Onze website gebruikt cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Een deel van deze cookies is essentieel voor een goede werking en gebruikerservaring van de onze website. Indien u de cookies uitschakelt zullen sommige delen van de website wellicht niet goed werken. Doorgaan betekent akkoord. Voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website, verwijzen we u graag naar privacyverklaring.

Loading

Privacyverklaring

van Kärcher b.v.

Privacy

1. Inleiding

Kärcher B.V. respecteert de privacy van bezoekers van onze website en van de online-shop. Wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij verwerken uw persoonsgegevens conform de Wet bescherming persoonsgegevens en Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij zullen deze gegevens niet verwerken op een manier die niet verenigbaar is met de onderstaande doeleinden.

Wij garanderen een passend beveiligingsniveau voor uw persoonsgegevens.

Kärcher B.V. verwerkt de persoonsgegevens die u aan ons verstrekt via onze winkels, website, acties, evenementen of andere diensten, ons customer service team raadpleegt, ons een email stuurt of met ons communiceert via een andere weg.

Deze persoonsgegevens kunnen bijvoorbeeld bestaan uit uw naam-, adres- en woonplaatsgegevens, uit de gegevens betreffende een door u geplaatste bestelling of uit de gegevens betreffende door u bekeken – maar niet aangeschafte – producten, uit vragen die u over onze producten stelt en doordat u zich aanmeldt voor bepaalde diensten.

Ook houden wij de bezoekgegevens van onze website bij. Wij registreren op welke manier onze website wordt bezocht en welke gegevens uw webbrowser meestuurt. Deze informatie kan uw IP-adres, uw browser-id, uw browser-activiteit en overige informatie met betrekking tot bezoeken aan onze website bevatten. We kunnen deze informatie verzamelen door middel van cookies of andere tracking-technologieën. Voor meer uitleg verwijzen we u naar Hoofdstuk 5 van dit privacy beleid.

 

2. Doeleinden van de gegevensverwerking

Kärcher B.V. verwerkt uw persoonsgegevens om:

·        Om de goederen die u bestelt via de online-shop te leveren en om te voldoen aan andere verplichtingen die wij op grond van een overeenkomst met u hebben.

·        Om u informatie te verstrekken over onze producten, diensten en acties waarvan wij denken dat u daar interesse in kunt hebben via e-mail, post of andere communicatiekanalen.

·        Om te antwoorden op uw vragen, klachten en verzoeken om informatie.

·         Om toegang kunnen verschaffen tot bepaalde onderdelen en mogelijkheden van onze website, om u op de hoogte te stellen van onze activiteiten op en via de website en om ervoor te zorgen dat de inhoud van onze website op de beste en meest effectieve wijze voor u en uw computer wordt gepresenteerd.

·        Om analyses te doen voor procesverbetering, ontwikkeling van diensten, marktonderzoek en om inzicht te krijgen in klantinteracties.

·        Ter ondersteuning van communicatie en campagnes via social media en de website.

Kärcher B.V. zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

3. Delen van gegevens

Wij verwerken uw persoonsgegevens om deze aan derden te verstrekken. Dit doen wij wanneer derden activiteiten voor ons uitvoeren, zoals het leveren van goederen en diensten, het beheren van de website en aanbiedingen of andere mogelijkheden van onze website, evenals voor marketing doeleinden en voor het beheren van onze klantenservice. Deze persoonsgegevens zullen slechts aan derden beschikbaar worden gesteld wanneer deze gegevens nodig zijn voor de derde partij om de diensten uit te voeren. Deze derden doen dit als bewerker voor Kärcher B.V. en Kärcher B.V. heeft de vereiste technische en organisatorische maatregelen getroffen om te verzekeren dat de gegevens uitsluiten voor bovenstaande doeleinden worden verwerkt.

De persoonsgegevens zullen ook worden verstrekt aan een derde partij wanneer daartoe een wettelijke verplichting bestaat of wanneer dat nodig is om onze eigen rechten, eigendom en veiligheid en die van onze klanten en van anderen te versterken. Hiertoe behoort de mogelijkheid van het delen van gegevens met derden ter bescherming tegen fraude en om kredietrisico’s te reduceren.

Kärcher B.V. deelt uw persoonsgegevens met ondernemingen die tot ons concern behoren. Wanneer Kärcher B.V. een onderneming of bezittingen koopt of verkoopt delen wij uw persoonsgegevens met de gegadigde. Wanneer Kärcher B.V. zou worden overgenomen kunnen uw persoonsgegevens overgedragen worden aan de overnemende partij.

4. Rechten van de betrokkene

U mag zich met redelijke tussenpozen tot ons wenden met het verzoek om opgave of er persoonsgegevens die betrekking hebben op u worden verwerkt. Kärcher B.V. zal u schriftelijk binnen vier weken berichten of dit het geval is.

