritisak (bar/MPa) 80 / 160 / 8 / 16
Transportna količina 700 / 2000
Dovodna temperatura 85
Vrsta struje 3 / 400 / 50
Dimenzije (D × Š × V) 860 x 595 x 580

  • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
  • CLOUD, getContent, 146.24ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;