Algemeen picto

Binnen en buiten het huis zijn genoeg onderhoud- en reinigingstaken uit te voeren, maar welk product kun je daar nu het beste voor gebruiken?

Via ons toepassingshuis kom je veel van deze klussen tegen, met daarbij ons advies! Ben je benieuwd? Klik dan hier!

toepassingshuis

In heel Nederland hebben we vele verkooppunten en dealers van Kärcher zitten. Benieuwd welke bij jou in de buurt zit? Klik dan hier!

De Home & Garden app is zeer handig om te gebruiken! Of je nu een Smart Control hebt of niet, het is altijd handig in gebruik! Je kunt het namelijk altijd als toepassingsadviseur gebruiken, maar met de Smart Control toestellen kun je je hogedrukreiniger ook bedienen met de app! Ook geeft de app nog verdere ondersteuning & fun.

TOEPASSINGSADVISEUR

Op basis van je gekozen schoonmaakklus krijg je stap voor stap uitgelegd wat je moet doen om tot een perfect resultaat te komen. Zo ben je verzekerd van een perfect eindresultaat. Bij Smart Control modellen worden de juiste instellingen zelfs met 1 druk op de knop via de Bluetoothverbinding naar je hogedrukreiniger gestuurd!

BEDIEN JE TOESTEL MET DE APP

De Smart Control-apparaten kun je ook bedienen via de app. Bovendien hebben deze modellen een BOOST-modus waardoor er gedurende 30 seconden 15 bar extra druk wordt uitgeoefend. Hiermee vormt hardnekkiger vuil geen enkel probleem. De BOOST-modus kan worden geactiveerd op het spuitpistool of via de app.

ONDERSTEUNING & FUN

Bekijk onder andere hoeveel water je hebt bespaard ten opzichte van de tuinslang en deel voor/na foto's op social media. Heb je hulp nodig, dan helpt onze Customer Service je graag. Of is je reinigingsmiddel op, bestel het dan eenvoudig en snel via de app in de Kärcher webshop.

DOWNLOAD APP:

Google Playstore

Apple App Store

01-App

Ontdek de geweldige carrièremogelijkheden bij Kärcher!

Lijkt het jou leuk om bij een gezellige, leerzame organisatie te werken? Klik dan hier om naar onze actuele vacatures te gaan!
Wil je liever een open sollicitatie sturen? Neem dan contact op met onze HR-afdeling via hr.nl@karcher.com

header vacatures

Veel vragen kunnen snel en direct beantwoord worden door de veelgestelde vragen pagina's te raadplegen. Echter, indien u liever met een medewerker wilt spreken, staat onze Customer Care afdeling voor u klaar! U kunt op verschillende manieren contact met hen opnemen.

WhatsApp
Tel: +31 9700 449 9097
of klik op het WhatsApp icoon

Acties - Informatievragen - Klachten
E-mail: info.nl@karcher.com
Tel: 088-3400700 (ma t/m vr 9:00 - 12:00 en 13:30 - 16:30)

Reparaties - Garanties
E-mail: repair.nl@karcher.com
Tel: 088-3400799 (ma t/m vr 9:00 - 12:00 en 13:30 - 16:30)

Wist je dat Kärcher in 1935 door Alfred Kärcher is opgestart? En dat we in 2003 onze eerste volledig autonome schoonmaakrobot hadden?

Wil je nog meer weten over onze geschiedenis en leuke feiten? Klik dan hier!

Wanneer de machine buiten de garantieperiode of door onjuist gebruik defect is geraakt kan het niet onder de fabrieksgarantie opgelost worden.

Veel toestellen kunnen buiten de garantieperiode worden hersteld in ons service center. Om duidelijkheid te geven aan de consument hanteren we een vooraf all-in tarief die inclusief alle kosten, inclusief transport en onderdelen is. Let op! Wanneer de machine na analyse niet hersteld kan worden, vervalt het reparatietarief. De afdeling Customer Care neemt dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wanneer het 8-cijferig artikelnummer (1.xxx-xxx.0) via MyKärcher ingevoerd wordt, zijn de mogelijkheden en eventueel tarief direct zichtbaar.

Een overzicht bekijken van alle tarieven? Klik dan hier.

Het kan voorkomen dat je geen prijs ziet bij een product. Dit duidt op een huidig gebrek aan voorraad, en het is momenteel onbekend wanneer het weer beschikbaar zal zijn. Zodra we een beter beeld hebben van de verwachte voorraad, worden de prijs en de geschatte levertijd weergegeven.

Geen_Prijs

Het kan voorkomen dat je kortingscode niet door onze website herkend wordt.
Let daarom op de onderstaande punten:

• Kortingscodes zijn niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen.
  • Controleer of de kortingscode juist is overgenomen, het is namelijk hoofdletter en spatie gevoelig.
  • Controleer of de kortingscode geldig is voor Kärcher Nederland, en niet voor in een ander land.
van_voor_prijs