Loading
Kärcher
Kärcher
SG 4/4 10921040 https://www.kaercher.com/rs/professional/parni-cistaci-parni-usisivaci/parni-cistaci/sg-4-4-10921040.html Kompaktni parni čistač SG 4/4 sa učinkovitim pritiskom pare od 4 bar. Sa kontinuiranom regulacijom količine pare i Vapo-Hydro funkcijom za perfektne rezultate u čišćenju bez hemije.

SG 4/4

Kompaktni parni čistač SG 4/4 sa učinkovitim pritiskom pare od 4 bar. Sa kontinuiranom regulacijom količine pare i Vapo-Hydro funkcijom za perfektne rezultate u čišćenju bez hemije.

Broj za narudžbinu: 1.092-104.0
Pretraga trgovaca:

SG 4/4 je kompaktan i robustan parni čistač, koji je ubedljiv zahvaljujući izuzetnom učinku i sertifikovanoj dezinfekciji*. Zahvaljujući pritisku pare od 4 bar postiže se optimalan efekat čišćenja. Kontinuirana regulacija količine pare i VapoHydro funkcija (kontinuirana regulacija zasićenosti pare) omogućuju savršeno podešavanje uređaja na dotičan zadatak u čišćenju. Sistem 2 rezervoara može permanentno da se puni i omogućuje kratko vreme zagrevanja kao i rad bez prekida. Prikaz temperature takođe pomaže pri tome da se postignu optimalni rezultati u čišćenju. Uređaj može univerzalno da se primenjuje i čisti sasvim bez hemije. Obiman paket opreme između ostalog obuhvata dve mlaznice za pod (za abrazivno i higijensko čišćenje), integrisanu pregradu za odlaganje pribora, integrisanu kuku za kabl kao i prijemnicu za cevi radi skladištenja koje zauzima malo mesta. (*Prema prEN 16615, PVC pod, uređaj: SG 4/4 (mlaznica za pod sa lamelama, 30 cm/sek., maks. pritisak pare, min. VapoHydro) test na bakteriju: Enterococcus hirae ATCC 10541)

Obeležja i prednosti
 SG 4/4: 2-rezervoarski sistem
2-rezervoarski sistem
Rezervoar za svežu vodu se permanentno može puniti, pošto su kotao i rezervoar razdvojeni jedan od drugog. Pošto se uvek zagreva samo jedan deo od celokupne zapremine, jednim pokretom ruke nastaje konstantan oblik pare. Sa preko 4 litara ukupne zapremine SG 4/4 se veoma dugo može upotrebljavati bez dopunjavanja.
 SG 4/4: VapoHydro
VapoHydro
Zahvaljujući VapoHydro jačina pare se može kontinuirano prilagoditi datom zadatku čišćenja. Pored parnog pritiska može se kontinuirano podešavati saturacija pune pare sve do vrele vode. Pomoću mlaza vruće vode se uporna prljavština najpre može delotvorno otopiti.
 SG 4/4: Pregrada za odlaganje pribora
Pregrada za odlaganje pribora
Integrisana odložna pregrada omogućava smeštanje različitih pribora. Naročito su mali delovi stalno bezbedno odloženi i ne gube se. Čak se i cevi mogu odložiti na zadnjoj strani uređaja.
Higijensko čišćenje
  • Higijensko čišćenje bez upotrebe hemijskih supstanci.
  • Izbegavanje agresivnih sredstava za čišćenje čuva korisnika i tretirane površine.
  • Za čišćenje je isključivo potrebna voda– to štedi zdravlje i budžet.
Videos

  • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
  • CLOUD, getContent, 100.13ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;