Professionele hogedrukreiniger

Onverslaanbare veelzijdigheid - onder hoge druk reinigen met Kärcher. Kärcher heeft de hogedrukreiniger uitgevonden in 1950 en is sindsdien het principe van de hogedrukreiniging blijven verfijnen. Verkrijg betere prestaties met een lager verbruik dankzij de professionele hogedrukreiniger van Kärcher. Een langere levensduur met kortere schoonmaakbeurten. Als wereldmarktleider biedt Kärcher een groot assortiment aan hogedrukreinigers dat niets tot de verbeelding overlaat op het gebied van technische verfijning en veelzijdigheid - Werken met warm of koud water, aangedreven door elektrische motoren of verbrandingsmotoren, mobiel of stationair.

Hogedrukreinigers met Easyforce Gun in actie

Jij hebt de kracht! Slechts één ding kan tussen jouw en je taak komen: ons EASY!Force hogedrukpistool. Het bezorgt je de kracht om heel gemakkelijk met hogedruk te werken. Het revolutionaire bedieningsconcept van het EASY!Force hogedrukpistool gebruikt de terugslag van de hogedrukstraal en zorgt er voor dat je absoluut geen kracht nodig hebt om het pistool vast te houden. Het werd ontwikkeld met als doel ergonomisch verantwoord, stressvrij en zonder inspanning te kunnen werken. Probeer ons EASY!Force hogedrukpistool – je zal het niet meer willen neerleggen.


Kärcher Koudwater hogedrukreiniger

Koudwater hogedrukreiniger

Dagelijks schone machines, voertuigen en gebouwen: met druk en een hoge capaciteit kunnen de koudwater hogedrukreinigers ook hardnekkig vuil verwijderen. Ideaal voor plaatsen met grote oppervlakken.

Kärcher Warmwater hogedrukreiniger

Warmwater hogedrukreiniger

Met warm water reinigen de hogedrukreinigers nog beter met dezelfde hoeveelheid druk. De Kärcher machines imponeren door het hoogste niveau van gebruikscomfort en de meest up-to-date technologieën.

Kärcher Ultra hogedrukreinigers Ultra hogedrukreinigingssystemen

Ultra hogedrukreinigingssystemen

Wanneer de prestaties van traditionele hogedrukreinigers niet langer voldoende zijn, komt de Kärcher ultra hogedrukreiniger in beeld. Dankzij ultra hogedruk (UHP) verwijderen ze het meest hardnekkige vuil en vuillagen zonder gebruik te maken van reinigingsmiddelen.

Kärcher Stationaire hogedrukreiniger

Stationaire hogedrukreiniger

De Kärcher stationaire hogedrukreinigers zijn geschikt voor gebruik overal waar verschillende gebieden op een plaatsbesparende manier schoongemaakt en gedesinfecteerd moeten worden.


Batterij-aangedreven professionele hogedrukreiniger

Maximale vrijheid met de batterij-aangedreven hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger inzetten daar waar geen stroomaansluiting aanwezig is? Boven op een dak? Midden in een bos of weiland? Met onze nieuwe koudwater hogedrukreiniger HD 4/11C Bp, de eerste professionele batterij-aangedreven hogedrukreiniger, heb je deze aansluiting niet meer nodig en geniet je van maximale vrijheid!


EASY!Force: Druk beheersen was nooit zo eenvoudig.

Een kwestie van ergonomie.
Werken met hogedrukreinigers stelt fysieke eisen. Daarom is ergonomie zo belangrijk. Het constant inknijpen van de trekker van een klassiek hogedrukpistool leidt al snel tot vermoeidheid, pijnlijke handen en een verkrampte werkhouding. Uitgebreid reinigen is moeilijk zonder regelmatige pauzes of zelf het wisselen van arbeidskracht. Onze EASY!Force technologie brengt daar nu verandering in. Je hebt geen kracht meer nodig om het pistool vast te houden. Hogedrukreinigen was nog nooit zo eenvoudig.

