Acties voor particulieren

Wij bieden onze klanten regelmatig promoties aan op onze producten waardoor u maximaal kunt genieten van uw Kärcher. Hier vindt u alle huidige acties terug uit het Home & Garden-assortiment. Of het nu gaat om een hogedrukreiniger, stofzuiger, tuingereedschap of accessoires, ervaar de kwaliteit en uitmuntendheid van onze producten met een belangrijk extra voordeel.

Hier kan u zich registreren voor de lopende acties voor particulieren.

Hier vindt u alle Kärcher-aanbiedingen terug voor de verlenging van uw garantie.

Verlengde garantie acties

Hier vindt u alle Kärcher-aanbiedingen terug voor de verlenging van uw garantie.

Registreer hier
Kom te weten of u een extra voordeel kunt binnenhalen als u onlangs één van onze producten heeft gekocht of wil kopen.

Consumentenacties

Hier kan u zich registreren voor de lopende acties voor consumenten.

Registreer hier
Webshop promoties

Webshop promoties

Geniet van onze speciale aanbiedingen wanneer u een van onze producten aankoopt via de webshop.

Ontdek de promoties

Waarom Kärcher?

Kärcher is wereldwijd de toonaangevende aanbieder op het gebied van kwaliteit en technologie van reinigingssystemen, reinigingsproducten en services voor vrije tijd, huishouden, nijverheid en industrie. Onze klanten kunnen optimaal genieten van onze producten doordat ze hun reinigingstaken succesvol, economisch en milieuvriendelijk kunnen uitvoeren. Wij maken een merkbaar verschil in het leven van onze klanten door hen efficiënte en duurzame oplossingen aan te bieden voor dagelijkse en algemene reinigings- en bewateringsproblemen.

quality badge

De maandelijkse promoties in uw mailbox ontvangen?

Wilt u maandelijks op de hoogte blijven van onze Kärcher promoties? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste Kärcher nieuws, tips & tricks en al onze WOW-promoties.


Blader door al onze aanbiedingen op onze website, selecteer waarin u geïnteresseerd bent en registreer u indien nodig voor een actie. U kan ook steeds de voorwaarden en geldigheidsduur van alle acties nalezen.