Verbrandingsmotor hogedrukreiniger

De verbrandingsmotor hogedrukreiniger is onmisbaar voor al je outdoor reinigingstaken. Dit type hogedrukreiniger is uitgerust met een krachtige verbrandingsmotor, waardoor u het niet op een stroomvoorziening moet aansluiten. Zelfs in ongunstige weersomstandigheden kan u met deze hogedrukreiniger makkelijk mobiel werken en beschikt het over een gebruiksgemak dat u zeker zal bevallen. Ontdek ons assortiment hogedrukreinigers met een verbrandingsmotor.

0 Producten
Kärcher Maximale flexibiliteit - zonder elektriciteit.

Ontdek onze hogedrukreinigers met verbrandingsmotor

Deze thermische hogedrukreiniger, aangedreven door benzine, onderscheidt zich door zijn uitstekende prestaties. U kunt deze machine gebruiken voor het reinigen van terrassen, opritten, aanhangwagens, vrachtwagens en nog veel meer. De hoge waterdruk zorgt ervoor dat u zelfs de vuilste oppervlakken kunt reinigen. De accessoires zorgen voor een hoog gebruiksgemak en aanpasbaarheid zodat u alle oppervlakken onberispelijk kunt reinigen.

De indrukwekkende kracht van uw thermische hogedrukreiniger op benzine verwijdert al het vuil dat u op uw pad tegenkomt.