Carrière - bij Kärcher maakt u het verschil

Topprestaties, innovaties en kwaliteit zijn wereldwijd verbonden met Kärcher. Net zoals onze producten zich van de markt onderscheiden, willen wij ons als werkgever onderscheiden. Als familiebedrijf zijn wederzijds respect en vertrouwen van groot belang voor ons. Bij ons kunt u buitengewone werkzaamheden verwachten. Daarom zijn we op zoek naar medewerkers die zich onderscheiden door inzet, betrokkenheid en teamgeest. Alleen samen kunnen we realiseren wat Kärcher zo speciaal maakt. Iedere individuele medewerker speelt daarbij een belangrijke rol. Make a difference.

Vacatures

Vacatures

Profiteer van de fascinerende perspectieven die een loopbaan bij Kärcher u kan bieden. Hier krijgt u een overzicht van de aantrekkelijke vacatures bij ons.

Kärcher als werkgever

Kärcher als werkgever

Kärcher weet als internationale nummer 1 in innovatie voor reinigingsproducten, -systemen en -services steeds te fascineren met topprestaties. Dat is alleen mogelijk doordat wij als familiebedrijf veel waarde hechten aan een collegiale sfeer van wederzijds respect, doordat we onze medewerkers stimuleren en ondersteunen - en doordat onze medewerkers buitengewoon zijn.

Vakmensen en leidinggevenden

Vakmensen en leidinggevenden

Vakmensen en leidinggevenden hebben bij Kärcher veel mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen en eigen ideeën in te brengen.

Schoolverlaters

Schoolverlaters

U hebt uw opleiding afgesloten en bent nu klaar voor de volgende stap in uw loopbaan? Bij Kärcher hebt u als schoolverlater veel mogelijkheden voor een fantastische carrière.

Studenten

Studenten

Kärcher biedt u veel mogelijkheden om al tijdens de studie praktijkervaring op te doen. Dit kan gedurende een stage of als werkstudent. Ook uw project- of eindscriptie kunt u bij Kärcher schrijven.

Bedrijfsvideo

Bedrijfsfilm

Door het juiste advies en de juiste toepassingen garanderen wij, dat u altijd met de meest efficiënte oplossing werkt. Ruimte, personeel en tijdskader zijn bepalend voor een optimale uitvoering die op uw behoeften aansluit.