Industriële stofzuig- en stofafzuigoplossingen

Van de mobiele machine tot de kant-en-klare stofzuiger of het stofafzuigsysteem

In de industrie heb je een systeem nodig dat bestaat uit machines, accessoires en services die gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd in uw bezigheden en u een toegevoegde waarde bieden. Een systeem waarin alle producten speciaal ontwikkeld zijn om te voldoen aan de zware industriële eisen. Wij hebben het systeem dat het verschil maakt. Het Kärcher industrie-systeem.

Header industriesauger

Een oplossing voor elke toepassing

De industrie stelt met haar verschillende sectoren bijzondere eisen aan reinigingsoplossingen: procesintegratie, grote hoeveelheden, gevaarlijke stoffen, korte tijdspannes en nog veel meer. Hier zijn zowel universele als speciale machines en systemen nodig. Wij hebben alle stofzuiger-oplossingen voor de industrie.

Een oplossing voor elk reinigingsprobleem

Met onze Kärcher industriezuigers en stofafzuigsystemen bieden wij u oplossingen voor elke industriële reinigingstaak: of het nu gaat om een flexibel of stationair gebruik, voor het opzuigen van alles, gaande van grove spaanders tot de kleinste onafgebroken partikels, voor kleine of grote hoeveelheden, voor zowel vloeistoffen als vaste stoffen, voor zowel probleemloos als gevaarlijk materiaal.

Kärcher  Industriezuigers

Industriezuigers

Industriële stofzuigers zijn ontworpen voor het stationair of mobiel opzuigen van droge en natte spaanders, grof stof en soortgelijke, bezinkende deeltjes. Industriële stofzuigers werken met een hoog vacuüm en een relatief lage luchtvolumestroom.

Kärcher  Industriële stofafzuiging

Industriële stofafzuiging

Stofafzuigsystemen zijn stationaire apparaten die zwevende deeltjes zoals stof en fijne spanen uit de lucht halen. Hiervoor werken industriële stofafzuigsystemen met een lage onderdruk en een relatief hoge luchtvolumestroom

Feststoffe und/oder Stäube

Accessoires

U kan elke reinigingstaak optimaal vervolledigen met het juiste accessoire. Kies de juiste onderdelen of sets voor uw wensen uit ons complete en uitgekiende assortiment accessoires voor stofzuigsystemen - van uitgebreide vloerreiniging tot stationaire accessoires voor het stofzuigen tijdens het proces.

IVAC_contact_NL

Oplossingen op maat

Wens je graag een oplossing op maat? Onze consultants staan voor je klaar! Klik op bovenstaande link en neem direct contact op.

Perfecte oplossingen voor de industrie

Waar en wanneer u maar wil stofzuigen of stof verwijderen.

Oplossingen op maat van de klant

De juiste oplossingen voor uw specifieke reinigingstaak. 

Kärcher Individual solution

Individuele oplossing

De eisen die gesteld worden aan industriële stofzuigers en stofafzuigsystemen in de industrie kunnen heel specifiek zijn. Wij stemmen elk systeem individueel af op uw specifieke behoefte. Ons service-aanbod gaat van de eenvoudige mobiele oplossing, over het uitermate complexe, specifiek aangepaste systeem, tot de stofzuigeroplossingen met directe leidingen. Met meer dan 50 jaar ervaring in de ontwikkeling en de realisatie van industriële stofzuigersystemen, kunnen wij ons terecht een bekwame partner noemen. Hierdoor krijgt u efficiënte totaaloplossingen uit één hand. 

Rohrleitungen

Pijpleidingen- perfect aangesloten

U kan onze stationaire industriezuigers gebruiken als een één- of meergebruikerssysteem met manuele aanzuigpunten of je kan ze ook direct integreren in het proces. Wij bieden u alle nodige onderdelen, van de aanzuigpunten en de accessoires tot de individueel aangepaste pijpleidingen.

Meer dan 50 jaar ervaring

Met het Kärcher industriesysteem profiteert u van meer dan 50 jaar ervaring. Wij staan wereldwijd in nauw contact met onze klanten om bestaande en nieuwe taken samen te analyseren en onze producten optimaal aan te passen aan deze toepassingen.

Succesvolle oplossingen in alle industrietakken.

Gedurende meer dan een halve eeuw hebben wij met succes onze geavanceerde industriële zuigtechnologie geïnstalleerd bij gekende bedrijven in de industrie. En wij blijven al het mogelijke doen om ook voor u de best mogelijke oplossingen te implementeren. 

Kärcher Spänesauger
Das Kärcher Industriesystem
Industriesaugeranlagen
Kärcher Kunden Industriesauger Übersicht