IVR-L 65/20-2 Tc

Usisivač za tečnost i opiljke IVR-L 65/20-2 Tc robusne konstrukcije za rad sa naizmeničnom strujom. Namenjen za usisavanje umerenih količina, između ostalog, ulja i metalnih opiljaka.

Izdržljivi džepasti filter koji može da se pere, kao i rešenje sa moćno rešenje sa dve turbine sa potrošnjom električne energije od 2 kW su glavne karakteristike opreme mobilnog usisivača za tečnost i opiljke IVR-L 65/20-2 Tc. One u kombinaciji garantuju konstantan rad i visok kapacitet usisavanja bez gubitka efikasnosti filtera. Uređaj je time predodređen za usisavanje umerenih količina različitih medijuma za usisavanje, poput metalnih opiljaka, ulja ili rashladnih emulzija. Integrisana korpa sa sitom pri tome osigurava efikasno razdvajanje čvrstih i tečnih sastojaka. Tečnosti se na taj način mogu odvojeno odložiti na otpad jednostavnim odvajanjem odvodnog creva sa rezervoara za prikupljanje zapremine 65 litara, dok se u drugom slučaju koristi sistem za pražnjenje sa nagibnom šasijom za pražnjenje uz primenu male sile naginjanjem pomoću mehanizma za kotrljanje. Sa pogonom na naizmeničnu struju i veoma robusnom konstrukcijom koja je jednostavna za servisiranje, usisivač ispunjava najvažnije kriterijume za korišćenje u teškim industrijskim uslovima. Pored toga, pogonska jedinica sa zvučnom izolacijom i izduvni prigušivač zvuka pri tome garantuju nizak nivo buke pri radu.

Obeležja i prednosti
 IVR-L 65/20-2 Tc: Sistem za pražnjenje sa nagibnom šasijom omogućava bezbedno ručno pražnjenje
Sistem za pražnjenje sa nagibnom šasijom omogućava bezbedno ručno pražnjenje
Sistem postolja za pražnjenje naginjanjem omogućava bezbedno ručno pražnjenje.
 IVR-L 65/20-2 Tc: Jednostavno i bezbedno pražnjenje bez skidanja pogonske glave
Jednostavno i bezbedno pražnjenje bez skidanja pogonske glave
Odvodno crevo na rezervoaru za prikupljanje za bezbedno pražnjenje ulja i rashladnih sredstava. Indikator nivoa napunjenosti na odvodnom crevu i uređaju radi sprečavanja prepunjavanja.
 IVR-L 65/20-2 Tc: Plovak za prekid protoka volumena
Plovak za prekid protoka volumena
Plutajuća kugla u glavi uređaja prekida usisni tok čim se dostigne maksimalan volumen punjenja. Implementacija kao hitno kolo. Prilikom ponovnog pokretanja, filter mora biti suv.
Specifikacije

Tehnički podaci

Vrsta struje 1 - 220 - 240 - 50 - 60
Air flow rate 100 / 360
Vacuum 220 / 22
Nazivni prečnik spoja ID 50
Nazivni prečnik dodatne opreme ID 50 ID 40
Težina bez pribora 46
Težina (sa priborom) 42,6
Težina uklj. ambalažu 50,6
 IVR-L 65/20-2 Tc
Područja primene
  • Za srednje količine grubih i abrazivnih opiljaka
  • Za srednje količine tečnosti, kao što su ulja i rashladne emulzije
Pribor