Volledige keramische klep voor een langere levensduur.
Wanneer hogedrukpistool dienst weigeren, is dat vaak het gevolg van beschadigde kleppen door kleine vuildeeltjes. Ons EASY!Force hogedrukpistool maakt daar nu een eind aan: de klep bestaat uit een keramische kogel met keramische zitting die bestand is tegen potentiële beschadiging van vuildeeltjes. Zo krijgt het een vijf maal langere levensduur dan conventionele pistolen.

Veiligheid door intuitief gebruik.
Het veiligheidsmechanisme van het nieuwe EASY!Force hogedrukpistool voorkomt onopzettelijke activiteit en biedt maximale veiligheid tijdens het gebruik, zonder in te boeten aan gebruiksgemak. Je moet de trekker maar één keer induwen om de hogedrukstraal te genereren – intuïtief en eenvoudig. Het EASY!Force hogedrukpistool blijft spuiten zolang de trekker wordt ingeduwd. Wanneer je de trekker lost, stopt het pistool vanzelf.

Reinigingsmiddelen voor hogedrukreiniging.

Reinigings- en onderhoudsmiddelen voor hogedrukreinigers van Kärcher zijn ideaal voor de handnijverheid, industrie en levensmiddelenbranche. Hiermee bereikt u optimale reinigingsresultaten en bent u een minimum aan energie en tijd kwijt. Tegelijkertijd vermindert u door uw specifieke, eenvoudig te scheiden recepturen de belasting door afvoerwater als gevolg van minerale olieresten.

Reinigingsmiddelen een vrachtwagen reinigen met een professionele hogedrukreiniger

Reiniging en bescherming van bedrijfswagens

Krachtige reinigingsmiddelen voor het snel verwijderen van hardnekkig straat- en bouwplaatsvuil – te gebruiken in combinatie met hogedrukreinigers voor koud en warm water.

Veelzijdigheid van professionele hogedrukreinigers voor industriële toepassingen

Veelzijdigheid voor industriële toepassingen

Snel werkende, materiaalveilige reinigingsmiddelen, ook voor het verwijderen van hardnekkig vuil, zoals olie, vet en roet.

 

Professionele hogedrukreinigers voor maximale hygiëne en reinheid in de voedingssector

Schoonheid en hygiëne in de levensmiddelenbranche

Effectieve reinigings- en desinfecterende middelen met voedselveiligheidcertificaat conform DGHM- en DVG-lijst desinfecterende middelen.

Man met professionele hogedrukreiniger bij autodealers

Schitterende prestaties in autobedrijven

Showroom-glans en duurzaamheid tot onder de kap voor elke auto, dankzij de beschermende reinigers voor de meest uiteenlopende oppervlakken en materialen.


Voordelen van hogedrukreinigers voor heet water

Hogedrukreinigers voor heet water maken dankzij de hoge watertemperaturen een vermindering van de werkdruk, de benodigde tijd en de hoeveelheid toe te passen reinigingsmiddel mogelijk. Voordelen van hogedrukreinigers voor heet water in vergelijking met hogedrukreinigers voor koud water:

 • Beter reinigingsresultaat
 • Verminderd gebruik van reinigingsmiddelen
 • Kortere droogtijd
 • Verbeterde hygiëne
 • Kortere werktijd

Door het gebruik van warm water kan er tot 35 procent aan tijd worden bespaard en worden er betere reinigingsresultaten bereikt.

Kärcher iSolar. De systeemoplossing voor reiniging van zonnepanelen.

Ons advies:

De warmwater-hogedrukreiniger HDS 10/20-4 M of de koudwater-hogedrukreiniger HD 10/23-4 S voor optimale reinigingsresultaten.

 • Zeer hoge reinigings- en oppervlakprestaties
 • Contraroterende discborstels
 • Telescoopstang van koolstof-glasvezelsamenstelling
 • Bereik 1,8 - 14 meter (afhankelijk van de telescoopstang)

Meer weten? Contacteer ons via onderstaand formulier.

   * Verplicht veld