Loading
Kärcher
Kärcher
BRC 40/22 C 10080620 https://www.kaercher.com/rs/professional/masine-za-ciscenje-tepiha/automat-za-ciscenje-tepiha/brc-40-22-c-10080620.html Kompaktni automat za čišćenje tepiha BRC 40/22 C za ekonomičnu i brzu ekstrakciju prskanja ili za međufazno čišćenje tepiha površine između 250 i 1.000 m².

BRC 40/22 C

Kompaktni automat za čišćenje tepiha BRC 40/22 C za ekonomičnu i brzu ekstrakciju prskanja ili za međufazno čišćenje tepiha površine između 250 i 1.000 m².

Broj za narudžbinu: 1.008-062.0
Pretraga trgovaca:

U poređenju s uobičajenim uređajima s ekstrakcijom prskanja, s automatima za čišćenje tepiha BRC 40/22 C radićete do 30 posto brže, a površine će garantovano biti očišćene duboko u porama. To omogućuju jednostavno manevrisanje i princip da se uvek radi ka napred i tako se izbegnu nepotrebni prazni prolnizi. Integrisana posuda za smeće tokom čišćenja pouzdano sakuplja čestice s poda, kao što su kosa ili otpala vlakanca tepiha. Uređaj je idealan za temeljno čišćenje tepiha na malim i srednje velikim površinama do 1000 m², te se može fleksibilno koristiti za ekstrakciju prskanja ili za međufazno čišćenje tepiha. Kod korišćenja iCapsol sredstva za čišćenje RM 768, koje preporučujemo za međufazno čišćenje, vreme sušenja tepiha skraćuje se na otprilike pola sata, pa je to stoga idealna metoda čišćenja na površinama tepiha gde se mnogo hoda. Osim toga, glava za čišćenje s četkom za čišćenje tepiha, koja se može okretati zahvaljujući upravljačkom točku, znatno pojednostavljuje i ubrzava čišćenje veoma zatrpanih površina.

Obeležja i prednosti
 BRC 40/22 C: Glava za čišćenje s okretanjem za 200°
Glava za čišćenje s okretanjem za 200°
Valjkasta četka za tepih pospešuje temeljno čišćenje. Izuzetno jednostavno manevrisanje takođe na zatrpanim površinama.
 BRC 40/22 C: Za temeljno i redovno čišćenje tepiha
Za temeljno i redovno čišćenje tepiha
primenjuje se i za temeljno čišćenje tepiha i za povremeno čišćenje tepiha. Temeljno čišćenje tepiha s valjkom za čišćenje pospešuje čišćenje vlakanaca tepiha.
 BRC 40/22 C: Opcionalna ručna mlaznica
Opcionalna ručna mlaznica
Za čišćenje ćoškova ili za čišćenje stolica i tapaciranog nameštaja prskanjem.
Integrisani pretinac za pometeno smeće
  • Pouzdano sakuplja otpala vlakanca od tepiha, kosu i druge čestice.
  • Smanjuje blokade usisne mlaznice i tako smanjuje troškove servisa.
Smer rada isključivo prema napred
  • Izbegavanje nepotrebnih praznih prolaza.
  • Do 30 posto veći površinski efekat u odnosu na uobičajene automate s ekstrakcijom prskanjem.
Videos

  • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
  • CLOUD, getContent, 99.57ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;