Informatie en inzage: U mag inzien welke persoonsgegevens we van u verwerken
Rectificatie: Als u denkt dat wij verkeerde gegevens van u verwerken, dan passen wij deze op uw verzoek aan.
Recht om vergeten te worden: U mag ons verzoeken de gegevens die wij van u hebben tijdelijk of permanent te laten verwijderen. Het kan wel zijn dat wij de gegevens voor andere doeleinden nog nodig hebben, zoals administratie of een wettelijke verplichting.
Beperking: Als u het idee heeft dat wij uw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, mag u die verwerking laten beperken.
Bezwaar: U kunt schriftelijk bezwaar indienen voor de verwerking van uw persoonsgegevens door ons.
Overdraagbaarheid: Als u wilt, kunnen wij de persoonsgegevens die wij van u verwerken ter beschikking stellen om over te (laten) dragen.
Indien uw persoonsgegevens door ons worden verwerkt, zullen wij u een overzicht sturen van de doeleinden van de verwerking, van de categorieën van gegevens waarop de verwerking betrekking heeft, evenals van de ontvangers en informatie over de herkomst van de gegevens.

5. Gebruik van cookies

Kärcher B.V. maakt gebruik van cookies. Dat zijn eenvoudige kleine tekstbestanden die met pagina’s van onze website worden meegestuurd en op de harde schijf of in het geheugen van uw computer worden opgeslagen. Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden.

Noodzakelijke cookies

Sommige cookies zijn onmisbaar voor een goede werking van onze website of voor het leveren van een door u gevraagde dienst. Dit houdt o.a. in dat u automatisch kan inloggen of het onthouden van de artikelen in uw winkelwagentje in onze webshop.

Analytische cookies

Deze cookies gebruiken wij om informatie  te verzamelen. Met deze informatie zien we welke pagina's het meest worden bezocht, welke pagina's effectief zijn en welke pagina's foutmeldingen opleveren. Met deze informatie optimaliseren we het gebruiksgemak van de website. Hiervoor gebruiken wij oplossing van het bedrijf Adobe genaamd Adobe Analytics. Wilt u zich expliciet hiervoor uitschrijven? Klik dan hier (link https://smetrics.kaercher.com/optout.html)

Tracking cookies

Kärcher B.V. en onze adverteerders kunnen met uw toestemming tracking cookies plaatsen op uw apparatuur. Hiermee krijgen wij inzicht in uw surfgedrag. We bepalen hiermee de effectiviteit van onze internetadvertenties op onze website en op websites van derden. Dit profiel wordt niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke zoals bij ons bekend, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op uw profiel en uw voorkeuren.

Social Media

Op onze website zijn buttons opgenomen om pagina's te kunnen promoten of delen op sociale netwerksites zoals Facebook, YouTube en Twitter. Door gebruik te maken van deze buttons worden ook cookies geplaatst.

Verwijderen en uitschakelen

Wij bieden u de mogelijkheid om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief of overige communicatie. Uw e-mailadres wordt alleen met uw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Iedere mailing bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Het bestand met e-mailadressen wordt niet aan derden verstrekt.

U kunt de cookies accepteren of weigeren. Heeft u de cookies geaccepteerd, dan kunt u ze later weer uitzetten via uw browser. Voor meer informatie over het verwijderen en uitschakelen van cookies kunt u de instructies of Help-functie van uw browser raadplegen. Houd er wel rekening mee dat bepaalde delen van onze website niet of niet optimaal zullen functioneren wanneer u cookies blokkeert.

U geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door in de notificatiebalk die verschijnt als u onze website bezoekt op "Doorgaan" te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze website.

Via Your Online Choices (link http://www.youronlinechoices.eu/) kunt u tracking cookies centraal verwijderen, zodat ze niet bij een website van een derde teruggeplaatst worden. Houd er rekening mee dat u nog altijd generieke advertenties kunt blijven ontvangen. De advertenties worden alleen niet meer aangepast aan uw voorkeuren.

6. Aanpassen privacy reglement

Dit privacyreglement kan van tijd tot tijd worden gewijzigd. Op deze pagina wordt altijd de meest recente versie gepubliceerd. Heeft u vragen of opmerkingen over ons Privacy Statement, dan kunt u deze richten aan:

Kärcher B.V. B.V. 
Brieltjenspolder 38
4921 PJ Made

Daarnaast kunt u contact opnemen met onze Data Protection Officer voor alle vragen, opmerkingen en overige aangelegenheden betreffende de verwerking van persoonsgegevens. Onze DPO is te bereiken via:

hanneke.heiligers@nl.kaercher.com

Of neem contact op met onze klantenservice via info@nl.kaercher.com of ons contactformulier